Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 85.022
Kao pod Titom?Ma necu da mislim o proslosti.Mislim na bolju buducnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao pod Titom?Ma necu da mislim o proslosti.Mislim na bolju buducnost.
Bilo je mnooogo gore nego sada.Ko kaze da je 2000-tih bilo gore nego '90-ih,nije normalan.
Napisao sam prethofni ,post,sa ne ponavljamKao pod Titom?
Nego, da vidimo kako je tamo gde oni vladaju ili su vladali u proslosti? Kakav je bio Djilas kao gradonacelnik? Za blokadere je jasno kako vode univerzitet, sve su objasnili.Дакле многи обећавају да ће "од сутра кад дођу на власт" све да буде цакум пакум,
Dno dna je stanje na univerzitetu, za sta si zasluzne univerzitetske autonomne vlasti. Zamisli takvim debilima da se poveri neka lokalna samouprava?Ne moze gore.Ovo je dno,dna.
Ne,dno dna je zivot u Srbiji.Dno dna je stanje na univerzitetu, za sta si zasluzne univerzitetske autonomne vlasti. Zamisli takvim debilima da se poveri neka lokalna samouprava?
Studira se kao u Nigeriji a zivi kao u Italiji, pa uporedi.Ne,dno dna je zivot u Srbiji.
Posebno ono DOSmanlijsko-reformističko. Tad je i Albanija počela da nas pretiče.Ne,dno dna je zivot u Srbiji.
Ala ti je razmisljanje,mani ga se.Studira se kao u Nigeriji a zivi kao u Italiji, pa uporedi.
A lepo ti je bilo pod sankcijama i prvo pretnjama bombardovanjem,pa onda i samo bombardovanje.Za vreme DOS-nikada Albanija nije bila ni u cemi ispred Srbije.Cak smo tada bili i najveci izvoznici struje.Posebno ono DOSmanlijsko-reformističko. Tad je i Albanija počela da nas pretiče.
Upalo ti nesto smesno.A lepo ti je bilo pod sankcijama i prvo pretnjama bombardovanjem,pa onda i samo bombardovanje.Za vreme DOS-nikada Albanija nije bila ni u cemi ispred Srbije.Cak smo tada bili i najveci izvoznici struje.
Za vreme tvojih DOSmanlija je celo susedstvo imalo bar duplo veći rast od Srbije, tek tada je Hrvatska pobegla Srbiji, a Albanije počela da je prestiže: zasluga reformizma je to da su uspeli i da i Bugarska prestigne Srbiju, za vreme Zlobe je bila bar duplo gora od nas.A lepo ti je bilo pod sankcijama i prvo pretnjama bombardovanjem,pa onda i samo bombardovanje.Za vreme DOS-nikada Albanija nije bila ni u cemi ispred Srbije.Cak smo tada bili i najveci izvoznici struje.
Ne lupaj, ugasi N1.Upalo ti nesto smesno.
Pa Milosevic je prodao tu teritoriju.Za vreme tvojih DOSmanlija je celo susedstvo imalo bar duplo veći rast od Srbije, tek tada je Hrvatska pobegla Srbiji, a Albanije počela da je prestiže: zasluga reformizma je to da su uspeli i da i Bugarska prestigne Srbiju, za vreme Zlobe je bila bar duplo gora od nas.
Što se tiče brige za nacionalne interese okolnih nacija, tu je tvoja opcija neprevaziđena:
Pogledajte prilog 1764995
Da,gledacu Pink i slusati glupog vucka.Ne lupaj, ugasi N1.
Ti onda pređi na sarajevski i zagrebački N1 i RTL.Da,gledacu Pink i slusati glupog vucka.
Nemojte mi samo vi sendvicari,predlagati sta cu gledati.Ti onda pređi na sarajevski i zagrebački N1 i RTL.
Nemojte mi samo vi sendvicari,predlagati sta cu gledati.
Eto sta glupi ljudi mogu da rade.Postavljaju gluposti.
Laž. Dosmanlije “u zamenu” za “prijeme u EU”. Tačka.Pa Milosevic je prodao tu teritoriju.
Studira se kao u Nigeriji a zivi kao u Italiji, pa uporedi.
Nikakva laz,vec kur.... Miosevica prema zapadnjacima.I nije tacka,nego glupi naslednici toga doba.Laž. Dosmanlije “u zamenu” za “prijeme u EU”. Tačka.
Zloba vlado 2006-2008? Stvarno?Nikakva laz,vec kur.... Miosevica prema zapadnjacima.I nije tacka,nego glupi naslednici toga doba.
Nije,ali se posro po velikoj buducnosti Srbije.Zloba vlado 2006-2008? Stvarno?
Izvini, drugistbijabsko-obrenovićevska vizija je što manja Srbija bez budićnosti. Da avnojevske nacije ne bi brinule za budućnost.Nije,ali se posro po velikoj buducnosti Srbije.
. . . . , ok, . . .. pre 25 godKo kaze da je 2000-tih bilo gore nego '90-ih,nije normalan.