- Poruka
- 5.196
:shock::shock:
pored Zvezde i Partizana ti za Hajduk...
bolje ti je da se ne vraćaš iz EU u Srbiju nakon ovog![]()
Vratia bi se ja ali tamo mora nema :razz:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock::shock:
pored Zvezde i Partizana ti za Hajduk...
bolje ti je da se ne vraćaš iz EU u Srbiju nakon ovog![]()
Bilo je dobro dok je gazda bio živ. Da prostiš na izrazu, yebeš državu koja umire sa gazdom i uopšte državu koja se bazira na liku i delu jednog čoveka.
reci ti meni ademe kako je tebi bilo u istoj državi sa mnom?![]()
ma yebe lud - zbunjenog.ako je u nekom narodu recimo 40 % dobrih, 30% losih i 30 % neodlucnih, tada je ovih 30% neodlucnih bilo uz onih 30%, a od onih 30% losih, 15 % nije imalo muda da se izjasni i mi smo nekako ziveli [neko dobro neko bolje]
danas je sasvim obrnuto, neodlucni se slihtaju losim, dobri su neodlucni i mi ziivmo kako zivimo.... hebena vremena

da znas da si u pravu, umesto da drzava zivi zahvaljujuci narodu koji je cini, ona je zivela zahvaljujuci jednom coveku koji je bio za ove danasnje tata-mata. ode on, ode sve u tri lepe [nazalost trebao bih reci ruzne] pi*** materine. gledam ponekad na RTS onu emisiju o njemu, pa on je zezao ceo svet bre, a svi su ga i pored toga voleli, cenili, postovali,...a danas??? danas ceo svet zeza EX yugu kako im se digne
MIsli dosta njih, ali ja ne.Da li jos neko misli da nam je u Jugoslaviji onoj pre 90-te bilo lose?
ma yebe lud - zbunjenog.
Al' Ademe, vi ste prvi poceli 1981. godine, zar ne![]()

Naravno da sam znao sto cesh odgovoriti...pa... mi smo nekako uvek isli ispred drugih, iako nas optuzuju da smo zaostali i sl. ... vidis i sam da su to budalastine ne????![]()
Ja ga neizmerno cenim (bio mi je brat). Posvetio sam mu jedan topic:
http://forum.krstarica.com/threads/207125
Naravno da sam znao sto cesh odgovoriti...
Vi ste bili avangarda za sve nas u Yugoslaviji.
ps
Nikad te nepitah iz kojeg dijela Kosova si (grad).
Uh, necesh vjerovati da sam se prije 20ak godina upoznao sa vrlo bliskim rodjakom Envera Xoxne koji zivi u Beogradu. Vjerovatno je covjek i umro vec.

Znam.. znam Mitrovicu.mitrovica, nekada su iz celog kosova svi dolazili u mitrovici, provod,novine i sl. nekako smo im bili kao centar, sada je mitrovica zadnja u mnogo cemu![]()
Znam.. znam Mitrovicu.
Znash li mozda Dr. Radovicku tamo?
Da, nisi ni mogao da je vidish od onomad.mislim da je znam, iako je nisam video od onomad
Sve zavisi u odnosu na šta, i kako se upoređuje.Da li jos neko misli da nam je u Jugoslaviji onoj pre 90-te bilo lose?
Jugoslavijo,
u okovima si nas držala
lažima si nas opijala
beg iz tvog zagrljaja bio je težak
ali sad, posle toliko godina
smrti, patnje i stradanja
moram da kažem
sretan sam što te nema!
![]()

Super, talentovan si kao Djordje BalasevicSa malom razlikom da sam onu gore pesmu ja napisao.![]()
Racunajte na nas
U ime svih nas
iz pedeset i neke
za zakletvu Titu
ja spevo sam stih.
Ne spominjem proslost i bitke daleke,
jer rodjen sam tek posle njih.
Al' zivot pred nama
jos bitaka skriva
i preti nam,
preti o duboki vir.
Ja znam da nas ceka
jos sto ofanziva
jer moramo cuvati mir.
Racunajte na nas.
Sumnjaju neki da nosi
nas pogresan tok,
jer slusamo ploce i sviramo rok.
Al' negde u nama
je bitaka plam
i kazem vam sta dobro znam:
'Racunajte na nas. '
U ime svih nas
iz pedeset i neke
za zakletvu Titu sam spevala stih.
Ne spominjem proslost i bitke daleke,
jer rodjena sam posle njih.
U nama je sudbina buducih dana
i neki se mozda
plase za nju.
Kroz vene nam protice krv partizana
i mi znamo
za sto smo tu.
Racunajte na nas.
Sumnjaju neki da nosi
nas pogresan tok,
jer slusamo ploce i sviramo rok.
Al' negde u nama
je bitaka plam
i kazem vam sta dobro znam:
'Racunajte na nas.
Djordje "VELIKI SRBIN" Balasevic
To je Djoordje pisao pri pomucenoj svijesti, vjerovatno....................pomućena pamet!!!...-.........komunizam- opasna stvar................
To je Djoordje pisao pri pomucenoj svijesti, vjerovatno.
pa ga pitam kada je lagao? Onda ili sada.
Ima nekakve pjesmo poput "Odyebi JNA", "Gedo Gluperdo".
Eh, taj Balashevic bi trebao da mi plati da odem na njegov koncert i to duplu cijenu kostanja njegove karte za koncert., a mozda ni tada nebi pristao da odem.
:shock::shock::shock:.......ja ga ne slušam uopšte, npr........
niko ne zna razloge, zašto je on pisao takve pjesme(ako je pisao)......ali kažem da je KOMUNIZAM opasna ideologija, koja lako zaslijepi čovjeka!!!........pozdrav:shock:

:shock::shock::shock:
Ma to te je neko slagao Druze moj Branko. Vjerovatno ovi u shkoli te ucili pogresno.![]()
![]()
![]()