xiaoyu
Domaćin
- Poruka
- 3.755
E ondaK ništa, na ovoj temi samo slike gde se ne vidi lice.Ona je cool ali mi se vidi lice ako stavim sliku/.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ondaK ništa, na ovoj temi samo slike gde se ne vidi lice.Ona je cool ali mi se vidi lice ako stavim sliku/.

Đuro, super ti je kapa - paradajzična.
Banshee, baš su ti onako "irske" rukavice i šal... a najviše mi se sviđa što rukavice nisu simetrične.
Bundeva, kapu na sunce.
![]()

fala fala,rukavice su slucajno asimetricne al je ispalo jos bolje na krajuBanshee, baš su ti onako "irske" rukavice i šal... a najviše mi se sviđa što rukavice nisu simetrične.
![]()

ne znam sacu da pitam starogdobar parket. jel hrastov?![]()

pa otprilike se tako nesto i desilo :?ebiga baba je taj dan chvrknula koju rakijicu...![]()

E ondaK ništa, na ovoj temi samo slike gde se ne vidi lice.
![]()

..(да л' због шешира или због година...Одувек сам презирала сва зимска покривала за главу...
Носила сам давно, повремено, астраганску шубару уз неки капут руског кроја...ал то само кад је баш баш смрз...
Ове године први пут регуларно носим капу, то јест штрикани шешир у комплету са шалом, и сви су ми рекли да изгледам као Десанка Максимовић.....(да л' због шешира или због година...
)

da,a ja sam zbog naznake "latinica" procitala kejp,,,,pa reko da nije kejp taun te se obradovah.Eeee dugo sam ja ovde... znam ja s kim imam posla.
Zamisli da je neko tek pristigo na forum, okuražio sa da postavi prvu temu i onda je nazove ovako, ne naznači, iiiii.... dalje zamišljate sami.
![]()