gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
Ovako to izgleda u Ljubljani.
P.S. Nije za osobe sa slabim nervima!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/364519/Kacin-Hrvatska-vise-ne-ispunjava-uslove
Gura on svuda nos, hoce da pokaze da je Slovenija gazda Balkana.
Pre bih pitao da li oni bilo sta govore.
Али они су само аустроугарски КОЧИЈАШИ за разлику од 'рвата који су КОЊУШАРИ... ми смо стари царски народ... свашта........
Ovako to izgleda u Ljubljani.
Nisu sustina peedeeri,vec T O L E R A N CI J A.
Hajde da budemo slozni,neka oni paradiraju,ali da na ulicama ne bude N I K O vise,hajde da se slozimo.
Nema sanse,nikada mi necemo moci ni oko cega da se slozimo.Nazalost.
Hajde da budemo slozni,neka oni paradiraju,ali da na ulicama ne bude N I K O vise,hajde da se slozimo.
Sto se tice parade vise puta smo rekli da je treba odrzati. To nam pise i u ustavu,sloboda po pitanju vere ,pola ,seksualne orijentacije.Sta da se doda,kome se ne svidje ne treba da ide,ali imaju pravo na svoju paradu. Ceo civilizovani svet ih je priznao kao ravnopravne a ne bolesne kako neki tvrde ovde. Svet se manja ,trebaju se postovati njihova prava.

Bolje nemoj sina da pustis.
A sto se tice teme, vala dosadni su vise i sa paradom.
****** ih EU.
Наобећаво је тај све и свашта брезалтернативном пућанству,
но за разлику од осталих обећања, ово ће морати испунити, ПО СВАКУ ЦЕНУ...
Ко о чему,баба о уштипцима.
cvrc se pobunite.Ме не лупај бре, човече - ЈА ДА БЕЖИМ СА УЛИЦЕ ЗБОГ ПЕДЕРА..... ПА ЈЕСИ ЛИ ТИ НОРМАЛАН ???!!!
- - - - - - - - - -
Ако дебилна власт хоће крвопролиће и нереде због педера - имаће их.........![]()
Па зато је геније баћушка Путин донео закон за НАРЕДНИХ 100 ГОДИНА ДА СЕ НОСЕ ------ а послеН, ко жив - ко мртав..... паметан државник...

Zasto ga onda zovu Toma-bombona?
Pa kad ima takvog komšiju nije ni čudo što se uželela da vidi pravog muškarca.
Колико пута треба рећи да се ту уопште не ради ни о хомосексуалцима ни људским правима,па ни о толеранцији.Ради се о "тесту" и понижању.Ако је рест за државна питања "парада " онда нема зашто нико озбиљан да се тестира.Uopste mi nije jasno da taj jedan dan ne mozete da sedite kuci vec morate da idete da ih bijete. Pazi moze da se desi da im se pridruze Vucic i Dacic da ih stite,onda policija mora da intervenise jer im ovi daju platu?
Ja ne razumem zasto ne pristanete na tu paradu, koja nikom, ama bas nikom ne steti.