Još jedna neuspela tema o Kosovu

Иако подржавам псовке упућене теби, јер за овакву провакацију заслужујеш бан, културно ћу ти одогворити.

1997. године био сам у Урошевцу, тачније у оближњем селу Биба, а касније и на Шари. Не памтним да сам јео бољу пршуту. Тада је у Урошевцу било око 20, 30% Срба. Србија је имала власт над Косметом и никомо није пало на памет%2

Poslednja izmena:
Poznajem ja decka Srbina iz Mitrovice koji je osmo dete i hvalio mi se da mu je bilo toliko dobro da je morao da se iseli iz svoje kuce sa sve rodbinom i da sad radi kao konobar u Crnoj Gori.

verujem ti da poznajes.
da ti ispricam jedan slucaj, pored solitera gde mi je zivela zena, bila je jedna srpkinja udata za bosnjaka, imali su sina. iako razvedeni, taj klinac [oko17-18 g.] je radio [na osnovu prica iz relativnopoverljivih izvora] neke zaista grozne stvari. a ja sam licno cuo od njegove majke opravdanje "morao je da slusa ili bi ga ubili". nije mi rekla sta je od toga istina, niti sam je ja pitao, govorili smo uopsteno o desavanjima u mitrovici, o tome koliko je vredeo zivot jednog albanca.
ovakvih slucajeva ima na hiljade, a zrtve su mahom albanci.
znami za puno slucajeva kada su srbi nastradali kada su pomagali albancima.
npr.nakon rata mi prica komsinica...dosao jedan srbin da ih prebaci za novi pazar, ubacio ih u auto i preko leposavica, raske.. medjutim na izlazu iz zvecana zaustave ih neki policajci, pokradu ih, ovog mog komsiju malo izbatinaju, a onog srbina premlate bas dobro [ srbin je bio "izdajnik" ] i sve ih vrate za mitrovicu. medjutim srbin uporan, i nakon batina, kroz dan-dva krene za novi pazar, ali sada preko ribarica. imali su srecu ovog puta

Pobegli su ti Srbi koji su pocinili zverstva nad Albancima, ne kazu dzaba, "zlocinac bezi sa mesta zlocina". Oni koji nisu prljali ruke albanskom krvlju, jos uvek zive na Kosovu, ali na zalost zrtve su pogresne i zlonamerne politike vasih politicara.

На овакав пост може се одговорити само презиром и овакви скотови као ти изазивају мржњу

Kad me vec vuces za jezik... malo je Srba koji nisu na onaj ili ovaj nacin doprineli da isteraju preko 800.000 Albanaca sa Kosova.

На овакав пост може се одговорити само презиром и овакви скотови као ти изазивају мржњу

Pa znamo mi da i dan danas u Mitrovici zive ubice Albanaca! Jednog dana ce pravda pobediti pa te ubice ce dobiti ono sto zasluzuju! :)

verujem ti da poznajes.
da ti ispricam jedan slucaj, pored solitera gde mi je zivela zena, bila je jedna srpkinja udata za bosnjaka, imali su sina. iako razvedeni, taj klinac [oko17-18 g.] je radio [na osnovu prica iz relativnopoverljivih izvora] neke zaista grozne stvari. a ja sam licno cuo od njegove majke opravdanje "morao je da slusa ili bi ga ubili". nije mi rekla sta je od toga istina, niti sam je ja pitao, govorili smo uopsteno o desavanjima u mitrovici, o tome koliko je vredeo zivot jednog albanca.
ovakvih slucajeva ima na hiljade, a zrtve su mahom albanci.
znami za puno slucajeva kada su srbi nastradali kada su pomagali albancima.
npr.nakon rata mi prica komsinica...dosao jedan srbin da ih prebaci za novi pazar, ubacio ih u auto i preko leposavica, raske.. medjutim na izlazu iz zvecana zaustave ih neki policajci, pokradu ih, ovog mog komsiju malo izbatinaju, a onog srbina premlate bas dobro [ srbin je bio "izdajnik" ] i sve ih vrate za mitrovicu. medjutim srbin uporan, i nakon batina, kroz dan-dva krene za novi pazar, ali sada preko ribarica. imali su srecu ovog puta

Да Адеме али их нико није одвео на сечење ,али их нико није побио
и само да додам увек сам био против онога ко малтретира људе који немогу да се бране или су слабији

Неки јесу погазили Чојство и Јунаштво, неки јесу малтретирали
акција је била изазвала ракцију
сепартизам(иридента) као акција је изавала реакцију (интервенцију Мупа )
и
Адеме можемо тако до Косовског Боја
ко је кога пре или које кога први
ми ћемо по нашем а ви по вашем

Поента је свега Адеме ћераћемо се још док нас буде а и када нас више не буде

da ti pravo kazem, zabole me za te spomenike, i za rudnike, a i za istoriju nekog grada. ja govorim o ljudima. ja sam zivot proveo sa srbima [i ostalima] na kosovu. ja poznajem srbe, kakvi su, kako zive, isto tako poznajem dobro i rome ili...govorim o ljudima, kakvi su [vecinom], kako zive, od cega strahuju, a cemu se raduju... znaci ono sto se tesko moze nauciti iz knjiga.
znaci govorim o ljudima, o coveku [kako to gordo zvuci]

Kakav je neko govore i njegovi tragovi ( materijalna kultura ). Mada su se srbi gadno izmenili od tog vremena kad su crkve tamo podizane... Ajde ti ih sve poznajes i svoje i nase i ove trece. Pa ajde kad si vec poceo da pricas, reci kakvi su Srbi.

verujem ti da poznajes.
da ti ispricam jedan slucaj,....................

Ademe sve je ispričano i rečeno...Vratiti ćemo se Ademe.....MNOGO NAS
VRS2.jpg

Poslednja izmena:
Kakav je neko govore i njegovi tragovi ( materijalna kultura ). Mada su se srbi gadno izmenili od tog vremena kad su crkve tamo podizane... Ajde ti ih sve poznajes i svoje i nase i ove trece. Pa ajde kad si vec poceo da pricas, reci kakvi su Srbi.

ovako, ako bih se sa nekim druzio, srbin bi bio na prvom mesto, ali ako bih nekoga izbegavao, onda bi isto sbin zauzeo pocasno mesto. mozda je kontradiktorno, ali je to istina. ako naletis na normalnog srbina, on ce ti biti bolji prijatelj od normalnog hrvata ili makedonca, i obratno. znaci mana/vrlina srbina je ekstremizam, retko kada se drzi zlatne sredine. znaci, veci deo srba, u odnosu na neki drugi narod, je ekstreman. ne znaci da neces naci odlicnog [ne]prijatelja medju hrvatima ili... ali je verovatnoca veca da ce to biti srbin. pogledaj danasnju sliku srbije, mislim da nesrba najvise ima i u srbiji, puno njih ce reci da zive normalno, ali jedan deo ce posvedociti da je upravo u srbiji najgore. sve zavisi od toga koga imaju u okruzenju, nekog patriotu ili patrijotu. ili recimo ovaj forum, verujem da je nesrba preko 40%,i odlicno smo prihvaceni od veceg dela forumasa, ali ako pogledamo onaj drugi manji deo, toliko mrznje sumnjam da bih primetio na drugom forumu. i jos nesto, rekoh na nekoj temi, sumnjam da druge republike imaju toliki procenat svog naroda koji mrze svoju vlast kao sto je to slucaj u srbiji.
i da zakljucim, lepo je pokazivati osecanja, ali samo ako su pozitivna, ona druga se ne moraju pokazivati svakom prilikom.

ovako, ako bih se sa nekim druzio, srbin bi bio na prvom mesto, ali ako bih nekoga izbegavao, onda bi isto sbin zauzeo pocasno mesto. mozda je kontradiktorno, ali je to istina. ako naletis na normalnog srbina, on ce ti biti bolji prijatelj od normalnog hrvata ili makedonca, i obratno. znaci mana/vrlina srbina je ekstremizam, retko kada se drzi zlatne sredine. znaci, veci deo srba, u odnosu na neki drugi narod, je ekstreman. ne znaci da neces naci odlicnog [ne]prijatelja medju hrvatima ili... ali je verovatnoca veca da ce to biti srbin. pogledaj danasnju sliku srbije, mislim da nesrba najvise ima i u srbiji, puno njih ce reci da zive normalno, ali jedan deo ce posvedociti da je upravo u srbiji najgore. sve zavisi od toga koga imaju u okruzenju, nekog patriotu ili patrijotu. ili recimo ovaj forum, verujem da je nesrba preko 40%,i odlicno smo prihvaceni od veceg dela forumasa, ali ako pogledamo onaj drugi manji deo, toliko mrznje sumnjam da bih primetio na drugom forumu. i jos nesto, rekoh na nekoj temi, sumnjam da druge republike imaju toliki procenat svog naroda koji mrze svoju vlast kao sto je to slucaj u srbiji.
i da zakljucim, lepo je pokazivati osecanja, ali samo ako su pozitivna, ona druga se ne moraju pokazivati svakom prilikom.

Grešiš Ademe ,reći će da je u Srbiji najgore jer nisu imali komšiju HDZ-pvca ustašu.Mudžadehina ili Iridentistu UČK,da su imali nekoga kao što su Srbi imali u Hrvatskoj ,Bosni pa i u samoj Srbiji na Kosovu,znali bi dobro da je ovde bila oaza miroljubovosti

Poslednja izmena:
U Bosni i Hrvatskoj nije postojao državni terorizam,do 91.-e godine sa ciljem da se srbi proteraju...Na kosovu je obrnuto,do 91,-e postojao državni terorizam od strane pokrajinskih institucija sa ciljem da se što više Srba protera...91.-e je to prekinuto,ali se nastavilo sa infrastrukturom,koja je ostala nedirnuta,u ilegali...

prazne price. problem je da i ovi nasi nasedaju na te price i stalno se cuje, "ocekuje se veliki povratak srba na kosovo..." i od svih obecanja, tu i tamo po koji srbin se vrati na kosovo.... samo bih dodao, na zalost

Ochekuje se i ulazak Albanskih vojnika na Kosovo u sastavu NATO trupa prema izjavi ministra odbrane republike Albanije sto je podrzao ministar odbrane republike Kosova.

"teza" je, sta vi znate o ovim ljudima koji zive na kosovu. pusti price o kosovskom boju ili...to je proslost. kako zivi ovaj narod ovde recimo zadnjih pedeset godina? da li si ikada bio na kosovu pre "rata", sta si i da li si ista o tome ucio u skoli... i jos puno malih i "nebitnih" pitanja
Znamo da su svim ne albancima ugrozena prava od strane divljaka siptara,
i da se svi iseljavaju,
al ti naso ocigledno time da se dicis:dash::dash:

Znamo da su svim ne albancima ugrozena prava od strane divljaka siptara,
i da se svi iseljavaju,
al ti naso ocigledno time da se dicis:dash::dash:

Previdjas jednu chinjenicu da ne mozes koristiti rech"nealbanci" zato jer sve manjine na Kosovu osim Srba uchestvuju u institucijama drzave Kosovo koji su u svemu IZUZETAK.Zapitas li se ikad zasto su Srbi u svemu izuzetek to jest vecina na jednu stranu a oni na drugu.
p.s.Siptari nisu divljaci jer divljaci su "izuzetak".

Да Адеме али их нико није одвео на сечење ,али их нико није побио
и само да додам увек сам био против онога ко малтретира људе који немогу да се бране или су слабији

Неки јесу погазили Чојство и Јунаштво, неки јесу малтретирали
акција је била изазвала ракцију
сепартизам(иридента) као акција је изавала реакцију (интервенцију Мупа )
и
Адеме можемо тако до Косовског Боја
ко је кога пре или које кога први
ми ћемо по нашем а ви по вашем

Поента је свега Адеме ћераћемо се још док нас буде а и када нас више не буде

Skot i kreten si ti, jer ne smes istinu da gledas u oci :evil:

Evo ,ovo boldovano je tebi opis jedne nacije,
srocen u jednu jedinu rec,toliko puno poznajes Srbe:dash::dash::dash:
neka nacija se opisuje ovako,na primer,
siptari su zaostali u evolucionom razvoju,
te im se artikulisanje svodi na neodredjeno mumlanje,
koje oni nazivaju jezik,
usled nemogucnosti medjusobnog razumevanja tim zivotinjskim jezikom,
uzimaju od Srba puno reci,zbog civilizovane komunikacije,
sledeca karakteristika po kojoj vise podsecaju na zivotinje ,
nego na ljude je ta ,sto oni upraznjavaju samo svoje primarne potrebe
za prezivljavanje,parenje i potraga za hranu
i u svetu su poznati po svojim kretanjima u coporima,..............
eto od prilike tako,.............a ima naravno puno vise,
tebi prepustam da dopunis

Previdjas jednu chinjenicu da ne mozes koristiti rech"nealbanci" zato jer sve manjine na Kosovu osim Srba uchestvuju u institucijama drzave Kosovo koji su u svemu IZUZETAK.Zapitas li se ikad zasto su Srbi u svemu izuzetek to jest vecina na jednu stranu a oni na drugu.
p.s.Siptari nisu divljaci jer divljaci su "izuzetak".[/QUOTE
]
Ja sam jasno napisala,...............ne albancima,
i tu podrazumevam sve ,a ne samo Srbe,
znaci proterujete sve,a pored Srba ,najvise cigane,
jesi sad razumeo?

No answer...Ovde samo adem,ponekad odogovori na pitanja...

mislim da adem uvek odgovara na pitanja, ako je prisutan, i ako je pitanje procitao. izuzeci su neki postovi koji u nedostatku nekog stavrnog pitanja donose neke "strucne" zakljucke na koje im moze pozavideti i pacijanat laze.
evo npr.ovaj dole.i sta bih ja trebao da gubim vreme sa takvim stvorom. milim da nema potrebe, takvome u glavu nece uci nista, a za drugo me ne interesuje

Evo ,ovo boldovano je tebi opis jedne nacije,
srocen u jednu jedinu rec,toliko puno poznajes Srbe:dash::dash::dash:
neka nacija se opisuje ovako,na primer,
siptari su zaostali u evolucionom razvoju,
te im se artikulisanje svodi na neodredjeno mumlanje,
koje oni nazivaju jezik,
usled nemogucnosti medjusobnog razumevanja tim zivotinjskim jezikom,
uzimaju od Srba puno reci,zbog civilizovane komunikacije,
sledeca karakteristika po kojoj vise podsecaju na zivotinje ,
nego na ljude je ta ,sto oni upraznjavaju samo svoje primarne potrebe
za prezivljavanje,parenje i potraga za hranu
i u svetu su poznati po svojim kretanjima u coporima,..............
eto od prilike tako,.............a ima naravno puno vise,
tebi prepustam da dopunis

Pa stavrno smo se ponasali kao neprijatelji...pa je cela bivsa Juga u Kosovo ulagala pare..konstantno....bili postedjeni placanja struje komunalija.....za 50 godina svi su ulagale pare u Kosovo..pitanje je sta ste uradili sa tim parama,....sto se nista nije promenilo...zasto se i pored toliko ulaganja i doprinosa i samodoprinosa i oprastanja dugova ostali najnerazvijeniji....zato sto vam je tako odgovaralo....stavrno smo bili neprijatelji pa ste 40 godina sistematski otklupljivali zemlju kuce stanove od tih para a ne ulagali u privredu i razvoj/....neprijatelji smo bili pa je slucajeva Martinovic bilo koliko hoces...znas vise te vase kuknjave kako smo vas maltretirali mi je stvarno vise pun nos
i ne znam stvarno ko bi poverovao u te vase price partizanke

pa nisu oni za ovo gore napisano krivi!!!!!!oni su samo znali sta hoce sve vreme za razliku od nas!!!!!!!!!

Back