Nemojte tako sa Pevačicom. Ima pravo da bude zaljubljena. Onur je pravi frajere.))
hahaha ja sam iskreno vec smorena..I polako se navikavam sa Onurom.. Mada slazete se da mnogo vise pricamo o Onuru nego o samoj seriji ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemojte tako sa Pevačicom. Ima pravo da bude zaljubljena. Onur je pravi frajere.))
hahaha ja sam iskreno vec smorena..I polako se navikavam sa Onurom.. Mada slazete se da mnogo vise pricamo o Onuru nego o samoj seriji ?![]()
U poslednjoj epizodi, sad je Oguzov vozac.

Vozač, vozač. Moraš da pratiš. Dakle, sutra u 20h.
Da, pomalo smo se pozabavili više Onurom. Trebalo bi da prestanemo, da ne pomisli Pevačica da se i mi ložimo na Onura.![]()
Vozač, vozač. Moraš da pratiš. Dakle, sutra u 20h.
Da, pomalo smo se pozabavili više Onurom. Trebalo bi da prestanemo, da ne pomisli Pevačica da se i mi ložimo na Onura.![]()
Mene to mrzi da gledam. To gleda moja kucna pomocnica i onda mi ona dovikne: "Gazdarice Pevacice, evo ti ga ovaj tvoj."
Hahaha ovaj tvoj..ccc.. I nemoj da mi vredjas seriju..serija je super..
![]()
Hvala : ) Takodje
Jos malo pa nam pocinje serija. Konacno je Oguz ostavio smaracku Lejlu. Nije bolje ni zasluzila nego...samarcina i cao :lo:
Ma jeste..Nije Onur centar sveta.. Nego, iskoristila bih priliku da svim damama koje redovno postavljaju poruke kazem, Srecan 8. Mart.<3

Hvala. Onur je musliman, pa ne slavi to.![]()
ništa od toga, imaće i dete![]()
A Nedzla?
Džem će da umre... pogine, nešto tako...

To nema veze sa muslimanima.
Pa nema.
Bio mi Onur juce, pita sta radi Pevacica, reko zeza ljude po forumu.
Oguz je napustio Lejlu i pocece da se vidja sa Nedzlom..Dzem ce da provali i raskinuce veridbu,a Lejla kad zatekne Nedzlu sa koferima, posizi..Ona ludi do kraja. Ali ce Nedzli da se ispuni zelja da joj baci roze mantil u lice.Po meni..najjaca scena..imate sve na jutjubu..
Dada .. Mislim da ce na kraju oni biti zajedno..![]()