HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.187
Ако је то избор, онда и није избор.Opcija 1- Vucic.
Opcija 2- Studenti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако је то избор, онда и није избор.Opcija 1- Vucic.
Opcija 2- Studenti.
Da se bira između Vučića i Šešelja, e to bi bilo ono pravo...Ако је то избор, онда и није избор.
Da se bira između Vučića i Šešelja, e to bi bilo ono pravo...![]()
Osnovci BRE!А може ли Вучић или средњошколци?![]()
Ma i brže od toga.Srbija postaje Švajcarska preko noći.
ko će to dozvoliti .Ma i brže od toga.
Baš ništa. Inače kao da neki zahtevaju izbore da ih neko drugi možda ne bi hteo. Sumnjam u kombinatorike sa “jedino mogućim” “prelaznim vladama”.Šta se dobija referendumom?
A
ko će to dozvoliti .
Srbija postaje Švajcarska preko noći.
…Ma i brže od toga.
Па да, боље би одрадили посао од ******ог.Osnovci BRE!
Nek formiraju listu.Па да, боље би одрадили посао од ******ог.
Било би супер.Nek formiraju listu.
Opcija 3- Ni za jedno od goreMislim da u skoroj buducnosti treba organizovati referendum u Srbiji.
Referendumsko pitanje, 'Za koga ste?'
Opcija 1- Vucic.
Opcija 2- Studenti.
Samo to i nista vise.
Da cak i na tako namestenom referendumu vidimo taj legitimitet o kome pricaju dezurni SNS-ovci.
Misljenja![]()
2x sam glasao za Vučića ( ne za sns ili stranke , apolitičan sam) , mogu sad i studenti ,( za studente) samo pazite šta obećavate , ja slikam listić za koga glasam .
Nemoj pre hoćemo ovo ono , neutalnost , slobodu , pravednost u drustvu , "ni po babu ni po sričevima ", zaštitu srba , a posle ništa .
Sigurno onda podržavaš i srednjoškolce, najbolje bi bilo postaviti njih za ministre i poslanike.Inače, podržavam studente, kao i većina u Srbiji.
Sigurno onda podržavaš i srednjoškolce, najbolje bi bilo postaviti njih za ministre i poslanike.
Koji ste vi teletabisi i ravnozemljaši.
Auh jak posao, predaje matematiku u skoliSrednjoškolci podržavaju studente.
Da li ti znaš nekog studenta, apsolventa?
Da li znaš da taj apsolvent može da radi? Ja znam.
Dečko treba da završi fakultet, ali već sada radi u jednoj školi kao profesor matematike. Ima sve desetke u indeksu, pobeđivao je na nekim takmičenjima.
A kako oduvao kad ne moze da skupi ni 5000 ljudi a da nisu placeni?Oduvao bi ih Vučić.
Nego šta se dešava kad izađu rezultati?
Nije ti potpun uvod teme.
Referendum ima svoj razlog i svoj cilj.
Cilj referenduma je bezuslovno sprovođenje onoga zbog čega je pokrenut, osim ako ne misliš na savetodavni referendum koji nema poentu u uvom trenutku.
..pa Voja je Hrvat.
a pod opcijom "studenti" koliko ce biti tih bakica,gruhonjica i ostale bagre? :thonk:Opcija 2- Studenti.
hahah crta?Je li neko ima najnovije istraživanje Crte?
Čuo sam kod Nensi Madžarević, da imaju rezultate po kojem preko 50% stanovništva misli da nije reč o obojenoj revoluciji, dok 28% misli da jeste!![]()
da casovi budu 30 minuta a ne 45Šta se dobija referendumom?
Pa sigurno nece na brata,vec huska srbina da gine