lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
ja osecam neku ljubomoru s tvoje straneZa ovo prvo se ne slažem... Ona je kriva koza kozasta... Zamisli da mi je Ferhunde postala super u poredjenju sa ovom kozetinom...
svakako, ali ako je vec tako, i ako je samostalna, nek ostane to do kraja a ne da na pola puta stane i shvati sta gubi i pati za porodicomMa, šta bre pričate...
Kome imaju pravo roditelji da se mešaju u izbor onoga sa kim će da budemo, pa čak nemaju pravo ni da zalaze u motive zbog kojih smo sa nekim...
Nema šta oni Lejli da daju oprost i šansu.
a bre nije ona dete pa da joj brane da ide s deckomDa ali u slučaju kada se veza te osobe ne meša u porodične odnose a u ovom slučaju se meša... Oguz im je zadao više problema nego dobrih...nečega (dobre zapravo nije ni priredio)... Dakle moraju da se mešaju jer ona uništava i svoj život sa tom vezom (a i njihov)... Svi znamo kako će koza kozasta završiti na kraju pa nema potrebe da se komentariše dalje pravilnost njene odluke da bude sa oguzom...

ja samo kazem da joj fali odlucnost
da stane na pola puta i da ovaj put ne treba da trazi oprostaj od porodice
jer je sama tako odlucila
aj sad ti lepo nama priznaj da te oguz nervira jer je frajer, a ne da ovde raspredash o lejli kako je koza![]()

usput da prokomentarisem odnos izmedju Sevketa (drukare) i Lejle