Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Ja nekako Sebu vidim kao zamenu za Pavela, tj. glavnog igraca na sredini ... Del Pjero je za mene napadac, drugaciji tip igraca od Sebe ... Za njega tek treba naci zamenu, imamo vremena jos godinu - dve, posto imamo vec 4 odlicna napadaca ...Walken zaboravio si zamenu za Pavela,ja Sebu vidim kao zamenu za Del Piera.Marchisio je prosecan igrac sredine terena i to ce ostati. De Ceglie nikad kao Zambrota pozadi,Crisito ni blizu Nesti,Canni i Giorgiu. Tako da nam treba desni bek, c.beka,levo i desno krilo,c.vezni(tipa c.zanetti,pirlo)x2. Po mojoj racunic to je 6 igraca.
Markizio ce uz dobrog mentora postati jedan od najboljih na toj poziciji (i Lampard je od prosecnog fudbalera iz Vest Hema dogurao do najboljeg na toj poziciji), kao i De Celje ... Pa ni Zambrota u njegovim godinama nije bio posebno dobar igrac, nego je uz dobre trenere u Juventusu postao svetska klasa, a De Celje pokazuje mnogo bolje partije nego Zambrotta u tim godinama ...
A veruj mi da ce Krisito uz pravilan razvoj biti bolji nego Nesta ili Kanavaro, a ako ne bolji onda bar u tom rangu ... Dodatni plus je sto moze da igra i levog beka ...
Evo video gde mozete da vidite koliki je Krisito talenat i koliko je inteligentan igrac, i ako sve bude kako treba on i Kjelini ce biti uskoro najbolji tandem na svetu ...