Plant
Veoma poznat
- Poruka
- 10.101
IstorijaКо гарантује да ће опстати ? Ти ?
a pratiš studente ? Čija su to deca ?Са овим унуцима комунизма, титоистима и вучићевистима, ништа није сигурно ...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IstorijaКо гарантује да ће опстати ? Ти ?
a pratiš studente ? Čija su to deca ?Са овим унуцима комунизма, титоистима и вучићевистима, ништа није сигурно ...![]()
Istorija
a pratiš studente ? Čija su to deca ?
Чији су тачно противник грађани Србије?
Precjenjuješ sebe @Mistični...jakoНије се десило. Други су вас одвојили од Југе и у НДХ1 и у НДХ2
Прецењујете себе ...![]()
Ma naravno....Hrvatijance k"o Hrvatijance...izdadoše. Takvi poput tebe su prosto obožavali jugoslavenstvo. Naravno, skrojeno po vlastitim željama i volji.Oni su protivnik izdajnika !
To su tad bili povodljivi Hrvatijanci koji izdaše jugoslovenstvo (pre svega u sebi)
i krenuše za ustašijom.
Ћаци, како увек нађеш некога ко и не припада студентском покрету, а ни опозицији.Држава треба да мирује и прави се мртва,
док нам Мила и Динко организују зборове станара ?
Nisu oni ni hteli u Jugoslaviju. Koji će im srpski kralj za poglavara. Pa ni vera nam nije ista.Oni su protivnik izdajnika !
To su tad bili povodljivi Hrvatijanci koji izdaše jugoslovenstvo (pre svega u sebi)
i krenuše za ustašijom.
Prvi žuti gospodine.Ћаци, како увек нађеш некога ко и не припада студентском покрету, а ни опозицији.
Имате већински део народа који вас мрзи, а ви се кријете иза тих пар ликова. Јесте ли ви сви Југословени и комунисти, само зато што је СПС на вашој листи, а на листи СПСа је Јошка Броз, унук оног усташког ратног злочинца Јосипа Броза ?
Ima li ih ?
I da li nam je to već u tradiciji izazivanja sukoba - sećam se da je tako krenulo i u Hrvatskoj,.. ne treba zaboravljati.
čije su te bande batinaša, .. od kojih para - od čijih (mojih, vaših) para ih Neko angažuje ?
Koliko agencija za obezbeđenje je osnovano od početka studentskih protesta ?
Koji su im zadaci (bili) na masovnim skupovima studenata ?
Da li režimu nisu dovoljni BIA, Žandarmerija itd,.. ili i oni baš nisu radi kavzi ?
Stjepan Radić ..na kojeg je pucao "junačina" Račić..Rekao je ovo...želimo biti sa Srbijom ali ne pod Srbijom. Želimo Srbina za brata a ne za gospodara.Nisu oni ni bili u sebi Jugovići nikada.
Ja сам био радикал, а нисам прешао у СНС, толико о жутима. А и зашто одговараш на мој коментар, кад није упућен теби. Ћаци је увреда коју је ваш председник прихватио, тако да је то сада политички коректно рећи вама.Prvi žuti gospodine.
Pripazite malo na svoj pogani jezik.
Nije ovo tvoj forum, a ni tvoja tema.
Значи, ови који су сада на власти и потежу паравојне формације су издајници?Oni su protivnik izdajnika !
i krenuše za ustašijom.
Naš predsednik ?Ja сам био радикал, а нисам прешао у СНС, толико о жутима. А и зашто одговараш на мој коментар, кад није упућен теби. Ћаци је увреда коју је ваш председник прихватио, тако да је то сада политички коректно рећи вама.
Па лепо сам поређење направио, пошто је он два лика повезао сам пар милиона људи, а ликови нити припадају покрету, нити их било ко слуша.Naš predsednik ?
A vaš ? bi bio ko ? Šešelj ?
(O ustašama i Brozu je bilo nefer sa vaše strane...)
I o žutom kartonu je bilo od mene (nešto kao opomena). A tebi sam odgovorio jer je ovo moja tema... pa se trudim.. da malo dignemo nivo, da se ljudi ne osećaju neprijatno.
I treba da razlikujete Ustaše i Partizane... ako to vaš predsednik trpa u isti koš mi nećemo.
Ovakvo razmisljanje, dovodi direktno do svih pokvarenosti..Пун си података, проблем је што не знаш како да их посложиш и разумеш.
Сваки проблем је решив ако умеш прво да га објасниш у једној, две реченице.
Свако ко се бори за живот
(коме је живот угрожен)
има право од бога да користи сва могућа оружја,
па тако и држава.
То тако треба схватити !
Ovakvo razmisljanje, dovodi direktno do svih pokvarenosti..
...
Nož pod grlom se uvek "zasluži" prijatelju.Значи ако ми неко држи нож под грлом
са очитом намером да ме закоље,
ја треба да пазим да не испаднем покварен.?!
Тек сад после толико година видим
да ти и ниси нормалан
Nož pod grlom se uvek "zasluži" prijatelju.
Razmisli o zaslugama,.. zarđalim kašikama,.. sto za jednog, itd,..
Precjenjuješ sebe @Mistični...jako![]()
Ta prica za noz pod grlom je uvek samo opravdanje....
Ali necu o tome jer jedno je kad si 2m i onda resavas stvari bez tuce, a drugo je kad si metar i zilet, ne znam ja kako je biti metar i zilet..
U svakom slucaju , ono sto si napisao je stvarno uzrok svih pakosti kod ljudi..