U zadnje vreme ulovim se kako maštam o svom nadređenom, najgore je šta se to događa za vreme radnog vremena, naprosto me pali kad se on postavi strogo i nešto mi "naredi". Nekad se namerno pravim blesava, a on postane još luđi.Napominjem da nikad na mene nije povisio glas niti bio vulgaran, prosto se izvali dok sedne ispred mene i upre mi pogled u oči uvek uz neki smešak. Pitam ja vas je li to normalno da ja u jednoj strogo formalnoj situaciji vidim nešto napaljujuće?! Je li on uopšte svestan šta mi radi ajajaj!
Jesam li ja normalna šta me ubuđuje da me tako prekori i svuče pogledom glasom koji nije nimalo prekoran dok mi "naređuje"?! Inače sam dobra radnica pa nekad imam osećaj da i njega uzbuđuje kad mi tako traži mane... Kad se sretnemo negde izvan posla uvek smo ljubazni jedno prema drugom, lepo se pozdravimo, popričamo, nasmejemo... Uvek je na mojoj strani i u poslu, zna da neću da ga osramotim, ali u zadnje vreme sam primetila da me često odmeri od glave do pete, pogotovo među muškim kolegama, prosto je postao ljubomoran kad mi se neko od njih lepše obrati. Šta vi mislite?!