gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta poslednje znaš?sve ukratko![]()

Koje je vaše mišljenje, zašto je režiser odllučio da ''ubije'' Džema...? Mora da ima logičku opravdanost, neku poruku za gledaoce...? Barem ja na taj način volim da tumačim sve što gledam. A verujem da ova serija nije snimana tek da radnja teče.

Koje je vaše mišljenje, zašto je režiser odllučio da ''ubije'' Džema...? Mora da ima logičku opravdanost, neku poruku za gledaoce...? Barem ja na taj način volim da tumačim sve što gledam. A verujem da ova serija nije snimana tek da radnja teče.
Ali režiser nema nikakve veze sa tim, bar ne bi trebalo da ima. Verovatno u romanu Nežlin muž umire pa su scenaristi (e ova raja kontroliše radnju) to iskoristili i ubili njegov lik. Naravno ne smemo izbaciti iz opticaja i potencijalnu mogućnost da je glumac odlučio da napusti seriju jer je to u 95% slučajeva razlog za ubijanje lika a naročito tako važnog...
Ne znam, Nežla se previše opustila, ima novac za sve, ništa joj ne treba, ne posvećuje se Džemu onoliko koliko je to zaslužio, prosto je nešto moralo da je spusti na zemlju... Opet ostaje ono što seriju veoma izdvaja - realnost. Ne umiru u stvarnom životu samo supružnici ljudi koji su oholi i pokondireni - može da umre bilo ko i bilo kad... Možda im je to bila ideja, učiniti sve još realnijim... Ko zna... Mi svakako ne...

fali mu sto ce da bude mrtav
Jaoj, a ja na poslu. Tek juečarašnju dovršavam an netu da pogledam. Sad me kopka. Glupo je da sada kada odgledaste večerašnju, ja dođem sa komentarom prošle.![]()

Blabava mu ta usta.Čekajte, je l' ja nisam dobro ukapirao il' Sedef muva neki oženjen... Tako mi se učinilo...
Ne nervira me toliko Džejdino ponašanje koliko ona odvratna kosurina. Uopšte joj ne stoji, video sam jednu gde ima dugu kosu i odlepio sam, baš joj dobro pristaje. Ovako izgleda kao neka uličarka (izv ali ne mogu da je uporedim drugačije)...
a kad ce dzem da 'mre?
i hoce li se ove dve pomiriti??
Nedzla i Lejla?
a kad ce dzem da 'mre?
i hoce li se ove dve pomiriti??