gost 267708
Veoma poznat
- Poruka
- 12.785
naterasi тебе прво треба да буде срамота да се јавиш с' обзиром коју партију и ког човека браниш. Ко зна можда си неки његов приватни другар из шилерове.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naterasi тебе прво треба да буде срамота да се јавиш с' обзиром коју партију и ког човека браниш. Ко зна можда си неки његов приватни другар из шилерове.
Olako si odbacio ovu mogucnost.
![]()
Подржавам СПЦ, Двери, свакога ко се бори за Србе, Србију, породицу, праве вредности.
Ја вређам? Па ви мене вређате самим вашим постојањем, и тиме што покушавате да браните чеду, који није заслужио ни да га пљунем, чак и толико ниско да се спустим, не бих могао да га пљунем, јер је опет далеко испод мене и свих нормалних људи овде. Човек има тикове, не може да прича а да не замуца тридесет пута, *** доп оставља трагове.
Na cedinom trgu ce biti postavljen monolit visok 100m u obliku sprica.Dobro a gde cemo Cedin trg, sokace ili spomenik?
Jos je vaznije kad cemo?
Na cedinom trgu ce biti postavljen monolit visok 100m u obliku sprica.
ne, nego u obliku srca, jer je to veliki covek, velikog srca.
Dobro a gde cemo Cedin trg, sokace ili spomenik?
Jos je vaznije kad cemo?
Na cedinom trgu ce biti postavljen monolit visok 100m u obliku sprica.

http://www.ldp.rs/vesti.84.html?newsId=4175
i...gledajte cedomira u nedelju u utisku nedelje sa vucicem i jeremicem , ou yea
А где ће чеда бити него на У92... Има човек тикове, мало се и презноји кад му помену шилерову и сад већ мртве другаре, америма открију (викиликс) депеше и замисли шта пише за чеду? Да је смрад, и љига од човека. Имам нов слоган за чедину странку, гласи овако: ''Није битно шта ти је у глави, битно је шта ти је у вени! За све зависнике.'' Предложи му, прихватиће 100%.
naravno da jesam, po cemu zakljucujes suprotno?Naterasi uopste nisi kuuuuul.