Referendum u Srbiji- Vucic ili Studenti

Da se bira između Vučića i Šešelja, e to bi bilo ono pravo... :D
1000009288.jpg

2x sam glasao za Vučića ( ne za sns ili stranke , apolitičan sam) , mogu sad i studenti ,( za studente) samo pazite šta obećavate , ja slikam listić za koga glasam .
Nemoj pre hoćemo ovo ono , neutalnost , slobodu , pravednost u drustvu , "ni po babu ni po sričevima ", zaštitu srba , a posle ništa .

Poslednja izmena:
2x sam glasao za Vučića ( ne za sns ili stranke , apolitičan sam) , mogu sad i studenti ,( za studente) samo pazite šta obećavate , ja slikam listić za koga glasam .
Nemoj pre hoćemo ovo ono , neutalnost , slobodu , pravednost u drustvu , "ni po babu ni po sričevima ", zaštitu srba , a posle ništa .

Dva puta si glasao za Vučića? Kako si onda apolitičan?

Što se tiče referenduma, možemo samo ovde da diskutujemo o njemu. Zakonski nije moguć, kao ni onaj referendum koji je predlagao Vučić.

Inače, podržavam studente, kao i većina u Srbiji.

Sigurno onda podržavaš i srednjoškolce, najbolje bi bilo postaviti njih za ministre i poslanike.

Koji ste vi teletabisi i ravnozemljaši.

Srednjoškolci podržavaju studente.

Da li ti znaš nekog studenta, apsolventa?

Da li znaš da taj apsolvent može da radi? Ja znam.

Dečko treba da završi fakultet, ali već sada radi u jednoj školi kao profesor matematike. Ima sve desetke u indeksu, pobeđivao je na nekim takmičenjima.

Usput...Odakle SNS-u kadrovi? Došli su prebezi iz DS-a da budu kadrovi.

Radikali ih nikada nisu imali, ili su bili retki. I moram da budem poštena, SPS je oduvek imao dobre kadrove.

Srednjoškolci podržavaju studente.
Da li ti znaš nekog studenta, apsolventa?
Da li znaš da taj apsolvent može da radi? Ja znam.
Dečko treba da završi fakultet, ali već sada radi u jednoj školi kao profesor matematike. Ima sve desetke u indeksu, pobeđivao je na nekim takmičenjima.
Auh jak posao, predaje matematiku u skoli :lol:
Matematiku moze da predaje ko god hoce jer nema diplomiranih matematicara.

Oduvao bi ih Vučić.
Nego šta se dešava kad izađu rezultati?
Nije ti potpun uvod teme.

Referendum ima svoj razlog i svoj cilj.
Cilj referenduma je bezuslovno sprovođenje onoga zbog čega je pokrenut, osim ako ne misliš na savetodavni referendum koji nema poentu u uvom trenutku.
A kako oduvao kad ne moze da skupi ni 5000 ljudi a da nisu placeni?

1. Vučić - predsednik Republike Srbije
2. Studenti - korisnici usluga obrazovnog sistema Republike Srbije

Izbor je besmislen, kao da biraš između automobila i kupusa.

A ako deo studenata nastupaju kao politički akteri onda bi bilo lepo videti kakav im je program, kakva im je strategija ekonomskog razvoja, kako se određuju prema vitalnim nacionalim interesima i sl., ako već hoće da vladaju. Za sada u tom pogledu nisam čuo ništa konkretno osim parola za frustriranu raju sa jeftinijim ulaznicama.

I koga da pozovem na odgovornost kad kola krenu nizbrdo? Postoji li neka adresa ili da idem do najbližeg fakulteta i gađam jajima prvog sudenta kog ugledam?

Back