- Poruka
- 6.563
Ne brate...Za njega misli ovaj General Rejmond Odijerno.

Pazi kada sam ga zamislio u NATO uniformi kako izvršava naređenja tamo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brate...Za njega misli ovaj General Rejmond Odijerno.
Prosto coveku bude drago kada vidi ljude koji komentarisu nesto ( u ovom slucaju knjigu ) koju nikada u zivotu nisu drzali u svojim rukama, a kamoli procitali...
Pazi kada sam ga zamislio u NATO uniformi kako izvršava naređenja tamo.
![]()
Od početka teme pa do sad se vrti ta priča, mrzeti nešto ili nekoga a nisi imao nikakav lični kontakt.
postadoh čak i dežurni filozof/psiholog na forumu jer pokušavam to da shvatim.
I to vrlo odgovoran i važan kao ovaj na primer:
Šta li misli dok to radi?
U stvari ne želim da znam.
![]()
Uopste nema potrebe diskutovati sa ljudima koji ne razumeju da su sve religijske knjige pisane da budu orudje politike... ljudi koji to ne shvataju imaju veliki problem... u glavi...
Faluža mora pasti, Faludža mora pasti....![]()
Zakljucak jedne komisije EU je da je Rusiji u buducnosti mesto u Uniji.Takvo kretanje bi nama samo moglo da koristi.Ako se dobro sećam i nisam te pomešao imao si dobre tekstove iz svog kraja na majsiti militari.
Ukoliko gledaš vojnopolitički neophodna nam je neutralnost sa velikim obimom saradnje sa Amerima ali nikako ne izbegavajući saradnju sa Rusima. Kao što sam već navodio sa Izraelcima imamo odličnu saranju koja se nije prekidala ni tokom bombardovanja.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/424690-Kako-formirate-mišljenje
Gospodo ziloti, jeremija, sUsjed i još po neki deder vi meni odgovorite na ovu anketu, baš me nešto zanima.![]()
pa da je anketa napravljena sa namerom da otkrije istinu imala bi opciju:
-zato sto je Jevrejin Karl Marks osnovao komunizam koji je sluzio da se srusi Pravoslavlje u svetu a pogotovo u Srbiji i Rusiji...zato sto je i Lenjin takodje Jevrejin po majci, istaknuti komunista radio na satiranju Pravoslavlja i ubistvu Romanovih...zato sto je Tito (koji je takodje bio Jevrejin po nekoliko izvora) osakatio Srbiju i unistio Pravoslavlje medju Srbima i podelio Srbiju na Kosmet i Vojvodinu po kojim granicama nas i danas cepaju,zato sto su koristivsi se Amerikom koju odavno drze u svojim kandzama,bombardovali Srbiju i tada oteli Kosmet,zato sto uz pomoc domacih izdajnika i Sorosevih para danas kontrolisu Srbiju i ne dozvoljavaju nikakvu informaciju koja njima ne odgovara da udje u medijski prostor jer znaju da se narod medijskim manipulacijama moze ubediti u sta god oni zele,zato sto su upropastili poljoprivredu i privredu (Salford je Rotsildova kompanija i ona danas drzi sve vece mlekare u Srbiji...a znamo sta se desava sa mlekom...)........a kao prvo sam trebao da navedem-zato sto je sam Gospod rekao za njih ko su i sta su i zato sto su ga oni razapeli....dakle kao sto vidis-ima MNOGO razloga zasto jedan Pravoslavni Srbin treba biti oprezan sa Jevrejima...
kad budes ovakvu opciju u anketi postavio glasacu za nju...a ti i dalje meri po toj kafici koju pijes i poslu kojim se bavis....
pa da je anketa napravljena sa namerom da otkrije istinu imala bi opciju:
-zato sto je Jevrejin Karl Marks osnovao komunizam koji je sluzio da se srusi Pravoslavlje u svetu a pogotovo u Srbiji i Rusiji...zato sto je i Lenjin takodje Jevrejin po majci, istaknuti komunista radio na satiranju Pravoslavlja i ubistvu Romanovih...zato sto je Tito (koji je takodje bio Jevrejin po nekoliko izvora) osakatio Srbiju i unistio Pravoslavlje medju Srbima i podelio Srbiju na Kosmet i Vojvodinu po kojim granicama nas i danas cepaju,zato sto su koristivsi se Amerikom koju odavno drze u svojim kandzama,bombardovali Srbiju i tada oteli Kosmet,zato sto uz pomoc domacih izdajnika i Sorosevih para danas kontrolisu Srbiju i ne dozvoljavaju nikakvu informaciju koja njima ne odgovara da udje u medijski prostor jer znaju da se narod medijskim manipulacijama moze ubediti u sta god oni zele,zato sto su upropastili poljoprivredu i privredu (Salford je Rotsildova kompanija i ona danas drzi sve vece mlekare u Srbiji...a znamo sta se desava sa mlekom...)........a kao prvo sam trebao da navedem-zato sto je sam Gospod rekao za njih ko su i sta su i zato sto su ga oni razapeli....dakle kao sto vidis-ima MNOGO razloga zasto jedan Pravoslavni Srbin treba biti oprezan sa Jevrejima...
kad budes ovakvu opciju u anketi postavio glasacu za nju...a ti i dalje meri po toj kafici koju pijes i poslu kojim se bavis....
Što si bre navo sa tom kafom?није баш ни кафа здрава....него,имаш ти неку замерку на истинитост тврдњи...а поготово на ове постове у вези са Талмудом и оним у шта верују и како делују у свету..а поготово код нас...
![]()
Jeremija, da li si popio lekove?![]()
Što si bre navo sa tom kafom?
Jeremija stvarno sam se trudio ali nivo komunikacije nikako ne mogu da prilagodim tvojoj moći shvatanja, bojim se da je Markelja lepo rekao.![]()
Što si bre navo sa tom kafom?
Jeremija stvarno sam se trudio ali nivo komunikacije nikako ne mogu da prilagodim tvojoj moći shvatanja, bojim se da je Markelja lepo rekao.![]()
Стварно се питам КАКО ТИ ОБЈАШЊАВАШ да се у верским књигама Јудаизма(Шулхан Арух) НАЛАЗЕ УПУТСТВА О КАМАТАМА И ЗАЈМОВИМА - то има на оном линку на енглеском језику... ја сам запрепашћен...