1.Turske su pateticne na kub ... gledati "Kad Lisce Pada " jeste kao gledati pacjenicku komsinicu od 75 godina (ne zato sto ima 75,nego zato sto je sva pacjenica) kako otvara pasijans...Sta je u ovoj seriji tragicno,majke ti?Jesi li ti gledao/la, ikada, bez uvrede, ijednu ozbiljniju seriju?Ako su ti na meniju obavezne meksicke,argentinske,novije nashe i ...pa turske, onda i mislim da nisi...Znas sta je tragicno?Tragicna je serija 'Zica" recimo,to je tragicno...Objasni mi molim te sta je tragicno u "Kad LIsce Pada" ...?To sto gledamo 26 bezivotnih,dosadnih ,kukavickih "kuku meni jadnoj " likova bez ikakvih aspiracija,zanimanja,ambicija u zivotu, ma ...KARAKTERA ...kako se razvlache po onoj kucji u 100 epizoda i ne rade bas nista? To je kao, tragicno i dubokog melanholicnog izraza? Sta je kod njih,ako hoces bas tako "tragicni potencijal"?Sta je tragicni potencijal kod onog njihovog tate?To sto ne smije prstom mrdnut, samo guta knedle i od toga mu se sastoji ta visokokvalifikovana gluma?Kod Hajrije?To sto je klasicna seljanka koja svuda zadire, maksimalni licemjer?Kod one dvije sestre?To sto su idioti, klasicne udavache? Sta je tu tragicno bre? Nista...to je svakodnevnica,upakovana u pricu kako je to u Turskoj "obavezna lektira'....a ja na TVu ne zelim da gledam takvu svakodnevnicu, to mi je kao da gleadm boju koja se sushi...svakodnevnicu koja je maksimalno ushecjerena, a prodaje se sa pricom "obavezna lektira" , "realnost" ,"duboki izraz'...Ovo zapravo,veze sa tragicnim zivotom nema...samo sa besposlicarskim...
2.Sheherezada je makar imala REALNIJE i INTERESANTNIJE likove i...radnju,bolju glumu.Bila je odlicno slikana i solidno rezhirana (ovo necju ni da komentarisem)...Nisam je pratila,ali za "Lisce" je pojam.Isto vazi i za Ezela...zanrovska, ali za ovo smecje,majka i otac.
3.Ja sam bila bez predrasuda pa sam, malo i primorana, odgledala 10tak epizoda dosadnih besposlicarskih popodneva ljetos, i prekrstila se kakve gluposti ljdui gledaju...i kakvi su im stavovi u zhivotu....
4.Slazem se u potpunosti,ali jednom da rascistim sa ovom serijom
ko voli,nek izvoli,al neka mi makar odgovori na ova pitanja sto sam postavila...cisto da se prosvijetlim, da vidim taj "duboki melanholicni izraz"