K A P E (latinica)

E super ti je kapa parka, dobre boje. :D
Muvalo, je l možeš da fotkaš te pilotske bez krzna, baš me interesuju kako izgledaju. Jednom sam videla na FeshionTVu neku puminu kapu, al to je izgleda za neki sport, a ja nemam pojam koji. Al savršena je, ja bih nosila ovako svaki dan. :D

bug.gif

Nisam u mogucnosti da slikam. Jedna je prava oridjinale pilotska, od braon koze (sa buvljaka u Pragu). Jedna je heklana - zvuci grozno, al kapa je dobra! - od crne vune, to je neki H&M, stari... a imala sam i jednu sivo/srebrnu od nekog kreatora koja je bila fantasticna... i koju sam uspela da izgubim jer sam pila koktele sa prijateljima... smrc, kakav gubitak!

Mnoooooooogoooo volim kapice...
Imam jednu sivu, kupila mi je drugarica za prošli doček (paketić :) ), zbog drugarice i zbog toga što kapa izgleda stvarno tako bajkovito, tako zimski čarobno... ne volim je, OBOŽAVAM JE!!!
Jednom sam je zaboravila na fakultetu, pa je pronašao jedan profesor :), odmah je znao čija je - po njoj sam prepoznatljiva, jer je unikatna, u pitanju je ručni rad neke žene na koju je moja drugarica slučajno naletela i kojoj pokušavam da uđem u tragove gde se kreće ove zime... :)
Pošto sam taj prethodni ceo dan preplakala do nesanice zbog njenog gubitka, kada mi je profesor dao, jedva sam se uzdržala da ga ne izljubim :), a posle sam sve ljude izvestila porukom da je nađena. I drugarica mi je napisala, još čuvam taj SMS: ''Ljubav je obostrana. Vratila se. I ona tebe voli''.
Od tada svima pričam kako ja volim tu kapu, ali i ona mene... ;)

I bilo mi je lepo kad mi je jedan momak skoro rekao kako izgledam kao neka snežna princeza, fale samo pahulje da slika bude potpuna... :)
Ne, ja sam bolesno vezana za nju. Definitivno. Zaključujem neoborivo. :)

Sada sam već ujni i sestri ''naručila'' kapu kao poklon za rođendan, u pitanju su te ''Atlantis''-ove...

Ova prva kapa, kapa postavljačice teme :) je fantastična.

I drugarica mi je napisala, još čuvam taj SMS: ''Ljubav je obostrana. Vratila se. I ona tebe voli''.
Od tada svima pričam kako ja volim tu kapu, ali i ona mene... ;)

I bilo mi je lepo kad mi je jedan momak skoro rekao kako izgledam kao neka snežna princeza, fale samo pahulje da slika bude potpuna... :)
Je l možemo mi da vidimo tu čarobnu kapu. Dodaćemo i pahulje u PSu ako treba. :D

bug.gif

iamm neku belu od mame... en znam onako vunena kapa ne znam ne verujem da je neko domaci shtrikao... svidja se ljudima i prelazi preko ushiju.. lici na tu sa velike slike od x. ali ima neki kao obrub dole i kao torta... da otprilike tako samo ima obrub . imam jos neku.. nosila sam nekad trake za ushi tu su negde.. pa uglavnom neshto vuneno.. a sal ne umem da namestim malo me nervira.. nosim ono sto imam sad mi je to ok

Moja kaпa je:
-Made in PRC
-Cotton 0%
-wool 0%
-pokriva čelo, uši, potiljak i teme
-ima jednu vodoravnu štraftu koja ide u krug
-sadrži dve zemljane boje, tako da ako me ubiju i bace u park, biću dobro kamufliran
-koštala me 150din pre 20-tak dana
-kad se previše zamasti baciću je i kupiti istu takvu

Ja imam jednu toplu kapu kao sto je ova na slici u prvom postu na temi, samo sto je roze, i nju nosim kad obucem jaknicu koja mi nije topla. Ta kapa kao da me celu zagreva. I imam belu, kao kacket, nju nosim uz crnu jaknu i uz belu jaknu, i imam uz nju beli sal.

ja nemam kapu... dobila sam vaške ko mala, jer smo menjali kape svi redom pa hteli da mi seku kosu - sad me svrbi glava kad stavim kapu, hoću da poludim... pa nosim one široke trake preko ušiju i glave - ša ću :(
ma to je supeer, bar ti se ne naelektrise kosa :P
Ja kad nosim kapu, desi se da je posle ni ne skidam,kao fazon a u stvari mi se izguzva kosa i ni na sta ne lici :?

e imam neku zelenu sa kikicama, made in VIETNAM :-D Ona je cool ali mi se vidi lice ako stavim sliku/.

MUVALOOO daj tu sa USHIMA OD ZECA :P :P :P

Back