Johnny_taraba_9
Domaćin
- Poruka
- 4.590
Walken svaka cast za post, posebno mi se svidjaju klipovi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Menjaj lokaciju Dzoni, Iker te je demantovao onim postavljanjem zivog zida, sto je nas kapiten majstorski iskoristio ...

?
 ?Pa iz Spanije su Tores i Cavi pre njega zasluzili ... A ako Ronaldo ove sezone ne dobije nagradu, to ce biti ogromna nepravda i velika sramota za Fifu ... Ako jedno krilo postigne 42 gola u sezoni, i to bar 15 spektakularnih, i ako dovede svoj tim do dve najvaznije titule u klupskom fudbalu, a ostali igraci nisu ni priblizan ucinak imali, onda je jasno gde nagrada treba da ode ... Kad na njega ne biste gledali kao manekena koga svi mrze, onda bi skoro svi dosli do tog zakljucka ...Ne, ne nema sanse. Da je zivi zid bio lose postavljen to stoji, ali covek uz Ronalda ima najbolje rezultate prosle godine i bio je oslonac i Realove odbrane i Spanske reprezentacije na EP. Zlatna lopta se dodeljuje za proslu godinu a zna se koliko FIFA ceni uspeh reprezentacije (primera radi Sheva nikada ne bi osvojio zlatnu loptu da nije odveo Ukrainu na SP) a ovaj kiks moze svakome da se desi...nece on bitno uticati ni na mene ni na strucnjake. Slaze li se jos ko sa mnom da je Kasiljas zasluzio ovo priznanje vise od Ronalda?
Upravo to ... A idiotska Roma nije htela da ga dovede zato sto su vise verovali u Pelicolija ...Iker je najbolji golman na svetu,naravno Gigija ne racunam,on je druga dimenzija,najbolji golman svih vremena,nisam gledao Zoffa,ali jesam Peruzzija,Kahna,Pagliucu,Shmajhela...ali niko nije bio dominantan kao Gigi,to je najbolja moguca investicija u fudbalu,otkada ga pratim...

Kad smo vec kod investicija, od deset najboljih ja mislim da tu mogu biti bar cetiri Modjijeve ...
Sto se tice zarade na igracu,tu je Zizu neprikosnoven,doveden za smesnu cifru iz Bordoa,a jos uvek drzi transfer rekord kada je presao u Real... Moggijeve:
1.Buffon
2.Zidane
3.Nedved
da ne navodim gomilu koja je pobegla sa broda koji tone...

Ne bih ja stavio Nedveda i Bufona za najbolje investicije ... Za mene je najbolja investicija kad iskopas igraca za male pare i napravis zvezdu od njega i posle ga prodas za velike ... Bufon i Nedved su skupo placeni i za te pare od njih su se i ocekivale takve igre, a oni na srecu nisu razocarali, nego su jednostavno uradili ono sto se od njih ocekivalo ... Najbolja investicija je Zidan, koji je doveden bas za smesnu cifru, a kasnije je prodat za ogromnu (kao si rekao), a pritom je pruzao briljantne partije u klubu, i u Juventusu je postao najbolji igrac na svetu ... E to je investicija, kad ulozis malo a puuuno ti se vrati, dok se u Nedveda i Bufona ulozilo bas puno, ali na nasu radost toliko se i vratilo ...Sto se tice zarade na igracu,tu je Zizu neprikosnoven,doveden za smesnu cifru iz Bordoa,a jos uvek drzi transfer rekord kada je presao u Real... Moggijeve:
1.Buffon
2.Zidane
3.Nedved
da ne navodim gomilu koja je pobegla sa broda koji tone...
Ne bih ja stavio Nedveda i Bufona za najbolje investicije ... Za mene je najbolja investicija kad iskopas igraca za male pare i napravis zvezdu od njega i posle ga prodas za velike ... Bufon i Nedved su skupo placeni i za te pare od njih su se i ocekivale takve igre, a oni na srecu nisu razocarali, nego su jednostavno uradili ono sto se od njih ocekivalo ... Najbolja investicija je Zidan, koji je doveden bas za smesnu cifru, a kasnije je prodat za ogromnu (kao si rekao), a pritom je pruzao briljantne partije u klubu, i u Juventusu je postao najbolji igrac na svetu ... E to je investicija, kad ulozis malo a puuuno ti se vrati, dok se u Nedveda i Bufona ulozilo bas puno, ali na nasu radost toliko se i vratilo ...
U Milanu je takav primer Kaka a ne Sevcenko ... Od Sevcenka se i ocekivalo to posto je skupo placen, i ocekivalo se da nastavi tamo gde je stao u Kijevu (kao i Ronaldinjo dok je prelazio u Barcu), dok od Kake ne znam ko je ocekivao da ce postati najbolji na svetu posto je bilo bas puno takvih talenata a i doveden je za neku smesnu cifru ...
Investicija je i kad Venger kupi Anrija i Vijeru za smesne pare, napravi legende od njih i proda ih za 5x vece, a pri tom mu donesu nekoliko titula ...
Evo prvih deset koji mi padaju na pamet kao najbolje investicije otkad pratim fudbal:
1. Zidan (Juventus)
2. Kaka (Milan)
3. Anri (Arsenal)
4. Vijera (Arsenal)
5. Toriceli (Juventus)
6. Davids (Juventus)
7. Pirlo (Milan)
8. Zaneti (Inter)
9. Roberto Carlos (Real)
10. Smajhel (Mancester)
Ima tih primera milion, ovi mi prvi padose na pamet, dok je ovih promasenih investicija jos veci broj ...

Dzabe cestitas, za njega je vreme stalo jos odavno ... Igra kao da ima 24 godine ...Capitano, srecan rodjendan!!!
Inzagi je doveden kao prvi strelac lige, i kod nas je ispunio ocekivanja ... A i u Milanu bogami ...Tu je i Inzaghi
on je prodat za 40 miliona...