Juventus

Konacno dadosmo vise od 1 gola u prvenstvu. Tiago je igrao od pocetka i bio solidan,Seba je usao u 70 minutu,nije mogao nista da pokaze i to me vec nervira,kada mu Ranijeri ne daje sansu od pocetka kada je pola tima desetkovano kada ce,ocekivao sam da ce vise igrati ove sezone,ali nema ga,potseca me ovo na slucaj Palladino i ne bi me cudilo da zavrsi na pozajmici negde sl.sezone.

Imaj vere u naseg trenera, isplatice se to Juventusu ... On najbolje zna koliko Seba moze i kako mu treba davati sansu ... Da sam ja na njegovom mestu gotovo istovetno bi postupio ... Bolje da mu pomalo daje sansu nego da izgori u prvoj sezoni u velikom klubu pa da kasnije bude prosecan irgac a ima talenta da bude medju boljima u svetu ...

Ja bih volio da Juventus ili neka manja ekipa kao sto je Udineze ili Napoli osvoji ove godine...ali kako stvari stoje to ce biti veoma tesko...pogotovo za Juventus...
Sto se tice igraca top klase...nikada vise Juventus nije oskudijevao...
Tu je Kjelini, Bufon, Nedved, Del Pjero, Amauri, Djovinko i Trezege...ostali su prosjek...iako ja izuzetno postujem Sisoka i Maningera...
Napoli drugacije igra pa moze lakse da nadoknadi svoje nedostatke...oslanjaju se potpuno na mladost i na sjajne individualce a Udineze je vec godinama izvanredan...i volio bih da nesto veliko naprave jer oni su u zenitu...mada mislim da ce ostati dobra ekipa i kasnije jer su zadrzali jednog Di Natalea sto je stvarno primjer kako mali klub moze da sacuva ono sto ima...a kad su sacuvali njega vjerovatno ce umjeti da sacuvaju Kvaljarelu, Pepea, Sanceza...
U svakom slucaju...volio bih da ove ekipe naprave iznenadjenje da malo razbiju snagu i ugled milanskih timova...

Tata je tata... najbolje izdanje Juventusa ove sezone, da l'zbog Tiaga koji je povezao sredinu i napad i konacno odigrao dobro,ili ostalih ali lep mec, steta za one Amaurijeve makazice...

Rekoh ja da nam treba jedan veliki skalp da skinemo pa da izadjemo iz rezultatske krize ... Evo vec i cetvrta uzastopna pobeda, a tesko da bi to ostvarili da nismo dobili Reala i time stekli ogromno samopouzdanje ... I Milanu je krenulo nabolje otkad je pobedio Intera ...

Bice to jos bolje kad se vrate ovi povredjeni ...

1-0 vodimo u gostima protiv sampiona Spanije i ozbiljnog konkurnta za prvaka Evrope ... Nemamo neki sjajnu igru (generalno i ne moze bolje protiv Reala u Madridu), ali zato imamo ono sto nijedan klub nema ... Imamo legendu i mitskog igraca koji sa 34 godine resava tekme ko od sale ...

del_piero_celeb_roma2.jpg

2-0 vodimo u gostima protiv sampiona Spanije i ozbiljnog konkurnta za prvaka Evrope ... Nemamo neki sjajnu igru (generalno i ne moze bolje protiv Reala u Madridu), ali zato imamo ono sto nijedan klub nema ... Imamo legendu i mitskog igraca koji sa 34 godine resava tekme ko od sale ...

del_piero_celeb_roma2.jpg
Sve je doslovce isto, samo sam promenio rezultat ...

CAPITANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX

Dati tri gola u dve utakmice jednom od 3 najbolja dolmana na svetu (i to van 16-erca) moze samo mali broj igraca ...

Evo ti Jeko pravog primera kljucnog igraca koji treba Celsiju ... Da prelomi kad se lomi rezultat protiv velike ekipe, a ne da daje golove protiv slabijih dok vodimo 3-0 ....

Pokusavam da smislim adekvatan komentar na Alexov show u sred Madrida ali mi ne ide... Pomazite ja sam jos pod utiskom.

Cek, cek setio sam se, komentar glasi: ovakvog umetnika jos od doba Da Vinchija svet nije video.

Valja li :) ?

Jeko, ne moze Terry da bude igrac odluke,kad je Terry u odbrani. On je najvezniji sraf ekipe,ali nije igrac odluke...I sramotno bi bilo da je igrac odluke,kako se sad desava,to samo dokazuje koliko smo slabi.

sneijder,sneijder,sneijder
Vidis da kod nas sve moze. On je nama na ovaj ili onaj nacin uvek bio igrac odluke...
E sad to sto mi nemamo napadaca kao DP to je vec druga prica....

Legenda i mit Juventusa, reprezentacije Italije, italijanskog, evropskog i svetskog fudbala ...
alessandro_del_piero.jpg

Posle ove 2 lekcije najvecem svetskom klubu i prvaku Spanije, zasluzio je da se prica o samo o njemu na ovoj temi ...

Poslednja izmena:

Back