Paravojne jedinice u Srbiji

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Држава треба да мирује и прави се мртва,
док нам Мила и Динко организују зборове станара ?
Ћаци, како увек нађеш некога ко и не припада студентском покрету, а ни опозицији.
Имате већински део народа који вас мрзи, а ви се кријете иза тих пар ликова. Јесте ли ви сви Југословени и комунисти, само зато што је СПС на вашој листи, а на листи СПСа је Јошка Броз, унук оног усташког ратног злочинца Јосипа Броза ?

Ћаци, како увек нађеш некога ко и не припада студентском покрету, а ни опозицији.
Имате већински део народа који вас мрзи, а ви се кријете иза тих пар ликова. Јесте ли ви сви Југословени и комунисти, само зато што је СПС на вашој листи, а на листи СПСа је Јошка Броз, унук оног усташког ратног злочинца Јосипа Броза ?
Prvi žuti gospodine.
Pripazite malo na svoj pogani jezik.
Nije ovo tvoj forum, a ni tvoja tema.

Ima li ih ?
I da li nam je to već u tradiciji izazivanja sukoba - sećam se da je tako krenulo i u Hrvatskoj,.. ne treba zaboravljati.
čije su te bande batinaša, .. od kojih para - od čijih (mojih, vaših) para ih Neko angažuje ?

Koliko agencija za obezbeđenje je osnovano od početka studentskih protesta ?
Koji su im zadaci (bili) na masovnim skupovima studenata ?
Da li režimu nisu dovoljni BIA, Žandarmerija itd,.. ili i oni baš nisu radi kavzi ?

Imaš paravojnu vojsku, oni likovi sa motkama i crnim jaknama i kapuljačama .

poilicija, sudstvo, politicari...neki Jiva, koji figurira kao vodja neke navijacke grupe...takav lik je obicno diler droge, odranije poznat policiji, minimum desetak krivicnih prijava, a jos uvek na slobodi...takav obicno ima desetak poslusnika medju navijacima i eto nekakve formacije potencijalnih batinasa...sudija ga kazni uslovno, a neko drugi bio dobio robiju...naravno, tu uslugu treba da creat

Prvi žuti gospodine.
Pripazite malo na svoj pogani jezik.
Nije ovo tvoj forum, a ni tvoja tema.
Ja сам био радикал, а нисам прешао у СНС, толико о жутима. А и зашто одговараш на мој коментар, кад није упућен теби. Ћаци је увреда коју је ваш председник прихватио, тако да је то сада политички коректно рећи вама.

Oni su protivnik izdajnika !

To su tad bili povodljivi Hrvatijanci koji izdaše jugoslovenstvo (pre svega u sebi)
i krenuše za ustašijom.
Значи, ови који су сада на власти и потежу паравојне формације су издајници?
Учинило ми се да сам те погрешно разумео.

Ja сам био радикал, а нисам прешао у СНС, толико о жутима. А и зашто одговараш на мој коментар, кад није упућен теби. Ћаци је увреда коју је ваш председник прихватио, тако да је то сада политички коректно рећи вама.
Naš predsednik ?
A vaš ? bi bio ko ? Šešelj ?
(O ustašama i Brozu je bilo nefer sa vaše strane...)
I o žutom kartonu je bilo od mene (nešto kao opomena). A tebi sam odgovorio jer je ovo moja tema... pa se trudim ;) .. da malo dignemo nivo, da se ljudi ne osećaju neprijatno.
I treba da razlikujete Ustaše i Partizane... ako to vaš predsednik trpa u isti koš mi nećemo.

Naš predsednik ?
A vaš ? bi bio ko ? Šešelj ?
(O ustašama i Brozu je bilo nefer sa vaše strane...)
I o žutom kartonu je bilo od mene (nešto kao opomena). A tebi sam odgovorio jer je ovo moja tema... pa se trudim ;) .. da malo dignemo nivo, da se ljudi ne osećaju neprijatno.
I treba da razlikujete Ustaše i Partizane... ako to vaš predsednik trpa u isti koš mi nećemo.
Па лепо сам поређење направио, пошто је он два лика повезао сам пар милиона људи, а ликови нити припадају покрету, нити их било ко слуша.
Ево ти још једног поређења, а прецизније је него његово.
Нови министар правосуђа је био у Хелсиншком одбору, дакле са Наташом Кандић. Значи Кадићка своје кадрове ставља на располагање Вучићу.
Лепо напредњачко друштво.

Пун си података, проблем је што не знаш како да их посложиш и разумеш.
Сваки проблем је решив ако умеш прво да га објасниш у једној, две реченице.

Свако ко се бори за живот
(коме је живот угрожен)
има право од бога да користи сва могућа оружја,
па тако и држава.
То тако треба схватити !
Ovakvo razmisljanje, dovodi direktno do svih pokvarenosti..
Svako ko je slabije talentovan, ili recimo glup , a zeli da ima najlepsu devojku u selu , zeli da ima koliko ima i najbolji radnik , treba da upotrebi sve svoje umece, koje nije vestina, znaci zloba, namestanja, klecke , pakosti i zavere, da ostvari svoju zelju i zudnju da bude bogatiji , uticajniji i mocniji od onog drugog koga gleda svaki dan da je vest sa alatom ili radi ko konj..

To se i desava u Srbiji , znaci svako , bas svako kome se digne na neku ovu ili onu , uzima za pravo da dostigne nivo uspeha po svaku cenu , i tu je otvoreno polje upotrebe svakog sredstva, namestaljki klecki i svega, jer ovakva logika mu to omogucava , opravdava i jos ga obavezuje da to radi nemilosrdno jer zna da ako ispusti priliku kad moze da postavi klecku i stvori zaveru sa tri olosa, onda mozda propusta zivotnu priliku dok onaj vredan i talentovan moze to ostvariti svaki put kad se povede pitanje vestine, a to je recimo onda kad nekome treba metalna obrada , pokvari mu se auto ili milion drugih prilika..

Moral , ovo M je veliko M, pobednika, Moral uspesnog, Moral sve ostalo se ne racuna....pusti budale..

Ovakvo razmisljanje, dovodi direktno do svih pokvarenosti..
...

Значи ако ми неко држи нож под грлом
са очитом намером да ме закоље,
ја треба да пазим да не испаднем покварен.?!

Тек сад после толико година видим
да ти и ниси нормалан

Значи ако ми неко држи нож под грлом
са очитом намером да ме закоље,
ја треба да пазим да не испаднем покварен.?!

Тек сад после толико година видим
да ти и ниси нормалан
Nož pod grlom se uvek "zasluži" prijatelju.
Razmisli o zaslugama,.. zarđalim kašikama,.. sto za jednog, itd,..

Ta prica za noz pod grlom je uvek samo opravdanje....
Ali necu o tome jer jedno je kad si 2m i onda resavas stvari bez tuce, a drugo je kad si metar i zilet, ne znam ja kako je biti metar i zilet..

U svakom slucaju , ono sto si napisao je stvarno uzrok svih pakosti kod ljudi..
Svejedno sto si ti sad izmislio da ti je noz pod grlom..
U 99% slucajeva kad se to desava u pitanju nije noz pod grlom nego sansa da pakoscu i kleckama neko profitira od drugog, nek bude 1% mada je to puno , situacija da ti neko fizicki ugrozava zivot, ali mnogo je manje od 1% ali raste vrlo brzo kad se nakote ljudi koji razmisljaju tako kako si naveo, jer cim svako vidi da je onaj lenj , tupan i nevest uzeo sve u svoje ruke i ruga se kleckama i okretanjem vestina na ruglo , kao sto se danas desava u Srbiji , vrlo brzo se desava da neki od tih izaberu drzanje noza ispod vrata kao nacin , a onda kad se ukine bilo koja vestina kao izlaz , svi pocnu da razvijaju drzanje noza kao vestinu ludaka..

Tako da ko je ludak u situaciji u kojoj sve vise ljudi podrzava situaciju drzanja noza pod grlom i vide je svuda, to je posebno pitanje..ali se krace zove opsti nemoral...
Zato treba naglasiti da su svi u Srbiji seljaci , i da im je to razmisljanje da mora nekako , po svaku cenu da dodje do pozicije i lake love, a nema vestine, i mnoze se uglavom takvi koji nemaju vestine, kad se okrene selekcija kao sto traje vec 40 godina, i naravno da je sad Srbija prepuna ljudi koji jedva ali jedva znaju da otvore tramvaj u BG...nemaju nikakvu vestinu i odmah je tu prostor da podrzavaju sistem koji jedini omogucava da oni lepo zive a da nista ne rade ili da rade mnogo manje nego sto bi morali ovako...i to SNS nudi i sakom i kapom..
Bilo da si krimos, prednost imaju osudjeni krimosi koji su izasli sa robije, kod ?Malog u firmi , moda i u ministarstvu , ne znam..
Ali sasvim sigurno kao preduzimaci ili podizvodjaci na zeleznickim stanicama prednost imaju skoro izasli krimosi..

Nož pod grlom se uvek "zasluži" prijatelju.
Razmisli o zaslugama,.. zarđalim kašikama,.. sto za jednog, itd,..

Ни са тобом нико неће да разговара ?
Сад видим и зашто !

Хајде помоћи ћу ти, дискутујмо !

Дакле ја причам о случају кад ти неко држи нож под грлом,
без обзира дал' си крив или не, дал' је заслужено или не.
И о твојој реакцији.

А ти ?
О чему ти причаш ?

Ta prica za noz pod grlom je uvek samo opravdanje....

:roll:
Шта ти је бре ?
Па ти до сада ниси био глуп ... бар нисам примећивао ...
Уствари и не читам те даље од прве реченице !

Како ти у позоришту, биоскопу ?
Скачеш са седишта и вичеш
"Е ово није могуће !" ???
:hahaha::hahaha::hahaha:

Ali necu o tome jer jedno je kad si 2m i onda resavas stvari bez tuce, a drugo je kad si metar i zilet, ne znam ja kako je biti metar i zilet..

Црногорац ! :think:
Аууу ...
Е фала Милу где чуо и не чуо ... :worth:

U svakom slucaju , ono sto si napisao je stvarno uzrok svih pakosti kod ljudi..

И ово си омашио, не ваљају ти бре те брдско планинске анализе !

Тај пример што сам дао је узрок страха код живих бића, а не пакости,
а страх је наравно узрок насиља.

Ето, нешто си научио,
али ово није тема о томе ! :nono3:

Back