- Poruka
- 94.550
Jesi li znao da u Srbiji i tate mogu da dobiju plaćeno porodiljsko odsustvo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao sam i znam već više od 7 godina.Jesi li znao da u Srbiji i tate mogu da dobiju plaćeno porodiljsko odsustvo?
Niej me doticalo. Ali ogromna većina nije svesna da toga ima.Znao sam i znam već više od 7 godina.
Trebalo ti je 7 godina da saznaš?
Pa vecina gleda da ugodi zenama, pa glumi seljacine, koje trckaraju oko zene, ali je i ucenjuju i traze da odstupa od razumnih zahteva u korist suludih , izjednacavajuci razumne i sulude, jer i zene izjednacavaju razumne i suludo ljubomorne ili suludo erosuicidalne...one koje su njima romanticni a izuzetno su stetni po muskarca...izraz lojalnosti , ako radi protiv sebe, radice sutra za nju....u takvu buducnost samo curke mogu da poveruju, a seljanka da ce biti sutra malo tuc malo muc...tj stalno natezanje oko toga sta moze a sta ne moze da prodje..Niej me doticalo. Ali ogromna većina nije svesna da toga ima.
Kakav klikbejt, teraj se u ku rac.
Ценим да добија онолико колико би жена добијала?Kako mu se onda obračunava naknada za porodiljsko odsustvo ?