kafeholicarka
Iskusan
- Poruka
- 5.890
Kada bih Vam rekao, morao bih da Vas...![]()
aha...
zato tebe nije bilo duze vreme.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada bih Vam rekao, morao bih da Vas...![]()

Jes, sa stane u prolazu, pa izvuces pogresne zakljucke...ne, ja to onako generalno...i vise sa strane, u prolazu...
![]()

Jes, sa stane u prolazu, pa izvuces pogresne zakljucke...![]()

Lol ja mislim da su se vecina do sada, pogotovu ovih sto su malo duze ovde ^^... Doduse ja bas i nisam dugo..![]()
paj klinke...
Pa dobro ja sam prebrinula tu obavezu, i dala svoj doprinos forumu, iako jelte nisam ispunila minimalni vremenski zahtev
. A dugo ostati, pa ne znam bas dal cu
, jos malo pa odoh ^^

Černobilj generacije...
("Sve o mojoj majci")Pa sta sa time? Kad se javi zelja iz ljubavi onda nema vremenskih ogranicenja ^^.A smatram da deca ne bi trebalo prerano da zalaze u sexualne odnose, iz neadekvatnih drazi

Pirane, aj osravite devojcicu na miru![]()
Ne znam ni ja, ali ne kaje se zbog toga i opet bi to uradiila...![]()
Ja sam sve forumasice ostavio na miru, ne znam sta bi trebalo da se desi da opet zabrazdim.To mi izgleda kao nemoguc dogadjaj.
![]()

...i uradiće, ne sumnjam u to...spremna su to deca...
...i uradiće, ne sumnjam u to...spremna su to deca...
Pa i da se kaješ, isto ti se 'vata...jer kako kažu...posle iebanja nema kajanja...Da mi deca smo skroz luda u ovo vreme, radijacija i tako to.. zaista cine cuda. A ne kajem se naravno, Sto bih se kajala...? Ima mnogo vecih stvari za kajanje morala bih istaci
![]()