Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nigga, kao muškarac moraš da budeš ostvaren i hawkish, ne smeš da budeš manlet i dicklet, sissyboy koja kuka na ovo ili ono. S obzirom na sav ovaj seething, verovatno kukaš i što si jutros morao da ustaneš. Tako ne samo da nećeš biti poželjan ženama, nego te ni muškarci neće poštovati.Samo ako je na visokoj poziciji pa da mogu da uživam u blagodetima života
Nigga, kao muškarac moraš da budeš ostvaren i hawkish, ne smeš da budeš manlet i dicklet, sissyboy koja kuka na ovo ili ono. S obzirom na sav ovaj seething, verovatno kukaš i što si jutros morao da ustaneš. Tako ne samo da nećeš biti poželjan ženama, nego te ni muškarci neće poštovati.
Pa budi taj jebeni chad.
Od Plantovih preporuka svrhu vidim samo u prvoj rečenici iz prve i ono 'na jedno uđe.. na drugo izađe'..Objasnio.....samo bih dodala,....moraš da budeš dobar Ebać pa da te žene žele inače sve ovo pada u vodu
![]()
Napr?Prvo za sam ulazak u istu treba Tantalove muke preživeti
Ne preteruj,...verujem da ipak postoje i gori izumi.pa ona prokleta muvanja i flertovanje, nema goreg izuma čovečanstva.
Izigraš se igrica kao za esports tim Olimpijadu da se spremaš, testira te kao da radiš prijemni za Harvard. Čuvena pitanja takođe a zašto se ja tebi sviđam? (Pandan pitanju zašto biste voleli da radite u našoj firmi) itd.
Интерес.Prvo za sam ulazak u istu treba Tantalove muke preživeti, dok ona istestira sve, pa ona prokleta muvanja i flertovanje, nema goreg izuma čovečanstva. Onda kad je konačno smuvaš treba posle godinama da joj udeljuješ pažnju, vreme, da je muvaš jovo nanovo, iznenađuješ, kupuješ poklone, slušaš gluposti, a zašto?
Pa stoga pitanje iz naslova.
Na sreću - niste.Da smo mi lovkinje na veći broj muških, da sabiramo recke, a vi da želite mali broj partnera da vidiš kako bi se otimale oko vas.
Malo sam koristila ironijuOd Plantovih preporuka svrhu vidim samo u prvoj rečenici iz prve i ono 'na jedno uđe.. na drugo izađe'..
Inače sačuvajmebože maminih sinova, zatim mističnih, onda odlikaša, kravataša, kompleksaša i.. dobrih *ebača.
Ovih poslednjih prvo jer i sama nisam dobra *ebačica a drugo, ključno, takvi po pravilu imaju i neki od onih meni bljak prefiksa, tako da.. eto njih vama ženama kojima sve ostalo bez ovoga pada u vodu.
Teško mi naći da meni bitne stavke budu kako treba.. a kako će me najbolje *ebati provaliće lako, nije to u mom slučaju neka kvantna fizika.
Kako ljudi uopšte ostaju u vezama?
Ako su napravili pravi izbor uživaju srećni i zadovoljni.. u suprotnom ćute, trpe, tavore.. taljigaju kroz život pogrešn
Od Plantovih preporuka svrhu vidim samo u prvoj rečenici iz prve i ono 'na jedno uđe.. na drugo izađe'.
Inače sačuvajmebože maminih sinova, zatim mističnih, onda odlikaša, kravataša, kompleksaša i.. dobrih
*ebača.
Ovih poslednjih prvo jer i sama nisam dobra *ebačica a drugo, ključno, takvi po pravilu imaju i neki od onih meni bljak prefiksa, tako da.. eto njih vama ženama kojima sve ostalo bez ovoga pada u vodu.
Teško mi naći da meni bitne stavke budu kako treba.. a kako će me najbolje *ebati provaliće lako, nije to u mom slučaju neka kvantna fizika.
Ako su napravili pravi izbor uživaju srećni i zadovoljni.. u suprotnom ćute, trpe, tavore.. taljigaju kroz život pogrešnim putem.
Pa skači onda... nemoj s nama da se zamajavaš
Elena je moja,..Od Plantovih preporuka svrhu vidim samo u prvoj rečenici iz prve i ono 'na jedno uđe.. na drugo izađe'..
Inače sačuvajmebože maminih sinova, zatim mističnih, onda odlikaša, kravataša, kompleksaša i.. dobrih *ebača.
Ako su napravili pravi izbor uživaju srećni i zadovoljni.. u suprotnom ćute, trpe, tavore.. taljigaju kroz život pogrešnim putem.
opet mi izaslo ovo pa moram opet da pomenem koliko je ovo glup i retardiran stav i koliko oslikava ogranicenost :OPrvo za sam ulazak u istu treba Tantalove muke preživeti, dok ona istestira sve, pa ona prokleta muvanja i flertovanje, nema goreg izuma čovečanstva. Onda kad je konačno smuvaš treba posle godinama da joj udeljuješ pažnju, vreme, da je muvaš jovo nanovo, iznenađuješ, kupuješ poklone, slušaš gluposti, a zašto?
Pa stoga pitanje iz naslova.
Pitaću Planta...šta misli o banani?možda može nešto da se posadi![]()