gost 79626
Iskusan
- Poruka
- 5.869
Je l' se secate ona dva forumasa, ljitic i kuce od juce?
Bas bih volela da se vrate ova dva forumasa.
Bas bih volela da se vrate ova dva forumasa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Ovdje se svakog dana moze postaviti neka nova tema,
cisto da se caska uz kafu.
'Ajde ti pitaj danas nesto,samo sto ja najvise volim kad se pise nasim narodnim jezikom,bar ovdje nije potrebna neka teska filozofija.
Ovdje dodjem da se odmorim i opustim,pa ono uz kafu

Od kog hejta, kazi, molim te!vi od ovolikog hejta sprecavate donosenje nekih zakljucaka mislim da bi trebalo kanalisati tu zabavu

Od kog hejta, kazi, molim te!
Za 100 dinara imas burek i jogurt, ali i to goji, pa je lose za sexualnost.
nabolje obari neki prinac i stavi neki niskokaloricni preliv...mane hejta ce kolati venama i manje holesterola![]()

Ma nije zlo, znam ja da ti mene gotivis"ne znam za tebe" to je bilo zlo kao sta ona tu meni da sam ja od onih sto samobare povrce

ops:
Btw-on ne pije kafu
A ja imam decka...Idemo godinu dana al tek je u poslednjih nekoliko meseci ozbiljnije nesto...A s bivsim sam raskinula preee neke 3 godine,isli 1 ipo.Posle smo se vidjali par puta,samo jednom je bilo nesto VISE od kafe
Al voli on tako da odrzava kontakte s bivsim devojkama,druzenja radi sta li.Drustven neki decko...

Sto se ankete tice,pa i ne znam...S obzirom na horoskopski znak trebalo bi da sam osvetoljubiva.Al nes' i nisam.Il jednostavno nisam imala nekog jakog razloga da mi se ta osobina probudi...Al, sto neko rece,javljale mi se neke gresne misli po tom pitanjuops:
Devojke,pitanje...Sad,za neka 3 sata bi trebalo da idem da se vidim na kafi s bivsim deckom.Al nije "ona" kafa u pitanju...znam na sta ste pomislileBtw-on ne pije kafu
Al ja pijem!!!8) Samo i iskljucivo kafa u ime starih dana,on pozvao.Ili pivo
A ja imam decka...Idemo godinu dana al tek je u poslednjih nekoliko meseci ozbiljnije nesto...A s bivsim sam raskinula preee neke 3 godine,isli 1 ipo.Posle smo se vidjali par puta,samo jednom je bilo nesto VISE od kafe
Al voli on tako da odrzava kontakte s bivsim devojkama,druzenja radi sta li.Drustven neki decko...
Da li bi vi otisle na tu kafu da ste na mom mestu ili ne?ILI,sta uopste mislite o tome?
O, bas sam se pitala gde si ti?Coko hvala :grin:.......ja izabrala ovaj avic (po mom je ukusu![]()
a o osvetoljubivosti........... umem da budem ali samo sa "doticnim" ako bas zasluzi![]()