Josip Broz,ko je to?!

Да - такав начин одређивања националности је познат као нацистички.

Иначе нормалнији људи и нормалније државе уважавају лично опредјељење човјека.

ivane,slazem se stobom,100%.ali prebrojavanje krvnih zrnaca je vas,srpski, patent.koji zaokret..

josip broz-tito je poljski jevrejin(hazar)kojeg je majka poreklom iz Hrvatskog Zagorja rodila sa nekim od Jevreja koji su opet krvno vezani sa Rotšildima(bočna grana)i kad se dete rodilo preuzet je na gajenje;odrtastao je u nekom poljskom zamku i jedno vreme u madarskoj:rtfm:..znao sam detalje ranije ali ko će sve to pamtiiti..:think:

Hm, Tito je bio teški partizanovac a navijao je za Zvezdu. Ima zlobnika koji tvrde da je bio navijač Hajduka..

Zbog čega nijedan grad sa većinskim hrvatskim stanovništvom nije imao prisvojni pridev Titov u svom imenu,a imali su ga Titov Veles,Titovo Užice,Titov Drvar,Titova Korenica,o Titogradu i da ne govorimo...:think::whistling: itd itd

pa ocito je da su mu srbi bili najzahvalniji,dao je pobiti i protjerati stotine iljada Hrvata '45.omogucio im je bolji zivot nego i jedan srbski vladar do njega..

Kod tebe je % identičnosti > 99%..:rtfm::rtfm:.....kažeš opasuljiš:dontunderstand:?Zar vi Hrvati ne kažete grah??Trebao bi se "ograhaviti"!!:rotf::rotf::dash:

pa ja pricam bas onako, da me ti i razumish.ovo sa grahom je jako interesantno.jesi li ikad cuo za mjesto,"grahovo"(zap.bosna).e,vidish,tamo je nekim,meni do dana danasnjeg,neobjasnjivim slucajem,zivilo mahom "srpsko" stanovnistvo.blago tebi,opet si nesto naucio..

Poslednja izmena:

Back