Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ohooo, hooooo !!!!!

Ko to Mene zove ?

Tek sad vidim temu :lol:
U ime svih kafenih isparenja, u ime svih mirisljavih, malenih, sveze pecenih, upravo samlevenih zrnaca, Ja levo potpisani CoffeInn, zvanicni zastupnik i dozivotni konzul Kofeinske Ideologije na Balkanu, svima zelim Dooooooooooooobrooooooooo Juuuuuuuuuuuuuutrooooooooooooooooooooooooo :lol::lol::lol::lol::lol:

pa dobro ja sam imala takvo radno mesto da niko nije mogao da obavi nista umesto mene morala sam sve sama , inace sto ne bih , ali kada bolje razmislim ja sam tip " ako ja ne uradim mislim da nece biti kako treba " takva sam i kuci i sve se svali na mene , polako popustam jer nemogu sve da stignem . . pr: jos nemam mashinu za sudje i ne dozvoljavam nikom da mi pomogne oko toga , pogotovo ne svekrvi :mrgreen: , u stilu neka ja cu da se ne mucis , a ja ustvari nemamm poverenja :)

hehe, tema: ja imam jednog muškog kolegu, ali me apsolutno ne gotivi, tako da od njega nikad nisam imala nikakvu pomoć, čak naprotiv. a, iskreno, i gadi mi se, tako da bih pre mogla da zamislim sebe kako jedem kancelarijski telefon nego kako njega trep-trepćem ne bih li dobila nešto od njega :lol:

dobro smo
kako ste vi
ajde da smislimo temu:
jel imate muske kolege?
i jel nekad dobijete "na lijepe oci" od njih???

mislim: jel nekad zloupotrebljavate lijepe okice?
da obavi poslic umjesto vas

ahaha kada se setim samo tih dana. Pa mislim da sam iskoriscavala svaciju slabost samo da bih ostvarila neki svoj cilj. Ali ne u smislu da neko obavi neki posao umesto mene, vec da uradi neki posao koji bi meni znacio u smislu informacije, kontakta ili neke pomoci. Obzirom da sam pocela da radim sa 17 mi ljeta pubertet je jos uvek drmao, pa sam blago receno, iskoriscavala svoj sarm i zmijsko telo :lol: sta da radim takva sam bila
a sada se loodo smejem svemu tome, ali sumnjam da bih se ponovo tako ponasala ahahaha

ja se secam dana kada mi je prvi put proradila svest o tome da li je u redu da iskoriscavam svoj sarm za postizanje nekih mojih ciljeva ahahah kako sam bila smusena hahahaa i bila sam stvarno lose...doslo mi je da prestanem da trepcem blink blink...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back