JOS JEDNO BRAVO ZA LDP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa khm...aj ovako...
toliki zaludjenici za jednom individuom postoje...e sad oni mogu biti:
1-ludaci(u medicinskom smilu)
2-fegeti,posto vidim da ti je svaki post CEDA CEDA CEDA...
3-besposleni,koji zaj...na forumu
4-angazovani od strane nekih ljudi...

e sad,recimo da nisi lud,jer ne bi imao profil na krstarici,vec bi se angazovao na nekim drugim poljima i uhodio ga...
recimo da nisi feget (mada me iskreno bas briga sta si)
da si besposlen...pa...mozda...
a onda dolazimo do zakljucka (90% sam u pravu) da analiziras ovaj forum,pratis i to prenosis nekom dalje...
...pa se ONDA pravis lud,kao sto je to slucaj upravo u prethodnom postu,na koji ti sad odgovaram...
kapiras sad? ;)

pa khm...aj ovako...

e sad,recimo da nisi lud,jer ne bi imao profil na krstarici,vec bi se angazovao na nekim drugim poljima i uhodio ga...
a onda dolazimo do zakljucka (90% sam u pravu) da analiziras ovaj forum,pratis i to prenosis nekom dalje...
...pa se ONDA pravis lud,kao sto je to slucaj upravo u prethodnom postu,na koji ti sad odgovaram...
kapiras sad? ;)

omg, ti si hit, wahahahahhahhaha, hvala ti, bas si me nasmejao, sigurno ja analizirm, procenjujem i sto je najbitnije prenosim nekim ljudima, malko si paranoican, zar ne?

Признали би Косово, продали идентитет и буљу за некакву европу, шетају са педерима, а дају имена платоа неким музикантима, наркоманима... http://dzonson.files.wordpress.com/2008/09/ceda3.gif Баците поглед на слику и то је све.

sta fali slici, sta to treba da nam bude jasno kad je vidimo?

ldp odrzava prava ideja i vizije.

a koje su to prave ideje i vizije? Imaju li kakv detalj osim što se zovu ideje i vizije? Naziv platoa po prosječnom umjetniku je ideja i vizija ili i jendo i drugo?
Pa više je Pavle Vujisić uradio za srpsku umjetnost od Milana Mladenovića. Ne blatim čovjeka, najmanje je kriv svemu ovome, radio je što je znao (slažem se da je svoj posao veoma dobro radio) i nažalost otišao, ali kićenje tužim perjem, kako ljudi rekoše, i stavljanjem u svoje zasluge nečiji rad, a što je najgore ocjenjivati kulturu a nemati veze sa njom je apsurdno i van svake diskusije.
Primjerenije je da Prašak daje predloge za imena ulica, mostova i raskrsnica na ljude sa kojima se družio, svi znamo gdje (pokojni Đinđić ga je zbog toga istjerao iz Vlade i stranke): Pacov, Šiptar, Budala....

pa khm...aj ovako...

kapiras sad? ;)

Olako si odbacio ovu mogucnost.

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back