Metronomy
Legenda
- Poruka
- 50.379
Logicno kada neko drzi ceo PDF istorija pod svojom kontrolom, valjda ima neke dokumente iz kojih piskara srpsku istoriju...Nije, a upravo si ti taj koji me proglašava "stručnjakom".![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Logicno kada neko drzi ceo PDF istorija pod svojom kontrolom, valjda ima neke dokumente iz kojih piskara srpsku istoriju...Nije, a upravo si ti taj koji me proglašava "stručnjakom".![]()
Nemam pojma al znam sta je sve tvrdio Deretic. Da si pogledao neki njegov interview uvideo bi gomilu gluposti.Mozda znas slavenove cinjenice osim onih gde je cepao arhivu i pravio falcifikate...
PA vi ste ti koju se nastavili i poceli da brane lika bez obzira na sve i samu nelogicnost stvariNemate obzira ni za pokojne ljude, ali ok dovoljno je ostavio i napisao da neko nastavi...
covek je radio na onome sto srpski istoricari nisu hteli da se ne bi zamerili uciteljima koji placaju vernost...i podrsku i sirenje svoje istorije o Srbima...
Jesi li sta procitao od njega ili grakces ono sto pisu oni "znameniti strucnjaci"?PA vi ste ti koju se nastavili i poceli da brane lika bez obzira na sve i samu nelogicnost stvari
Znaci tebi sve ima smisla sto je napisao i rekao i sve SVE je apsolutna istina?
pusti kritiku dela umrlog na vesti o njegovoj smrti. nema toga čija dela se ne može opravdano kritikovati.Gde ja pljujem? Napisao sam istinu, istina boli ma kakva bila. Uostalom nigde nisam ismevao lika, samo sam napisao sta je tvrdio I da ce ga samo po tome pamtiti.
Pa ja i nisam imao nameru da ga pljujem, izneo sam cinjenicu u jednoj recenici i to je to. Napisao sam po cemu cu ga pamtiti. Slobu cu pamtiti po jebenim 90tim al to je to. Nasa dela ostaju, tesko je od njih pobeci pogotovo ako je neko bio javna licnost.pusti kritiku dela umrlog na vesti o njegovoj smrti. nema toga čija dela se ne može opravdano kritikovati.
plus on ti ne može odgovoriti. a drugi bi samo raspravljali o onome što nije primereno.
odaš čoveku počast. živeo je svoj život. poželiš večni mir.
ili se ne upišeš.
Logicno kada neko drzi ceo PDF istorija pod svojom kontrolom, valjda ima neke dokumente iz kojih piskara srpsku istoriju...
Nemate obzira ni za pokojne ljude,
Zbog ovoga je vredelo pisati na ovom PDF....da sam svojom rukicom i glavicom prizna ono sto ja tvrdim od pocetka....Ja nikakav "stručnjak" nisam; pomešao si me s nekim drugim.
Da li administracija moze ili hoce da reaguje na situaciju gde autor otvara temu o slavnom srpskom istoricaru da bi konstantno urinirao i po njemu i po srpstvu, da li postoji nacin da se ovakav nacin komunikacije kazni udaljivanjem sa foruma na odredjeni period makar simbolicno i preventivno da ubuduce ne bi dolazilo do ovih situacija.
Zbog ovoga je vredelo pisati na ovom PDF....da sam svojom rukicom i glavicom prizna ono sto ja tvrdim od pocetka....
Uh ala je covek lupetao za vreme svog zivota. Srbi najstariji narod na svetu, srbica najstarije pismo u evropi, Aleksandar Veliki bio Srbin...
Da su Srbi najstariji narod, tvrdio je Grk Halkokondil u 15.veku. Da je Aleksandar bio Srbin, tvrdio je pisac Aleksandride jos u 14.veku.
Ako osecas gnev prema ovim tvrdnjama onda je fer taj gnev usmeriti prema tvorcima tvrdnji a ne prema Dereticu.
aleksandar makedonski
Tesko da osecam gnev samo iznosim stvari koje je on tvrdio.
Zašto nisi ranije dolazio na podforum Istorije kada smo hiljadu puta do sada pisali o njegovom radu?PA vi ste ti koju se nastavili i poceli da brane lika bez obzira na sve i samu nelogicnost stvari
Znaci tebi sve ima smisla sto je napisao i rekao i sve SVE je apsolutna istina?
Pa ja i nisam imao nameru da ga pljujem, izneo sam cinjenicu u jednoj recenici i to je to. Napisao sam po cemu cu ga pamtiti. Slobu cu pamtiti po jebenim 90tim al to je to. Nasa dela ostaju, tesko je od njih pobeci pogotovo ako je neko bio javna licnost.
Uostalom nigde nisam rekao laz, samo sam osporavao njegove tvrdnje a kritika ma kakva bila moze i te kako biti pozitivna stvar.
како сам пропустио да прочитам такве глупости !!!!Znaš da se u Češkoj uči da su Česi došli u Češku sa Balkana, prema Dalimilovoj i Nestorovoj hronici?
Što nisi pročitao "glupi" post u kojem piše da se u Češkoj ne uči da su došli iza Karpata već da se smatra kako su delom iz Podunavlja?како сам пропустио да прочитам такве глупости !!!!
Чак и Душан Трестик, један од алтернативних чешких историчара, али веома цењен у Чешкој, одбацује такве тврдње. А Чешка академска наука ни не помиње такву могућност - нигде. ! Како замишљаш да су племена Чеха и Мораваца дошла у Бохемијиу са Подунавље?Što nisi pročitao "glupi" post u kojem piše da se u Češkoj ne uči da su došli iza Karpata već da se smatra kako su delom iz Podunavlja?
![]()
Не да ја нисам прочитао и ти ниси прочитаo оно што сам написао о чешкој историји овде на форуму, према томе како сам то студирао на Универзитету у Брнo.Što nisi pročitao
Он је историчар колико је и онај Сава Кнежевић из Батајнице хирург. Не знам да ли бисте закључавали теме да људи нису у коментарима имали поштовања према "др" Кнежевићу.Jovan Deretic sahranjen je 12.6.2021.g. na Novom groblju u Aleji zaslužnih gradjanja
Kako ste na ovoj temi o njegovoj smrti poceli da se medjusobno prozivate i vredjate
tema se iz poštovanja prema pokojnom istoricaru zakljucava.
Ja kad sam video tu poruku, nisam mogao da poverujem. Razumeo bih da ga je neko vređao, kao na primer što su horski na stranicama ovog foruma vređali Balaševića i likovali zbog njegove smrti u onih nekoliko dana između njegove smrti i sahrane, pa nijedna tema nije bila zaključana.Он је историчар колико је и онај Сава Кнежевић из Батајнице хирург. Не знам да ли бисте закључавали теме да људи нису у коментарима имали поштовања према "др" Кнежевићу.