ne znam ko mi više ide na živce, mutavi Ali Riza, šonjavi Ševket ili ovaj kreten od Hajrije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam ko mi više ide na živce, mutavi Ali Riza, šonjavi Ševket ili ovaj kreten od Hajrije
razumem Hajrije kao majku, al brate mnogo ga nutka, gurka, pokusava da ga provlaci do te mere da postaje seljacki, a i on da je neki suprotstavio bi se i dokazao se kao odrastao covek

kako god, najsimpatičnija mi je Lejla ... od ostalih likova definitivno Mithat
Ali Riza me izluđuje, Hajrije mi skače po nervima, tunjavog Ševketa ne mogu ni da vidim
Cak mu i uloga seljobera odlicno stoji, da je drugaciji ne bi bio simpatican.
Sta ovaj Sevket sad glumi koji mu je vrag?
Glumi ljubav prema Ferhuinde. Al' ce opet da nagrabusi.
kako god, najsimpatičnija mi je Lejla ... od ostalih likova definitivno Mithat
Ali Riza me izluđuje, Hajrije mi skače po nervima, tunjavog Ševketa ne mogu ni da vidim
Sta ovaj Sevket sad glumi koji mu je vrag?

ne krivim Lejlu, ali podrzavam Hajrije da je vise ne vadi i da ako Ali Riza otkrije da ostane sama, previse sansi trazi
ne krivim Lejlu, ali podrzavam Hajrije da je vise ne vadi i da ako Ali Riza otkrije da ostane sama, previse sansi trazi
Da ali u slučaju kada se veza te osobe ne meša u porodične odnose a u ovom slučaju se meša... Oguz im je zadao više problema nego dobrih...nečega (dobre zapravo nije ni priredio)... Dakle moraju da se mešaju jer ona uništava i svoj život sa tom vezom (a i njihov)... Svi znamo kako će koza kozasta završiti na kraju pa nema potrebe da se komentariše dalje pravilnost njene odluke da bude sa oguzom...

Da ali u slučaju kada se veza te osobe ne meša u porodične odnose a u ovom slučaju se meša... Oguz im je zadao više problema nego dobrih...nečega (dobre zapravo nije ni priredio)... Dakle moraju da se mešaju jer ona uništava i svoj život sa tom vezom (a i njihov)... Svi znamo kako će koza kozasta završiti na kraju pa nema potrebe da se komentariše dalje pravilnost njene odluke da bude sa oguzom...