Juventus

Pinturikio koja je ovo pobeda u nizu otkad sam ti rekao da nam treba jedne velika pobeda, da digne samopouzdanje pa da krenemo sa rezultatima?

Ti si bio pesimista kao i prosle godine i rekao si da cemo se boriti za opstanak, a mi smo na tri boda od Intera i na bod od Milana, koji ima tekmu manje) ... A to cemo kao sto znas resiti u medjusobmnom duelu sa njima ...

Znaci za sad dobro idemo cim nas sudije ne sakate, a Inter ne guraju (a evo i oni imaju srece sa rezultatima, vec drugu zaredom se izvlace u nadoknadi vremena) ... Budi bre optimista kao i ja, veruj u Ranijerija i nase igrace ma kakvi god bili ...

Alex Del Pjero ... Evo sad i zvanicno ima 34 godine, a nastavlja da trpa ... A i ovo njegovo trpanje protivnika nije u stilu Inzagija da daje sa 5 metara na prazan gol, nego su to remek dela ... Prespavao sam tekmu ali sam video gol ... Jos je pokazao da nije sujetan igrac cim Jakvinti prepusta penal ...

Krenuo je jos letos ...

Artmedia - gol u raslje sa oko 25 metara
Roma - golcina iz slobodnjaka sa oko 30 metara
Real - ostavio Kasiljasa nepomicnim sa onim sutom iz prve, i golcinom sa oko 25 metara
Real - opet lep gol izvan sesnaesterca uz samu stativu, i lep gol iz slobodnjaka ... Oba su sa oko 20-25 metara ...
Kjevo - golcina iz slobodnjaka sa oko 20-25 metara ...

Kad me ne bude mrzelo da trazim, okacicu sve ove golove ...

6 racunajuci CL, Capitano ni 1 ove sezone dao iz 16erca... a slicno je 2x postupio prosle godine kada je protiv Palerma ponudio Pavelu da izvede penal,Pavel se zahvalio i rekao "to je tvoja duznost..." i u zadnjem kolu protiv Dorie kada je dao loptu Davidu,da bi zajedno bili najbolji strelci lige...kakve mi sampione imamo u ekipi..

Spominje se Giovincov odlazaja na pozajmicu u januaru...
Po sansama koje mu je pruzio Ranijeri, ne bi me cudilo da ode...
Walken,na osnovu cega temeljis Ranijerijevu sposobnost da napravi igraca,moj pesimizam se bazira na: Palladinu, Nocerinu, Crisitu,pa i Tiagu... evo koliko mogu da primetim ni Seba nece proci nista bolje... kada mu ne daje sansu kada je pola tima osakaceno i sa odmorom za Pavela,kada ce...

Ja sam podeljen po pitanju Sebinog odlaska na pozajmicu ... S' jedne strane steci ce jos neophodnog iskustva za igranje u velikom klubu i jos vise ce se osloboditi, a sa druge milsim da je po onom sto je dosad pokazao u Juventusu (3 asistencije na dve tekme) dokazao da moze da igra na najvisem nivou ... Sta god da uradi nece pogresiti u svakom slucaju ... Najbolje bi bilo da ode kod Wengera na pozajmicu :D ...

Ne boj se nista za Giovinca, postace on igracina kod Ranijerija ... I Krkic je veci talenat od njega pa isto na kasicicu dobija sansu u Barci kod Guardiole, da ne bi izgoreo ... Bolje je ipak da Seba ostane i uci na treninzima od Pavela i Alexa, igrace i on nemojmo biti nestrpljivi ... Seti se C. Ronalda i Fabregasa - i oni su dobijali na pocetku malo prostora da bi stekli iskustva, i Ferguson i Wenger su bili strpljivi, a pogledaj ih sada ... Najbolji su na svojim pozicijama ... Garantujem ti da ce Seba za 2-3 godine biti svetska klasa, samo da bude strpljiv ... I ja bih voleo da ga sto pre gledam standardnog u Juventusu, ali bolje je da pomalo dobija sansu ...

Za Pavela se ne brini, Pavel se ne odmara ... Ja sam se isto pitao kako ce izdrzati sa 36 godina, ali onda sam nasao na netu nesto o njemu: http://www.juventus.com/site/eng/TA...asquadra_AABB522BE0F142728637A83A4A2EE428.asp ... Procitaj 5-ti pasus i bice ti jasno ...

Taj Ranijerijev kvalitet formiranja tima i igraca baziram na dosadasnjim njegovim rezultatima ... Od mnogo igraca je napravio svetsku klasu: Gianfranco Zola (uveo ga u prvi tim kao zamenu za Maradonu), Batistuta (u vise navrata izjavio da mu je Ranijeri dosta uticao na karijeru, i postavio ga je kao vodju Firence), Mendieta, Angulo, C. Lopez, Kanjzares, Albelda (kljucni igraci Valensije u onim uspesima), Lampard (doveo ga da zameni legendu Vajza, iako su mu navijaci zamerili bio je u pravu), Teri (vratio ga u prvi tim i dao mu kapitenski traku), Galas, Makelele, Ceh (Ranieri insistirao da se dovede), Dzo Kol (a sam si svestan koliko su ti igraci doprineli uspehu i jacanju Celsija) .... Mnogo igraca je napredovalo kod Ranijerija, svi ovi su bili (neki su i sada) svetska klasa, a neki i najbolji na svetu na svojim pozicijama ... Evo i u Juventusu je preporodio Legrotaljea, Zanetija (dok nije bio povredjen), Del Pjera, a od Sisoka i Kjelinija je napravio svetsku klasu ...

Nocerino ipak nije igrac za Juve, ima vecih talenata od njega i boljih igraca ... Paladina su ubile razne pozajmice a to je bilo pre Ranijerija ... Solidnu je on dobio sansu kod Ranijerija, sada je u Djenovi i nije nimalo kasno za njega da se pokaze da je igrac za Juve ... Ne mozemo sad svima davati sansu u Juventusu, rizik je to, mora neko ici i na pozajmicu (dok je Seba bio na pozajmici, Paladino je bio u klubu, a sada je obrnuto) ... Tiago evo tek sada pokazuje zasto je doveden u Juve, a ako ces iskreno ja od njega nisam ocekivao vrhunske partije, zato sto je on zenit dostigao u Lionu gde je igrao savrseno ... Nadao se jesam da ce ponoviti takve partije, ali to je bilo jako tesko ...

Sa Krisitom je napravio odlican posao ... Domeniko je bio kod Ranijerija pola sezone, odigrao 10-ak tekmi, da oseti kako je igrati u velikom klubu, i onda je poslat na pozajmicu u Djenovu gde ce biti standardan i steci neophodno iskustvo da zaigra pored Kjelinija ... Gledao sam ga par puta i mogu ti reci da Krisito odlicno igra u Djenovi, vidi se da mu fali iskustva ali je na pravom putu ... Cak je i Maldini rekao za njega da ce biti oslonac repke u narednim godinama ...

Veruj mi da smo za sada na fenomenalnom putu da stvorimo mocan tim i da budemo dominantni u kalcu, ali yebiga moramo biti strpljivi ... I ja bi da bude sto pre, ali nije bas tako lako ...

7-ma pobeda u nizu, a 5-ta u ligi sto je jos bitnije ... I to smo odrali odlicnu ekipu Djenove a ne neku sa zacelja ... Djenova doduse jeste striktno domacinska ekipa, ali uzeli su bod Interu na Meaci i nisu bili daleko od pobede ...

Nas kapiten kad ne daje golove onda asistira - sinoc dve asistencije za Grigeru i Jakvintu ...

Grigera gol i asistencija, a takav ucinak je cini mi se imao i prosle godine protiv Djenove ...

Amauri je po meni mozda najbolji napadac u Evropi kada je skok u pitanju, i sinoc je dao lep gol glavom ... Svidja mi se sto je kompletan igrac - maestralan u skoku, veoma stabilan na nogama, odlican sut i levom i desnom, ima i dribling jako dobaar ... Mislim da smo resili napadaca za naredne 3-4 godine ...

Opra smo Genovu...
4-1...
Jesi li i dalje pesimista kao na pocetku sezone ili si presao na moju stranu :D ... Sada delimo prvo mesto sa Interom (uz tekmu vise od ostalih) i primili smo samo gol vise od njih (sa Maningerom na golu i osakacenom odbranom u par tekmi!!!!) dok smo dali isto golova ...

Evo i Seba dobio sansu pred kraj i odlicno iskoristio - on i Kamoranezi nam doneli 4-ti gol ... Ne treba srljati sa Sebom, treba ga pustiti da napreduje uz Alexa i pomalo dobija sansu, a onda ce za 2-3 godine biti jedan od boljih igraca na svetu ...

A Pavel opet odigrao celu tekmu ... Neverovatno je koliko on sa 36 leta ima snage, i drago mi je sto povratio bar delic one stare forme ... Nije to to, ali i ovako je sjajan igrac ...

I dalje mislim da je scudetto nerealan...ali boricemo se do kraja,bicemo u prva 4... Stopeski par nam je jedan od boljih u Evropi,u Italiji najbolji, Giorgio je najjachi u Italiji,a Nico L. igra kao zmaj od,kako on kaze,ne upraznjava sex,a to je vec 2 godine(ceka da se ozeni),bekovi su nam slabi, kada bi igrali samo sa Genovom,Grigera bi uzeo zlatnu loptu...:) ali generalno potrebni su nam bekovi...

Ja mislim da je skudeto itekako realan, i da imamo sansi da ga osvojimo ... Ja taj optimizam ne baziram na jacini Juventusa, i nekim sjajnim partijama koje pruzamo, nego na tome da je liga izuzetno izjednacena i da i Inter i Milan moraju da se muce jednako kao i mi da bi dosli do bodova ...

Sledecu igramo sa Interom ako se ne varam ... Auuu pa to 22-og, a ja tada na koncertu Hadnog Piva ... Pu ***** ti kalendar kalca, necu moci gledati tekmu ...

Ako ih pobedimo puce psiholoski posto igramo na njihovom terenu, dok mi ako izgubimo ostajemo i dalje u trci, tako da ih sa pobedom znatno udaljavamo od titule ... Mislim da ce biti nereseno, a to je nekako i najrealnije, posto se Inter kuci muci sa svim ekipama ... Ne znam ko nam je sve suspendovan i povredjen? Jel imas listu?

inter-Juve 1-0
nema za cim da zalimo kada smo igrali kao *****... u redu je da izgubimo ali da igramo kao ***** uplaseni od poraza e to ne moze... Cestitam Mourinhu...
Jesmo bili ocajni, ali ima za cim da zalimo ... Nisam gledao tekmu, ali sam video pregled, i ono sto sam video je da smo osteceni za penal (cini mi se duel Muntari-Markioni) i da je Inter postigao sumnjiv gol (moguci faul Ibrahimovica u skoku gde posle toga ostaje sam u 16-ercu i asistira Muntariju) ... Bar 10 ljudi mi je reklo da je Inter bio bolji i da je Juve bio los, ali ako vec treba da pobede neka pobede posteno, a ne ovako na sumnjiv nacin ... I moram napomenuti idiota na golu Juventusa i njegovu reakciju prilikom gola Muntarija ... Samo da je ispruzio nogu ovaj ne bi dao gol, a on majmun gleda u pomocnog ...

Da nam se Bufon nije povredio sad bi imali bar 5 bodova vise i 5-6 golova manje bi primili ... Yeb.iga ...

Ono sto me raduje je to da kad smo mi u ocajnom izdanju a Inter u vrlo dobrom, oni mogu da pobede samo zahvaljujuci sumnjivim sudijskim odlukama ... No, ako sad pobede i Lacio i Napoli bice glavni konkurenti za skudeto, ali za sada i dalje mislim da sve tri ekipe imaju podjednake sanse ... Nijedna od te tri ne odskace nekom dobrom i sigurnom igrom da bi se mogla proglasiti favoritom ...

Walken nema sad vadjenja opet o sudijama,najavljivao si pobedu Juvea prvo mesto za vas ali ne ide to tako lako druze....dokazali smo da smo BOLJI TIM!!!usotalom mi smo sampioni i lideri,bravo majstori Juve je bacen na KOLENA!!!
stavio si klip da smo mi odrani prosle sezone e pa sad ste vi ODRANI!!!za nas je ovo rutinska pobeda jednostavno mi smo bolji tim i to je to!posebno mi je drago zbog rezultata 1-0 to mnogo vise pece nego kad je ubedljvije,idemo po 4 skudeto zaredom!!!Stankovic igrac utakmice svaka cast momci kako slatka pobeda da malo spustimo na zemlju navijace Juvea koji se ponadali da mogu da pobede.Bravo Murinjo!!!

nisam gledao mec ali mi je moj drugar koji je navijac Juvea poslao poruku i cestitao i rekao da je Inter zasluzio da pobedi taman za taj jedan gol,to mi je dovoljno kad navijac Juvea prizna.pozdrav svim realnim navijacima i Walken budi covek priznaj poraz,hehehehehehehhe

Poslednja izmena:
Po meni je razlika samo u treneru, Mourinho je bolji trener sto se tice taktike i uopste spremanja ekipe za pobedu, gledano po ekipama, inter nije bolji, tu su negde...
Ovo nije bilo dranje, utakmica je bila ocajna, 2 sanse koje je imao Ibrahimovic i jednu koju je ima Ale, onaj gol je zasluga blajhanog austrijanca koji je umislio da je golman...

Walken nema sad vadjenja opet o sudijama,najavljivao si pobedu Juvea prvo mesto za vas ali ne ide to tako lako druze....dokazali smo da smo BOLJI TIM!!!usotalom mi smo sampioni i lideri,bravo majstori Juve je bacen na KOLENA!!!
Nisam najavljivao nego sam se nadao kao i svaki optimista ... Realno, znao sam da je nereseno najvise sto mozemo da izvucemo ... Prvo mesto je ipak odlozeno ... Pa kako da ne spominjem sudjenje kad nije sviran penal za Juve i kad je postignut sumnjiv gol za Inter???? Pa svi navijaci Intera su plakali kad se to pre desavalo Juventusu i Milanu, a sada je odjednom to normalna pojava i ne treba se vaditi na sudije ...

stavio si klip da smo mi odrani prosle sezone e pa sad ste vi ODRANI!!!za nas je ovo rutinska pobeda jednostavno mi smo bolji tim i to je to!posebno mi je drago zbog rezultata 1-0 to mnogo vise pece nego kad je ubedljvije,idemo po 4 skudeto zaredom!!!Stankovic igrac utakmice svaka cast momci kako slatka pobeda da malo spustimo na zemlju navijace Juvea koji se ponadali da mogu da pobede.Bravo Murinjo!!!
Prosle sezone je Juve vise zasluzio pobedu nego Inter ovu ... Rekao sam vec da mi je drago da Inter u jednom boljih izdanja jedva uz pomoc sudija pobedi Juventus koji nije mogao da se sastavi ...

nisam gledao mec ali mi je moj drugar koji je navijac Juvea poslao poruku i cestitao i rekao da je Inter zasluzio da pobedi taman za taj jedan gol,to mi je dovoljno kad navijac Juvea prizna.pozdrav svim realnim navijacima i Walken budi covek priznaj poraz,hehehehehehehhe
Ja sam gledao pregled, sad cu da odgledam ceo mec, i jeste Inter bio bolji taman za tih 1-0, ali opet je Juventus ostecen za penal i ko zna kako bi se situacija razvijala ...

Priznao sam ja poraz, Juve nije zasluzio da pobedi, Inter jeste, ali nek to bude posteno i zaslugom igraca a ne sudija ...

Po meni je razlika samo u treneru, Mourinho je bolji trener sto se tice taktike i uopste spremanja ekipe za pobedu, gledano po ekipama, inter nije bolji, tu su negde...
Ovo nije bilo dranje, utakmica je bila ocajna, 2 sanse koje je imao Ibrahimovic i jednu koju je ima Ale, onaj gol je zasluga blajhanog austrijanca koji je umislio da je golman...
Gledano po ekipama bolji su, imaju vise kvalitetnih igraca nego mi (za sada) ... E sad, Ranijeri je u nekim segmentima bolji od Murinja, dok je ovaj u nekim bolji od Ranijerija, ali nama je trenutno potrebniji Ranijeri nego Murinjo ... Da mi imamo formiran tim kao Inter npr. Murinjo bi bio 3x bolje resenja, ali situacija je nazalost drugacija ...

Back