Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeco

thhb-confetti-2.gif

Pa kolega..sta reci na ponudjeno ..moram priznati da ste osoba od ukusa kada su muskarci u pitanju....Pacinio je bard sa sjajnim filmovima ali ..nekako uvek kada se on pomene odmah se setim Mirisa Zene...ah taj Tango .. Da li znate kolega da je Tango ...Tuzna misao koja se plese i ako je to uopste bitno ..moj omiljen ples..
Pogledajte .kolega

Za tebe Kuco...ekstra fotka...;)

Tango-3-1.jpg

Hvala..sonjchi69..nasla si me...obozavam tango..uzbudjuje me taj ples i sve sto je laltino..odgovra mom temperamentu ..pokusala sam da naucim da igram tango..paaaaa..nije lose ali ni nesto sjajno.ono osnovno...mada u rukama dobrog plesaca..moza bi i bilo nesto..rekla sam sebi kada budem u Buenos Ariesu ..ima da idem u neku od favela i da u onim njihovim kafanama sa nekim gaucosom odigram tango.aaaa:D

Hvala..sonjchi69..nasla si me...obozavam tango..uzbudjuje me taj ples i sve sto je laltino..odgovra mom temperamentu ..pokusala sam da naucim da igram tango..paaaaa..nije lose ali ni nesto sjajno.ono osnovno...mada u rukama dobrog plesaca..moza bi i bilo nesto..rekla sam sebi kada budem u Buenos Ariesu ..ima da idem u neku od favela i da u onim njihovim kafanama sa nekim gaucosom odigram tango.aaaa:D

;) E draga i ja sam veliki fan ovog plesa...ali,nem adekvatnog partnera...isti problem ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back