tanja_cudo
Zainteresovan član
- Poruka
- 222
Nephthys_:Meni je najbolji irski naglasak. Znaci svi me zezaju kad im kazem.Ne znam sta im je vec vise. Ponekad me jako iznerviraju.
lepo zvuci ali ako probas da pricas sa ircima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nephthys_:Meni je najbolji irski naglasak. Znaci svi me zezaju kad im kazem.Ne znam sta im je vec vise. Ponekad me jako iznerviraju.
Svaka ti chast...why not smile:ja sam jedno vreme bila uzasno zaludjena istim i znala sam napamet sve delove iz knjiga na vilovnjackom :wink:![]()
mladost ludost![]()
![]()
![]()
Francuski je tako COOL jezik i tako je SEXY !!!JaH_G|rL:Hehe.. :wink: Dakle pitanje je sledeci koji vam je najbolji jezik,koje znate???I koji vam je naj naj sexy akcenat??
Ja inache znam ,mogu reci bas super engleski... a i francuski..nesto manje ali dobro...a naj sexy akcenat je definitivno francuski ... :wink:
Hehe.. :wink: Dakle pitanje je sledeci koji vam je najbolji jezik,koje znate???I koji vam je naj naj sexy akcenat??
Ja inache znam ,mogu reci bas super engleski... a i francuski..nesto manje ali dobro...a naj sexy akcenat je definitivno francuski ... :wink:
Ah, normalno da znas engleski kad si tamo rodjena! A koliko si dugo boravila tamo? Verujem da imas i akcenat???
Ja inace obozavam engleski, to mi je jednostavno naj-naj jezik koji je danas uzasno zabavno uciti uz casopise, naravno TV i muziku, chat, internet, knjige.... pa i putovanja, bila sam jesenas tamo ali samo na desetak dana. Mnogo volim i njihov akcenat, bas mi je simpa, a sto se tice naj sexy akcenta - francuski. Bas je onako... mmm.... ove godine krecem s ucenjem francuskog, naravno tu akcenat se vise ni ne spominje, ali bas je onako hot nabasati na nekog ko tako prica. A tek uzivo... ;
Eeee Lano Lano, izgovor ne da nije ovako kako piše nego...Hehe,moze...
Jeg=Ja
Vil=zelim
gjerne=rado
lære=uciti
deg=tebe
norsk=norveski
8)
nemackii,obozavam ga,svidja mi se to sto ima malo odstupanja od pravila,jezik je mnogo lep...bar meni
Ijaoooo, shta mi bi sa ovim vilinskim.Techno govorim engleski i francuski, a volela bih da znam shpanski i valjda cu ici na neki kurs. E sad, od ovih "chudnih" jezika, volela bih da znam onaj vilinski iz LOTR. 8)