Pinturicchio
Primećen član
- Poruka
- 567
Ali ako samo tako gledas na investicije onda ih nema mnogo vise od onog sto si ti nabrojao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako gledam samo na one najbolje, kada se bas ubode sa kupovinom igraca ... Dobrih i odlicnih, poput Inzagija je isto bilo milion ... Ja sam nabrajao one igrace ispod 10 miliona evra, a koji su klubu pruzili mnooooogo vise od toga ...Ali ako samo tako gledas na investicije onda ih nema mnogo vise od onog sto si ti nabrojao...
Jesi li i dalje pesimista kao na pocetku sezone ili si presao na moju stranuOpra smo Genovu...
4-1...
ali generalno potrebni su nam bekovi...Jesmo bili ocajni, ali ima za cim da zalimo ... Nisam gledao tekmu, ali sam video pregled, i ono sto sam video je da smo osteceni za penal (cini mi se duel Muntari-Markioni) i da je Inter postigao sumnjiv gol (moguci faul Ibrahimovica u skoku gde posle toga ostaje sam u 16-ercu i asistira Muntariju) ... Bar 10 ljudi mi je reklo da je Inter bio bolji i da je Juve bio los, ali ako vec treba da pobede neka pobede posteno, a ne ovako na sumnjiv nacin ... I moram napomenuti idiota na golu Juventusa i njegovu reakciju prilikom gola Muntarija ... Samo da je ispruzio nogu ovaj ne bi dao gol, a on majmun gleda u pomocnog ...inter-Juve 1-0
nema za cim da zalimo kada smo igrali kao *****... u redu je da izgubimo ali da igramo kao ***** uplaseni od poraza e to ne moze... Cestitam Mourinhu...
Nisam najavljivao nego sam se nadao kao i svaki optimista ... Realno, znao sam da je nereseno najvise sto mozemo da izvucemo ... Prvo mesto je ipak odlozeno ... Pa kako da ne spominjem sudjenje kad nije sviran penal za Juve i kad je postignut sumnjiv gol za Inter???? Pa svi navijaci Intera su plakali kad se to pre desavalo Juventusu i Milanu, a sada je odjednom to normalna pojava i ne treba se vaditi na sudije ...Walken nema sad vadjenja opet o sudijama,najavljivao si pobedu Juvea prvo mesto za vas ali ne ide to tako lako druze....dokazali smo da smo BOLJI TIM!!!usotalom mi smo sampioni i lideri,bravo majstori Juve je bacen na KOLENA!!!
Prosle sezone je Juve vise zasluzio pobedu nego Inter ovu ... Rekao sam vec da mi je drago da Inter u jednom boljih izdanja jedva uz pomoc sudija pobedi Juventus koji nije mogao da se sastavi ...stavio si klip da smo mi odrani prosle sezone e pa sad ste vi ODRANI!!!za nas je ovo rutinska pobeda jednostavno mi smo bolji tim i to je to!posebno mi je drago zbog rezultata 1-0 to mnogo vise pece nego kad je ubedljvije,idemo po 4 skudeto zaredom!!!Stankovic igrac utakmice svaka cast momci kako slatka pobeda da malo spustimo na zemlju navijace Juvea koji se ponadali da mogu da pobede.Bravo Murinjo!!!
Ja sam gledao pregled, sad cu da odgledam ceo mec, i jeste Inter bio bolji taman za tih 1-0, ali opet je Juventus ostecen za penal i ko zna kako bi se situacija razvijala ...nisam gledao mec ali mi je moj drugar koji je navijac Juvea poslao poruku i cestitao i rekao da je Inter zasluzio da pobedi taman za taj jedan gol,to mi je dovoljno kad navijac Juvea prizna.pozdrav svim realnim navijacima i Walken budi covek priznaj poraz,hehehehehehehhe
Gledano po ekipama bolji su, imaju vise kvalitetnih igraca nego mi (za sada) ... E sad, Ranijeri je u nekim segmentima bolji od Murinja, dok je ovaj u nekim bolji od Ranijerija, ali nama je trenutno potrebniji Ranijeri nego Murinjo ... Da mi imamo formiran tim kao Inter npr. Murinjo bi bio 3x bolje resenja, ali situacija je nazalost drugacija ...Po meni je razlika samo u treneru, Mourinho je bolji trener sto se tice taktike i uopste spremanja ekipe za pobedu, gledano po ekipama, inter nije bolji, tu su negde...
Ovo nije bilo dranje, utakmica je bila ocajna, 2 sanse koje je imao Ibrahimovic i jednu koju je ima Ale, onaj gol je zasluga blajhanog austrijanca koji je umislio da je golman...