Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovdje se svakog dana moze postaviti neka nova tema,
cisto da se caska uz kafu.
'Ajde ti pitaj danas nesto,samo sto ja najvise volim kad se pise nasim narodnim jezikom,bar ovdje nije potrebna neka teska filozofija.
Ovdje dodjem da se odmorim i opustim,pa ono uz kafu
.
Evo i ja kafenisem:)
Pa mislim da vecina nas dolazi da se opusti ovde
3d-clavier-lunettes.gif

Sajt:
http://smileys.sur-la-toile.com/categorie-Grands+Smileys.html

nekad nisam bila osvetoljubiva...sada..nateraše me dušmani:lol:
nego vidi ovo..možda nekog zanima

Poštovani,

u cilju opšteg poboljšanja wellness-a i edukovanja ljudi kako da pobiljšaju svoje zdravstveno stanje kroz ishranu i prevenciju, nudimo Vam besplatnu wellness analizu.

Wellness analiza obuhvata:

1. merenje masnoga tkiva
2. odredivanje BMI na osnovu 4 parametra
3. merenje postotka proteinske mase
4. odredivanje dnevne potrebe tela za proteinima za pravilnu izgradnju mišicne mase i proteinskog tkiva
5. odredivanje bazalnog i aktivnog metabolizma
6. odredivanje idealne telesne težine
7. korekcija i sastavljanje jelovnika
8. savetovanje o pravilnoj prehrani sa degustacijom nutricionistickih proizvoda

Ova akcija traje do 31.12.2007 godine i pravo na analizu imaju svi Beogradjani koji se prijave preko našeg internet sajta www.wellness-analiza.com ili na sledeci broj telefona 011/3238844.

Još jednom želimo napomenuti da je analiza besplatna i prednost imaju osobe sa problemom kontrole telesne težine.

Zakažite vašu wellness analizu još danas!

Saznajte više, prijavite se za besplatnu Wellness Analizu odmah!
Endromološki Centar LPG, Terazije 29/II, 11000 Beograd
Telefoni: 011/3238844; 063/8600183; 063/217101
www.wellness-analiza.com

ništa ne znam dobila sam ovo na mail.
očigledno sam nekad bila na sajtu.
ali mi je delovalo zanimljivo za one koje može da zanima...

bas nisam za kafu smanjuje seksualnost alkaloidi. je l sam pogresila

vi od ovolikog hejta sprecavate donosenje nekih zakljucaka mislim da bi trebalo kanalisati tu zabavu. salim se onda bi bilo suvoparno.

idem da jedem nesto za 100 din valjda... sta li je to

wolw super je analiza ali bash sumnjam da svakog posmatraju kao individuu... u stvari ne znam mozda sam suvise skeptichna

aaaa... ima degustacija.. ali cega oni kao top-sport muckalice.. ko zna cega bre ima u tome... ajd pogledacu sada

je l mogu tu da vide ako imam bolest povremeno se tako umislim da imam nesto ili cu dobiti neku autoimunu uzas sad to ne mislim ali sto sam se podsetila... el se plasite toga

Od kog hejta, kazi, molim te!:)
Za 100 dinara imas burek i jogurt, ali i to goji, pa je lose za sexualnost.
nabolje obari neki prinac i stavi neki niskokaloricni preliv...mane hejta ce kolati venama i manje holesterola;)

e to moze ponekad burek.. :I
pa ne mogu ovde u sred grada da barim pirinach.. a ne koristim ja to kao manje masti ovo ono... ne znam za tebe...
a nije mi sad do bureka .. volim nesto zivo da pojedem u toku dana ponekad.. u stvari mi vise smeta sto sam prinudjena da jedem testo
dobro nisam.. sta ti jedes kad si u gradu ceo dan i nisi ponela od kuce jabuku

pa hejt ovde je glavni sport da nekog ponizish ok i ja to radim mada cesto radim u nekoj odbrani.. a ne znam el ces prvo da mi izmeris koeficijent zgodnoce pre nego shto razmenimo poruku.. dobro nije glavni ali pomocni sport.. ok ne radim samo u odbrani..

"ne znam za tebe" to je bilo zlo kao sta ona tu meni da sam ja od onih sto samobare povrce

valjda nije sushtinsko goji <-> seksualnost nego je seksualnost odvojena, valjda polni hormoni,zelja, shta znam... cigarete alkohol i tako... mada ebote ovde svi puse i piju i locu kafu pa imaju makar brachne drugare

Sto se ankete tice,pa i ne znam...S obzirom na horoskopski znak trebalo bi da sam osvetoljubiva.Al nes' i nisam.Il jednostavno nisam imala nekog jakog razloga da mi se ta osobina probudi...Al, sto neko rece,javljale mi se neke gresne misli po tom pitanju:oops:

Devojke,pitanje...Sad,za neka 3 sata bi trebalo da idem da se vidim na kafi s bivsim deckom.Al nije "ona" kafa u pitanju...znam na sta ste pomislile:lol: Btw-on ne pije kafu:roll: Al ja pijem!!!8) Samo i iskljucivo kafa u ime starih dana,on pozvao.Ili pivo:lol:A ja imam decka...Idemo godinu dana al tek je u poslednjih nekoliko meseci ozbiljnije nesto...A s bivsim sam raskinula preee neke 3 godine,isli 1 ipo.Posle smo se vidjali par puta,samo jednom je bilo nesto VISE od kafe Al voli on tako da odrzava kontakte s bivsim devojkama,druzenja radi sta li.Drustven neki decko...
Da li bi vi otisle na tu kafu da ste na mom mestu ili ne?ILI,sta uopste mislite o tome?

Sto se ankete tice,pa i ne znam...S obzirom na horoskopski znak trebalo bi da sam osvetoljubiva.Al nes' i nisam.Il jednostavno nisam imala nekog jakog razloga da mi se ta osobina probudi...Al, sto neko rece,javljale mi se neke gresne misli po tom pitanju:oops:

Devojke,pitanje...Sad,za neka 3 sata bi trebalo da idem da se vidim na kafi s bivsim deckom.Al nije "ona" kafa u pitanju...znam na sta ste pomislile:lol: Btw-on ne pije kafu:roll: Al ja pijem!!!8) Samo i iskljucivo kafa u ime starih dana,on pozvao.Ili pivo:lol:A ja imam decka...Idemo godinu dana al tek je u poslednjih nekoliko meseci ozbiljnije nesto...A s bivsim sam raskinula preee neke 3 godine,isli 1 ipo.Posle smo se vidjali par puta,samo jednom je bilo nesto VISE od kafe Al voli on tako da odrzava kontakte s bivsim devojkama,druzenja radi sta li.Drustven neki decko...
Da li bi vi otisle na tu kafu da ste na mom mestu ili ne?ILI,sta uopste mislite o tome?

Mini samo opusteno.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back