Juventus

Nije to losa igra, nego ruzna i sasvim suprotna Barcinoj npr. ali bila je delotvorna nekad, a i sad je donekle s obzirom na kvalitet igraca ...
walken , ne zamjeras sto kasnim sa replikom , nisam cesto bas na forumu tako da./.

Da da slazem se Juve je igrao ruzan fudbal, ali fudbal koji je donosio rezultate, isto ko Celsi za vrijeme Murinja.

E pa Juventusu treba upravo trener koji ce da oformi novi tim za dalji rad, posto smo na pocetku ... nije Ranijeri dosao u vec uigran tim sa svetskim zvezdama pa da puca na LS ... I sa Celsijem je krenuo polako i strpljivo, pa vidi de je Celsi sada ...
Nisam ni rek'o da moze i treba da ide na LS sa onakvim timom--to zaista danas izgleda nemoguce, jer tim koji zeli da osvoji LS mora bit jak i individualni, i timski, i uklopljen u svakom pogledu na celu sa odlicnim trenerom, a to Juventus cini mi se nista od ovog nema u solidnoj, a kamoli u dobroj mjeri
da je imao onoliki budzet kao Murinjo, i da mu je data sansa da nastavi ono sto je zapoceo, Celsi si bi uzeo sigurno jednu LS i jos jednu Premier ligu do sada ...
Eh sta bi bilo kad bi bilo--ko zna i da je ostao - sve zvijezde da su mu obezbijedjene pitanje je da li bi sta bilo, jer mozda bi bile vece sanse , a nikako ne reci sigurno, danas moras imat i srece da bi osvojio tu LS.Sjeti se kako je Milan dobio Liverpula --gol iz slobodnog--lopta pogadja Inzagija u zadnjicu vodjstvo MIlana 1:0, kasnije jos jedan pas Kake ka iNzagiju i 2:0, ali ocu da kazem da je presudni gol bio upravo taj prvi tako da nikad se brate ne zna

U ***, ponovo izgubismo... ne verujem... najjaca mi je izmena Del Piero-De Ceglie, sta li je time hteo Ranijeri da postigne nije mi bilo jasno... mislim da on ako ne sutra onda u sredu leti iz kluba, Real ce nas unistiti...

U Napulju je uvek ybno, ako se uzme u obzir da Juventusu fali 9 igraca(Gigi,Legro,Melberg,Zebina,Zaneti,Camo,Sisoko, Iaquinta,Trezeguet...) ja se nisam ni nadao pobedi...kako ce Knezevic da
sacuva Nistelrooya,Raula,Snijdera kada on daje loptu Lavezziju u noge...kako smo krenuli ima da se borimo za opstanak,a Ranijeri i dalje prica kako nemamo srece i kako ovo nije kriza.
Amauri je ubica,sta bi tek radio kada bi imao iza sebe masineriju...

Ma previse smo osakaceni povredama da bi mogli da se nadamo pobedi, i to jos u sred Napulja ... Napoli je sada prvi na tabeli, tako da ne vidim zasto bi ovaj poraz bio iznenadjenje ...

Imao je Juve sansi, nisu igrali lose, ali ybg sve to pada u vodu kada ti brani Maninger a Knezevic igra centralnog, tako da ne mozemo sada reci da je Ranijeri krivac za ovaj poraz ...

Kod prvog gola golman nam stoji prikovan za liniju a igrac mu sa dva metra daje gol glavom, kod drugog isto tako - igrac ide jedan na jedan sa njim a stoji kao ukopan i ne skracuje ugao, i sto je najgore Laveci uopste nije sutirao po strani nego tacno na njega ... To se Bufonu ne bi desavalo ...

Sve u svemu uprkos losem rezultatu pokaza;li su napredak u igri, i stvarali su sanse na veoma vrucem terenu ... Doci ce i rezultati, samo neka se vrate svi prvotimci ...

Reala ne bi trebali toliko da se plasimo, imaju oni rezultate ali nemaju neku vanserijsku igru ...

A mi imamo strasnu igru...
Kad bolje pogledas nama su falili samo Buffon i Legro,Mauro kada je van forme je neupotrebljiv,Amauri igra umesto Davida,Poulsen=Sisoko...Ranijeri je itekako kriv,cemu ona izmena DP-De Ceglie,usr'o se i hteo da uzme bod,**** ga bod.
Sto nije uveo tada Sebu...nervira me sto je pi.cka,nema muda da krene napred.U najgorem slucaju isto bi prosli,a on prdi:"Nismo imali srece".
Ne kaze se dzabe 'sreca prati hrabre'...

Daleko je to od strasne igre, ali vidi se neki napredak u odnosu na ranije tekme ...

Kad pogledas da su igrali Bufon i Legrotalje ne bi sigurno primili onakve golove, tako da ima velikog uticaja sto su nam bas oni povredjeni, Sisoko nam je glavni na sredini, a Mauro i kad je van forme je bolji od svih ostalih koji igraju na krilu ... Tek se sad vidi koliko nam znaci Buffon, imali smo najbolju odbranu dok je bio na golu, a sada u 2 tekme primismo 5 golova ...

Del Pjera bi i ja izveo, sad ne znam samo zasto je ubacio De Celjea a ne Djovinka ... Del Pjero nema vise snage, a veoma je potreban za tekmu sa Realom ... A taj bod u Napulju bi svaka ekipa potpisala pre tekme, i tamo je izuzetno tesko odneti sva tri, kao i protiv Djenove u gostima ...

Necemo mi ove godine kiksati zato sto smo slabi, ili zato sto je Ranijeri trener, nego jednostavno Kalco je sada mnogo jaci nego prosle godine, veoma je izjednacen, i mi sa ovakvim timom jos uvek nismo kandidati za titulu, a ako oteramo Ranijerija necemo ni stvoriti tim koji ce konkurisati ...

Arivederci Juve...nista od trke za skudetom, i LS ce biti ogroman uspeh.

U trci ostaju Inter (najveci favorit), Milan (jedini konkurent) i Roma (ako pocnu da igraju kao sto znaju, zasto da ne?) :)
Polako Dzoni, i Milan je krenuo sa dva poraza pa je usao u formu iz koje vrlo lako moze izaci ... tek negde na polusezoni cemo videti ko otpada a ko ostaje u igri ... Ili oces da kazes da su ova 4 boda (koliko je razlika izmedju Milana i Juventusa nedostizni)? Pa to cemo resiti u medjusobnim duelima ;) ...

Ma bodovi uopste nisu bitni...nemate samopouzdanja. Gubite dobijene utakmice, igra vam i nije toliko losa ali mentalitet - ravan nuli.
Dovoljna je jedna velika utakmica da dobijemo pa da samopouzdanje poraste (kao sto je Milanu poraslo posle Intera, a pre toga gubio kuci od Bolonje) ... Protiv Reala imamo prvu sansu, a ako ne dobijemo onda cekamo Inter, Romu ili Milan ... Postavice se stvari na svoje mesto, ne brinem se ja ...

Ja se brinem, tj. ova generacija Juvea ne moze mnogo vise od ovoga sto pokazuje. Proci cete grupu u LS na jedvite jade, u Kalcu ste realno po igracima iza Intera i Milana a po igri i iza Rome i iza Viole. Lacio ne racunam jer je njihova forma trenutna. Neophodna su vam pojacanja, i to u svim linijama po jedno. Mozda vam jedino ne treba napadac... Vezni red veoma los, odbrana i nekako.

Treba oterati upravu i Ranijerija i krenuti iz pocetka. Mi nismo blizi povratku na vrh nego maja 2007,potrebno je 6-7 DOBRIH igraca. Novi trener momentalno.
Walken, mi ne mozemo da dobijemo Cataniu kuci a ocekujes ceo plen kod intera i Milana. Igra nam je nikakva,u 7 tekmi 6 golova,5 utakmica bez pobede...po meni 4-4-2 nema sta da trazi u Juveu,mi nemamo bekove bolje 3-5-2.
Ja nikada gori Juventus nisam gledao,a ko je kriv uprava i trener.

@Joohny...
Gresis,ovaj gresis silno sinko... Juventus nema NIKAKVU igru,a mentalitet je jos uvek na mestu,ovo protiv Napolija je nedostatak igraca,igrali smo sa 1 odbrambenim i napadacem na golu(Ostatak odbrane racunam u kartonske lutke koje glume zivi zid na treningu)
i koja je to utakmica bila dobijena a da smo je gubili.
Ranijeri m'rsh!!!

Ja se brinem, tj. ova generacija Juvea ne moze mnogo vise od ovoga sto pokazuje. Proci cete grupu u LS na jedvite jade, u Kalcu ste realno po igracima iza Intera i Milana a po igri i iza Rome i iza Viole. Lacio ne racunam jer je njihova forma trenutna. Neophodna su vam pojacanja, i to u svim linijama po jedno. Mozda vam jedino ne treba napadac... Vezni red veoma los, odbrana i nekako.
Ova generacija itekako moze vise od ovoga sto pokazuje ...

Trenutno, po igracima jesmo iza Intera i Milana, ali za dve-tri godine ocekujem apsolutnu dominaciju Juventusa (ali samo pod uslovom da Raniijeri ostane trener do kraja ove sezone, a posle dovesti nekog ko ce imati rezultate i nece morati da formira tim) ...

Od pojacanja su nam potrebna samo dva verovali ili ne ...

Bufon je suvernen na golu do 40-te godine (treba dovesti kvalitetnijeg rezervnog da se ne brukamo sa maningerom ...

U odbrani nam fali samo desni bek iako je Grigera sasvim solidan ... Kjelini je vec sada najbolji stoper u kalcu, De Celje ima potencijala da postane svetska klasa, kao i Krisito koji je na pozajmici u Djenovi ... Ta tri igraca ce biti okosnica Juventusa i Italije u narednim godinama, i jos kad bi doveli De Silvestrija imali bi za dvetri godine najjacu odbranu na svetu ...

Na sredini terena imamo dva najveca talenta u Italiji (Djovinko i Markizio) koji ce isto biti okosnica repke uz Akvilanija i De Rosija za nekih 2-3 godine, i imamo Sisoka koji ima potencijal da bude fantastican vezni igrac i samo su mu 23 godine (ugovorom je vezan za Juve do 2013) ... Znaci fali nam samo zamena za Kamoranezija ...

Napad nam je odlican - Trezege je ubica, napadac sa najboljom realizacijom sansi, a Amauri je postao zver, igracina, veoma jak na zemlji a jos jaci u vazduhu ... Rekao bih da je sada medju 5 najboljih napadaca Evrope, u strasnoj je formi i u najboljim godinama za fudbalera ...

Treba oterati upravu i Ranijerija i krenuti iz pocetka. Mi nismo blizi povratku na vrh nego maja 2007,potrebno je 6-7 DOBRIH igraca. Novi trener momentalno.
Walken, mi ne mozemo da dobijemo Cataniu kuci a ocekujes ceo plen kod intera i Milana. Igra nam je nikakva,u 7 tekmi 6 golova,5 utakmica bez pobede...po meni 4-4-2 nema sta da trazi u Juveu,mi nemamo bekove bolje 3-5-2.
Ja nikada gori Juventus nisam gledao,a ko je kriv uprava i trener.
Upravu treba oterati, ali Ranijerija ne ... Vec sam milion puta naveo razloge zasto je Ranijeri idealan za Juve ... On nije covek za rezultate (a trenutno je nerealno ocekivati da Juve gazi, pa makar i sam Kapelo bio trener), ali njegov sistem rada ce nam doneti rezultate za par godina, i donece dominaciju Juventusa u kalcu ...

On je vec takva dva projekta veoma uspesno zavrsio ... On je od prosecne Valensije napravio ravnopravnog konkurenta za titulu, a za rivale je imao Real i Barcu ... Od Celsija je isto tako napravio masineriju koja je dominirala premier ligom (on je uklopio ceo tim i doveo kljucne igrace) ...
I tamo je u pocetku imao kikseve i lose rezultate ali je na kraju ispalo idealno ...

Ja sam ubedjen da ce to napraviti i u Juventusu, ali izgleda da nece dobiti sansu ...

Ta Katanija je trenutno druga na tabeli, i tu istu Kataniju je Inter jedva pobedio kuci i to na veoma sumnjiv nacin ... Ybg, nema vise lakih rivala (pa pogledaj samo rezultate u kvalifikacijama za SP), i Juve vise (ne samo Juve, nego i Milan i Inter) ne moze da se proglasi za apsolutnog favorita, cak ni kuci protiv Katanije ... Treba se debeeeeelo pomuciti da uzmes sva tri boda u kalcu ...

A za Inter i Milan ne brinem ... I prosle godine su bili duplo jaci od nas pa smo im ukupno uzeli 8 bodova od mogucih 12 ...

A Juve je bio jos gori u sezoni 98-99, iako su imali bar 4x jaci tim nego sada, sa Lipijem na klupi ...

Ova generacija itekako moze vise od ovoga sto pokazuje ...
Moci ce, bas kao sto si rekao, za dve tri godine mada ja ne ocekujem apsolutnu dominaciju jer tu osim Sebe i Kjelinija niko nece biti svetska klasa.
Sisoko nikad nece dostici nivo jednog Vijere recimo, niti ce De Celje biti priblizan Zambroti... Nedveda ce tesko ko zameniti, Alexa jos teze.

U sezoni 98-99,smo bili prvi dok se nije povredio Alex, u LS smo na glupost ispali u polufinalu od ManU. A ta sezona je dosla posle 3 vezana finala LS, 2 vezana scudetta i doping afere...

Walken zaboravio si zamenu za Pavela,ja Sebu vidim kao zamenu za Del Piera.Marchisio je prosecan igrac sredine terena i to ce ostati. De Ceglie nikad kao Zambrota pozadi,Crisito ni blizu Nesti,Canni i Giorgiu. Tako da nam treba desni bek, c.beka,levo i desno krilo,c.vezni(tipa c.zanetti,pirlo)x2. Po mojoj racunic to je 6 igraca.

U sezoni 98-99,smo bili prvi dok se nije povredio Alex, u LS smo na glupost ispali u polufinalu od ManU. A ta sezona je dosla posle 3 vezana finala LS, 2 vezana scudetta i doping afere...
Znam, ali nije Alex bio jedini valjan igrac u timu ... Bio je tu jedan Zidan, jedan Desamp, Peruci, Montero, Ferara, Konte, Inzagi, Davids itd ... Sve sami reprezentativci predvodjeni jednim od najboljih trenera ikada, pa su opet bili 7-mi ...

Back