Jeste li posrnule nekada?

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam jednom posrnuo, ali nije bilo na Forumu, nego kada sam boravio izvesno vreme u onoj državi gde živi đavo. Ne da im je brz net, nego samo piči, još ako neko brzo kutza, erekrivno je od jaja... I tako, upoznali se mi posle...Mislim, malo je falilo da se zaljubim, ebote miš.
Ne znam da li ste probali da chatujete sa partnerima iz RL, to je fenomenalno, i veoma inspirativno. Mi to uvek praktikujemo kada smo odvojeni duže od nedelju dana.

iluzionista:
A toga se sećaš? :shock: Betty đavolku jedan. :lol:

To je bilo u pomalo pogrešno vreme... Imao sam devojčicu koja je znala biti ponekad ljubomorna... A ja sam bio dovoljno blesav da je često razuveravam u to. :P

bila nova godina kad sam ja, po običaju, down tempo 8)

hebe, reci, a jel bilo baš hot sa tom cicom? :P

pa o čemu se priča tu?

Betty:
bila nova godina kad sam ja, po običaju, down tempo 8)

hebe, reci, a jel bilo baš hot sa tom cicom? :P

pa o čemu se priča tu?

Da, bilo je hot chata, ali nikada nisam to planirao, spontano se dešavalo, i bilo je super.
Pričali smo mi o svemu, pa onda kroz priču pređeš na sex diskurs i, onda - gde su mladi, tu je i šala :razz: To je bio lep peting za kasniji RL , ali skroz se ona meni dopala, da se razumemo : )

A kako ti, Bet, taj sex chat, a?

HeBePoBaTaH_:
Brate....sa svima, čak i sa Iluzionistom. Jao, jbte, i sa Patkom je..:lol:

ooooooo.......yebote, kako tvoj mozgitj šljaka :lol: Sad će sve jadne gegucave čičice (što je btw. čvrsto verujem da Patak nije! :P ) biti oma optuženi da su moji hot chat loveri :mrgreen:

Čiče, dakle, čuvajte se 8)

kako beše, hebe, baba sa rukom u gaćnom pretincu, to sam ja, a? :)

ccccccc :mrgreen:

Nisam tebi rekao, nisi ti baba, ti si bubica :)
Prizivaj ti impo čičice ... .+ Čičica
Ima onaj vozitj, kako se zove...Dedica ili Čičica, šta zna moj mozgitj šta je to sex, Domestos rules :lol:
A kakva su tvoja bogata iskustva sa sex četom? HotHot, mora da si ga rastavila pored kompa ko beba zvečku : )
Zašto neće niko da priča?

HeBePoBaTaH_:
Nisam tebi rekao, nisi ti baba, ti si bubica :)
Prizivaj ti impo čičice ... .+ Čičica
Ima onaj vozitj, kako se zove...Dedica ili Čičica, šta zna moj mozgitj šta je to sex, Domestos rules :lol:
A kakva su tvoja bogata iskustva sa sex četom? HotHot, mora da si ga rastavila pored kompa ko beba zvečku : )
Zašto neće niko da priča?

1 sam chatovala s tipom koji je imao nick domestos. Da nisi taj? Bas je bilo hot...

yeeee :lol:
Sigurno je bio taj :mrgreen:

e, ma ja sam dosadna, od '99 nisam visila na chatu uopšte, a tad sam se sklanjala od hot varijanti :?
Jednom sam imala želju (ucirkala se, živeo prekovremeni rad i čaša vina na gladan stomak :cry: ) ali mi je poslao uvrnutog, te odustah zanavek :neutral: Posle sam se, naravno, hvalila kako, eto, nism "posrnula" 8)
Ta moja M. yebote, njoj ližu sajber tabane i malo malo pa mi prepričava kakave kite imaju sajber-Francuzi u gif formatu i tako to ....deluje mi super zabavno! Samo što ne znam tačno, hehehehe, kuda to vodi.:lol: A ni kako se počinje, ni to ne znam.
Je li, a kakav završetak ima? Jel ima neke posledice?
laro, šta ti je pričao taj Domestos? :P :P :P

Betty:
yeeee :lol:
Sigurno je bio taj :mrgreen:

e, ma ja sam dosadna, od '99 nisam visila na chatu uopšte, a tad sam se sklanjala od hot varijanti :?
Jednom sam imala želju (ucirkala se, živeo prekovremeni rad i čaša vina na gladan stomak :cry: ) ali mi je poslao uvrnutog, te odustah zanavek :neutral: Posle sam se, naravno, hvalila kako, eto, nism "posrnula" 8)
Ta moja M. yebote, njoj ližu sajber tabane i malo malo pa mi prepričava kakave kite imaju sajber-Francuzi u gif formatu i tako to ....deluje mi super zabavno! Samo što ne znam tačno, hehehehe, kuda to vodi.:lol: A ni kako se počinje, ni to ne znam.
Je li, a kakav završetak ima? Jel ima neke posledice?
laro, šta ti je pričao taj Domestos? :P :P :P

To ce ostati samo izmedju nas dvoje 8)
Desavalo mi se da ti chatovi zapocnu potpuno normalnim uobicajenim "razgovorom" o svemu, neobavezno, i nekako se preshalta na taj sexy chat koji te ustvari tesko zaobilazi na bilo kom chat room-u. Probaj, mozda se nesto promenilo od '99 :wink:

vidi sto se on ucutao sad
n060.gif

Back