Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zeno danas mi je slobodan dan :lol:
a pazi ladno sam se jutros fenirala,sminkala,spremila tasnu i evo me sad sedim u odelu i patikama i zao mi da sad ovako sredjena ne izadjem iz kuce :lol:
(inace da da radim kao melani grifit u vorkin grl,obucem odelo i patike a stiklice ponesem)

pa oni preko Electrobel-a ulaze u Srbiju, prave konkurenciju od sledeće godine kada se malo liberalizuje tržište struje u Srbiji. Baviće se svime što ima veze sa energetikom.
Bilo je odlično, u trećoj nedelji januara dolaze direktori iz brisela i tad aće biti finalna runda razgovora. Ja mislim da je posao moj, ako ga hoću jer se HR konsultant oduševio na intervjuu.:D

divno :)
ovaj ovde sistem je zaista super,ukljucujes grejanje po svom ritmu ne cekas da ti ga ukljuce u centrali
ako ti je u avgustu hladno molim lepo ukljucis radijatore
ako ti je zgrada lepo izolovana onda ne ukljucis ali i ne placas nista
sad su poceli ovde da koriste neku tehniku snimanja iz vazduha u razlicita doba dana koja kuca koliko emituje toplotu te nude svakoj zgradi i svakoj kuci program kako da se izoluje da bismo manje trosili na grejanje

znam za grejanje, kod nas u Vojvodini je sprovedena gasifikacija, ja kod kuće sama regulišem koliko i kad ću da grejem.
Uglavnom, posao zvuči jako interesantno, uslovi su više nego primamljivi i ja neću razmišljati ni sekunde kad mi ponude posao.
Valjda će to onda biti malo stalnije i trajnije. Ja nikako da se skrasim sa poslom, to će biti 8. posao za 8 godina, ako sam dobro izbrojala.
A možda ja nikad neću biti maksimalno zadovoljna i uvek ću tražiti nešto novo:-?

jbg ja mislim da je proslo komunisticko vreme kad se ostajalo u firmi do penzije,toga vise nema
ceo zivot je nekako dinamicniji i sve ide brze pa tako i ovo u skladu s tim
ovde je sasvim normalno da posle nekoliko godina trazis nov posao jer zelis to see something else da ne kazem voir autre chose :)
ne brini,vazno je da se uvek docekas na noge a tebi to sjajno ide

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back