Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam sta cekas, on sad nesto da jaca nece - nema razloga. fed je najavio je spor napredak, berza je kilava, bila je ona kriza osiguravajucih kompanija...nema razloga da jaca sada.
ja se samo nadam da centralna banka ovde nesto preduzme
ovaj evro ubi

Svi oni u dogovoru sa preduzimacima crtaju najskuplje varijante.Skoro mi je donijet crtez jednostavne kuce,a navodno skupa.Pitam zasto,a oni pa ima neke zavrzlame,neki novopeceni kiceraj koji ni pod tackom razno NE volim.Najzesce je ubedjivanje.Mene npr odusevljava trpezarija u polukrugu a njima je kao sta ce ti to.Ali ja volim,i tacka.I ne volim ispred skroz izbetonirane terase,gdje je onda priroda,ali na to se uzimaju pare jer ide u sastav temelja.
Jos je sve to pocetak,ali ja volim sve u detalje da planiram.:)

Ne vjerujem da cemo moci poceti sa gradnjom prije marta,zbog zime.Ne vjerujem da cemo kao neki predugo cekati dozvolu,jer znamo puno njih koji rade u opstini,pa ce samo malo ubrzati.Ako sve bude u redu,u toku ljeta bi se trebali useliti.Nadam se da je to krajnji rok.:)

Kako sam razumjela,ti zivis u inostr. i znas koliko tamo kosta kuca,a da se napravi to je tek...I ovdje skacu cijene,a to je pocetak.Sad je stvarno povoljna gradnja,i treba iskoristiti.Svi se plase kredita,jer ako uzmes 30 vracas za 30god 60 000 e.Aniko ne gleda koliko ce ta nekretnina kostati tada,.....ako udjemo u EU.Ja sam optimista zarad svoje djece:D

pa to je jako brzo, znaci planiras da parafiras neki projekat u narednih par meseci? kolika je povrsina terena?

Plac je malo komplikovan.Uz put je 35m a sirina skoro 12.Ulaz mora biti s puta,jer temelj je 11 sa 7,5.Po zakonu od medja mora imati rastojanje po metar i po a i mamo tri,s tim sto medja gdje je duzina nije problem,vec je zeznuto u sirini.

mislim da se svakako isplati i da ces biti na dobitku samim tim sto zivis u svom prostoru, da ne kalkulisemo uopste koliko ce to da vredi za 20/30 godina...a i uslovi za uzimanje kredita ce se u narednih 10/15 godina menjati, ne mora da znaci da ces do kraja da vuces taj i te uslove
preko zime ti je idealno vreme, naravno kada prihvatis projekat, da razmislis i kakav bi vrt volela da imas. kada budes blizu realizacije, svrati na sajt sveta biljaka - dobices sigurno mnogo korisnih saveta o uredjenju, a i poneku biljcicu ili seme, jer sve to kosta

S obzirom da smo prodali stan,kredit ce biti mali,za to se ne sekiram.
Najbitnije mi je da se kvalitetno izgradi,kupatilo i stolarija da bude super a namjestaj ne gledam nista skupo.Kad se ima ukusa moze lijepo da se sredi a da je jeftinije,jedino kuhinjski aparati moraju biti kvalitetni.

Na netu sam nasla puno mastovitih ideja za enterijer.
Sad kako ne radim max sjedim za komp.i skidam razne slike,crtam...
Suprug me zeza da kradem hleb arhitektima i dizajnerima,jer non stop mu izlazem neke ideje.Svidja mu se,polako priznaje:lol:

VELIKKKKIII POZDRAVVVV!Jel iko trenutno prisutan! Ovih dana sam imala mnogo obaveza pa nikako da sjedne za racunar!
Pa kako ste mi cure ? Sta se radi? Nesto ste mi cutljive? Jeste li za kafu? Jese da je kasno , ali evo ja sebi skuhala nesto mi se pije uzasno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back