K A P E (latinica)

ti sama?
štark.
ja sam valjda poslednja generacija koja je u školi imala domaćinstvo.. i nešto, valjda iz protesta, nemam pojma, nikako nisam mogla da naučim ni da pletem ni da heklam. dan danas ne znam dugme sebi da ušijem kako treba. jbg, sad mi žao.

Pa eto, nisam ja ni imala domaćinstvo... a moj brat je poslednja generacija koja ga je imala kod nas... hm, što otkriva tvoje godine... mama me naučila i neka komšinica baba..... jedino je bilo zeznuto raditi sve drugom rukom :)

Ja imam jednu jedinu...ustvari dve,al su na isti fazon.Jedna je bela,druga zelena.Tu belu vise volim.Da,uklapam ih sa salom i rukavicama.Pa i sa jaknom.Ta bela je ona kao mala,pletena,ima neki cvetic izvezen...Takve mi jedino stoje jer imam malu glavu pa me sve vece kape " pojedu".A i nju retko nosim.Nisam neki ljubitelj.

Lexo, super ti je kapa. :D

Peta, hoćemo mišOve!!! :D

bug.gif

Ja imam jednu jedinu...ustvari dve,al su na isti fazon.Jedna je bela,druga zelena.Tu belu vise volim.Da,uklapam ih sa salom i rukavicama.Pa i sa jaknom.Ta bela je ona kao mala,pletena,ima neki cvetic izvezen...Takve mi jedino stoje jer imam malu glavu pa me sve vece kape " pojedu".A i nju retko nosim.Nisam neki ljubitelj.
Eh, lako je vama zenama... Sto nisam zena, pa da nemam problema sa oblacenjem...
Lepo da imam dve kape, pa mi je svejedno koju prvu dohvatim. Vama je u zivotu sve tako jednostavno.

Back