K A P E (latinica)

Storm lepo ti stoji ovaj kačket. :shock:
E sad, što :shock: na kraju: ne volim tu vrstu kačketa, jer još nisam videla da nekom lepo stoji. A evo tebi baš stoji. :D

bug.gif

Фала, ја не волим капе уопште, али у овима сам се некако пронашла. :D

Vise volim sesire i one kao kackete, i volim da ih nosim ne samo da se ne smrznem a nekako nikad ih ne kupujem u paru sa salom i rukavicama, njih imam par neutralnih kombinacija koje uklapam sa svim i svacim. Meni se kapa nesto slepi uz glavu?!

Ksiaoju, dobra ti je ova kapa.

Juce sam, na prvi dan novog godisnjeg doba, promolio nos iz kuce predskazujuci dugu i hladnu zimu - prosetao Sremskom, do Terazija i na Trg.
E, tu sam, na tom potezu, ustanovio da ne samo da su te kape lepe, vec su i moderne. Video sam ih, pa sigurno desetak.

A tema mi je dobro dosla, da preturim po plakaru i da na jedno mesto slozim kape. Imam ih jos ovoliko, sigurno - ali su na drugoj lokaciji. Tamo su uglavnom neki ludi sesiri i kape koje u principu nisam ni nosio.

Ma i od ovoga ovde sam malo sta nosio.

Kad je plasticna. Da je od pravog krzna licila bi na macku. :D Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Ne, nego bi izgledala kao... Mislim da ipak ovako izgleda:

5040.jpg

Banshee, nije saten, nego plis. Vec sam to pominjao kad sam se dogovarao sa Danom. Ta kapa je deo tradicionalne kazahstanske (muske, doktore!) nosnje.
Ma ima uz nju i mnogo dobar kaftan od istog materijala, ali tek to ne bih imao priliku da obucem
Osim ako ne odem na onu temu o maskenbalu.

Secate li se filma Sekula i njegove zene, pa kad ona corava, igra je Milena Dravic ja mislim, kaze "Bezi macko" pa zamane na Sekulu na njegov sesir i zbaci mu sesir sa glave. :D Nije videla dobro, mislila je da se popela macka Sekuli na glavu.

Back