Jezik...:)

Techno govorim engleski i francuski, a volela bih da znam shpanski i valjda cu ici na neki kurs. E sad, od ovih "chudnih" jezika, volela bih da znam onaj vilinski iz LOTR. 8)

JaH_G|rL:
Hehe.. :wink: Dakle pitanje je sledeci koji vam je najbolji jezik,koje znate???I koji vam je naj naj sexy akcenat??
Ja inache znam ,mogu reci bas super engleski... a i francuski..nesto manje ali dobro...a naj sexy akcenat je definitivno francuski ... :wink:
Francuski je tako COOL jezik i tako je SEXY !!! :D :D :D

Ah, normalno da znas engleski kad si tamo rodjena! A koliko si dugo boravila tamo? Verujem da imas i akcenat???
Ja inace obozavam engleski, to mi je jednostavno naj-naj jezik koji je danas uzasno zabavno uciti uz casopise, naravno TV i muziku, chat, internet, knjige.... pa i putovanja, bila sam jesenas tamo ali samo na desetak dana. Mnogo volim i njihov akcenat, bas mi je simpa, a sto se tice naj sexy akcenta - francuski. Bas je onako... mmm.... ove godine krecem s ucenjem francuskog, naravno tu akcenat se vise ni ne spominje, ali bas je onako hot nabasati na nekog ko tako prica. A tek uzivo... ;

:hahaha: :rotf: :hahaha:

"I love French wine, like I the French language. I have sampled every language, French is my favorite. Fantastic language. Especially to curse with. Nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. It's like wiping your arse with silk. I love it. "
Merovingian, Matrix Reloaded

Objasnio ga :ok:

Pa, logično da srpski znam najbolje, ali engleski je moj omiljen jezik.
Britanski & gore na severu Britanije pričaju sve sa doogo 'a'. Npr.
Ima vic o tome.
Dolazi taj neki severnjak u bolnicu, & pitaka ga droogi neki bolesnik:
- When did you come?
- Aj caajm tu daj.

Ne znam dal' iko kapira, & zabole me. U svakom sloočaju, uvek engleski.
Rooski & nemački akcenat dok se priča engleski. Xexexex najžešće :D

Back