slavka69
Veoma poznat
- Poruka
- 11.604
+18 na drugom pdf.U bajkama ili u 69?
To,sto sam stavila taj broj nema veze sa tim sto ti mislis.
Sad,tek vidim da si se navukao na svetlost.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+18 na drugom pdf.U bajkama ili u 69?
Ne koristim Wikipedia-u, a Rotarijance sam zaobišao, preko veze.
slavka69, nick i avatar dovoljno govore o svakome od nas. Oni nas reprezentuju oko 80% (nekoga 69%).
Ivan, znam, ponašaju se kao braća, a rezonuju kao sluge.
Verovatno imas i prsten,ali ne mozes da nam ga pokazes.
Steta.
Ivan, znam, ponašaju se kao braća, a rezonuju kao sluge.
naravno da ti nece pokazati prsten niti ce ti reci ista cak i da jeste ono za sta se predstavlja [a ja u to ne ulazim jer forum nije mesto za medjusobno prepoznavanje]...Sve i da ti da da mu postavljas pitanja ti ne bi znala ko je
![]()
ON TRAZI NJU I ONA TRAZI NJEGA JE NA DRUGOM PDF.
Tako da me u opste ne interesuje ko je.:-|
![]()
Pa,za to imamo telefone i mobilne.Niko nikoga ne "trazi", ali se uvek pronadju ako je to potrebno![]()
Pa,za to imamo telefone i mobilne.
Meni nije potrebna krstarica:rolleyes:
Mislio sam na rotarijance i masone... Bilo gde u svetu ako je potrebna podrska ti ces je dobiti od brace... A naravno da neces imati bratov broj u telefonu jer ih mahom i ne poznajes...samo pojedine
moze biti ali i ne mora... Zasto ne ako ti je ponudjeno? Ako si pozvan na taj put zasto ga odbiti?Ivane,takvi kvazi-tipovi su kukavice koje se kriju uvek iza nekog drustva jer nemaju muskosti u sebi.
Iskompleksiranost kao i ljubomora su bolesti koje se tesko lece .
Biti na visem nivou drustva su traume iz detinjstva,koje se vuku iz porodice,skole ili iz drustva.