JOS JEDNO BRAVO ZA LDP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naterasi тебе прво треба да буде срамота да се јавиш с' обзиром коју партију и ког човека браниш. Ко зна можда си неки његов приватни другар из шилерове.

naterasi тебе прво треба да буде срамота да се јавиш с' обзиром коју партију и ког човека браниш. Ко зна можда си неки његов приватни другар из шилерове.

Dobro, a verovatno tebe ne bi trebalo da bude sramota ili šta?

A koga ti to, sa preinteligentnim nickom podržavaš, pa imaš razloga da pudeš ponosan?

a, tebe nije sramota sto vredjas i iznosis strasne neistine, ni na cemu zasnovane?

Подржавам СПЦ, Двери, свакога ко се бори за Србе, Србију, породицу, праве вредности.
Ја вређам? Па ви мене вређате самим вашим постојањем, и тиме што покушавате да браните чеду, који није заслужио ни да га пљунем, чак и толико ниско да се спустим, не бих могао да га пљунем, јер је опет далеко испод мене и свих нормалних људи овде. Човек има тикове, не може да прича а да не замуца тридесет пута, *** доп оставља трагове.

Подржавам СПЦ, Двери, свакога ко се бори за Србе, Србију, породицу, праве вредности.
Ја вређам? Па ви мене вређате самим вашим постојањем, и тиме што покушавате да браните чеду, који није заслужио ни да га пљунем, чак и толико ниско да се спустим, не бих могао да га пљунем, јер је опет далеко испод мене и свих нормалних људи овде. Човек има тикове, не може да прича а да не замуца тридесет пута, *** доп оставља трагове.

on lepo drzi govore bas, nema tikove, umisljas. naravno da ne bi mogao ni da ga pljunes, jer nikad ne bi mogao ni da mu pridjes. ti si za njega nebitan.

Poslednja izmena:
Na cedinom trgu ce biti postavljen monolit visok 100m u obliku sprica.

Jel sa glavicem?
Glavic bi trebao da bude vise nadrealan....

Evo predloga za spomenik Cedomirdinu Jovanovicu

5018246722_a094acb83e.jpg

Mislim da bi jedino pogodno mesto za spomenik bio Picin Park ili plato ispred bioskopa Partizan.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Spomenik je trodelni, prvi s'leva simbolizuje njegovo pojavljivanje na "studentskim demonstracijama", srednji - period u vreme atentata na Djindjica i poslednji kraj.

Istovremeno pokazuje narodnu volju i odusevljenje naroda LDP-om, pri cemu deo skroz desno pokazuje koliko je narodu pun qjurac od LDP-a i Cede.

:rotf::rotf::rotf::klap::klap:

Poslednja izmena:
А где ће чеда бити него на У92... Има човек тикове, мало се и презноји кад му помену шилерову и сад већ мртве другаре, америма открију (викиликс) депеше и замисли шта пише за чеду? Да је смрад, и љига од човека. Имам нов слоган за чедину странку, гласи овако: ''Није битно шта ти је у глави, битно је шта ти је у вени! За све зависнике.'' Предложи му, прихватиће 100%.

А где ће чеда бити него на У92... Има човек тикове, мало се и презноји кад му помену шилерову и сад већ мртве другаре, америма открију (викиликс) депеше и замисли шта пише за чеду? Да је смрад, и љига од човека. Имам нов слоган за чедину странку, гласи овако: ''Није битно шта ти је у глави, битно је шта ти је у вени! За све зависнике.'' Предложи му, прихватиће 100%.

nema tikove, sasvim normalno govori, tripujete. ne lupkaj da to pise za njega, ponasaj se razumno. a ti slogane smisljaj za nekog drugog, ja ionako sa cedom nisam toliko blizak da mu i gluposti predlazem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back