jedite_kod_Joa
Elita
- Poruka
- 19.903
netacan je
Ја сам написао који се глагол користи и шта значи,а ти сад настави да се брукаш.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
netacan je
Ја сам написао који се глагол користи и шта значи,а ти сад настави да се брукаш.
Mislim da je ipak to samo problem u prevodu.
Idealno bi bilo kad bi svi mi znali grcki pa da citamo originalni tekst
Хебрејски,не грчки.
rece nevernik![]()
Mislim da je ipak to samo problem u prevodu.
Idealno bi bilo kad bi svi mi znali grcki pa da citamo originalni tekst
Mislio sam na najstarije zapise celokupne Biblije ne samo Jevrejski SZ.
Originalni tekst je grčki?![]()
Moje tumačenje:
Satana je izazvao Boga i tvrdio da će Jov pljunuti Boga kad ga stignu muke. Bog je poslao svog borca (boksera,karatistu,samuraja...) Jova. To je bio božiji reprezentativan primerak, kojeg je ovaj pustio u ring sa Satanom koji je inače mnogo jači fizički od Jova ali nije duhovno. Međutim oni nisu obavestili Jova da je on u ulozi pit-bula. Borba je počela, Satana je grizao i grizao, ali Jov se nije predavao i na kraju se razjaukao, ali je pobedio. Bog ga je nagradio na taj način što mu je sve oduzeto vratio, uključujući i decu. Samo nije jasno da li mu je vratio "potpuno istu decu", jer ako su to bile potpuno iste duše u novim telima tu bi se moglo pričati i o teoriji reinkarnacije. Iako se bokser vrati iz borbe razbijene arkade i polomljenih rebara, to ne znači da ga menadžer mrzi i da ga je tim činom kaznio, nego ga je tim činom nagradio (da dobije titulu prvaka, zlatni pojas, naslovne strane časopisa...)![]()
Прва Мојсијева,9:1 : "И Бог благослови Ноја и синове његове, и рече им; рађајте се и множите се и напуните земљу;" - користи се глагол "барех",што значи "багословити".ti se brukas... zna se tacan prevod
u Jovu ne stoji rec blagosloviti vec prokleti ili prokunuti
u Jovu ne stoji rec blagosloviti vec prokleti ili prokunuti
I sad ti meni Besmrtna reci da ti u skupstini ne ispiraju mozak?
Ako Bog kaze Sotoni idi,ja ti govorim,pobi mu svu stoku i decu,a na njega baci bolest,ja ti to dozvoljavam,u toj situaciji Sotona je samo izvodjac radova.A glavni preduzimac je Bog.
Znaci da Bog nije rekao ne bi se sve to ni desilo Jovu.I sve zbog opklade koga ce Jov vise da ceni.
ט וַתֹּאמֶר לוֹ אִשְׁתּוֹ, עֹדְךָ מַחֲזִיק בְּתֻמָּתֶךָ; בָּרֵךְ אֱלֹהִים, וָמֻת
To je dogovor između dva vlasnika pit-bulova: Pusti ih da se kolju koliko mogu, ali nemoj da mi udavi kera na mrtvo. Daklem ako padne i počne krkljati, borba se prekida i ti opozovi svog kera.
p.s. pa i oni moraju imati svoje zabave ultimat fajt i sl.![]()
Immortal kaze da si ti najbolje shvatio.
Kako ovo tumacite:
1:6. a jedan dan dodjose sinovi Bozji da stanu pred Gospodom a medju njih dodje i Sotona.
1:7 I Gospod rece Sotoni: otkuda ides?A Sotona odgovori Gospodu i rece: prohodih zemlju i obilazih.
Ko su "sinovi Bozji"? Je li Sotona jedan od njih?
Je li Sotona uopste isti onaj Sotona iz Hriscanstva ili neko drugi?