ЈЕЛКО КАЦИН: ПАРАДА ПОНОСА БИЋЕ ТЕСТ ЗА УЛАЗАК СРБИЈЕ У ЕУ!!!

Али они су само аустроугарски КОЧИЈАШИ за разлику од 'рвата који су КОЊУШАРИ... ми смо стари царски народ... свашта........

Vidi mito, mogu da razumem ako to koristis kao pogrdan izraz, ali ako zaista tako gledas na stvari, onda ne vidis da nas drze za jajca.

Covek se obratio srpskoj skupstini na albanskom i nista.

Sto se tice parade vise puta smo rekli da je treba odrzati. To nam pise i u ustavu,sloboda po pitanju vere ,pola ,seksualne orijentacije.Sta da se doda,kome se ne svidje ne treba da ide,ali imaju pravo na svoju paradu. Ceo civilizovani svet ih je priznao kao ravnopravne a ne bolesne kako neki tvrde ovde. Svet se manja ,trebaju se postovati njihova prava.

Nisu sustina peedeeri,vec T O L E R A N CI J A.
Hajde da budemo slozni,neka oni paradiraju,ali da na ulicama ne bude N I K O vise,hajde da se slozimo.
Nema sanse,nikada mi necemo moci ni oko cega da se slozimo.Nazalost.

Ima par stvari pre toga.

Nasi politicari ne govore ili lazu koji su uslovi.

Nas prisiljavaju da budumo tolerantni, kao kad dresiras zivotinju u cirkusu, pa je nagradis kad seni, a kaznis kad nece da izvrsi.

Hajde da budemo slozni,neka oni paradiraju,ali da na ulicama ne bude N I K O vise,hajde da se slozimo.

Ме не лупај бре, човече - ЈА ДА БЕЖИМ СА УЛИЦЕ ЗБОГ ПЕДЕРА..... ПА ЈЕСИ ЛИ ТИ НОРМАЛАН ???!!!

- - - - - - - - - -

Sto se tice parade vise puta smo rekli da je treba odrzati. To nam pise i u ustavu,sloboda po pitanju vere ,pola ,seksualne orijentacije.Sta da se doda,kome se ne svidje ne treba da ide,ali imaju pravo na svoju paradu. Ceo civilizovani svet ih je priznao kao ravnopravne a ne bolesne kako neki tvrde ovde. Svet se manja ,trebaju se postovati njihova prava.

Ако дебилна власт хоће крвопролиће и нереде због педера - имаће их.........:dash::dash::dash:

Ме не лупај бре, човече - ЈА ДА БЕЖИМ СА УЛИЦЕ ЗБОГ ПЕДЕРА..... ПА ЈЕСИ ЛИ ТИ НОРМАЛАН ???!!!

- - - - - - - - - -

Ако дебилна власт хоће крвопролиће и нереде због педера - имаће их.........:dash::dash::dash:

Mito,ja normalan ne znam da li si ti.
Sa ulice ne bezis vec jednostavno ignorises peederrcine.

Па зато је геније баћушка Путин донео закон за НАРЕДНИХ 100 ГОДИНА ДА СЕ НОСЕ ------ а послеН, ко жив - ко мртав..... паметан државник...

Zamisli uskratio Rusima da za 100 godina ne mogu u EU, Bas nema alternative.

:rotf::rotf::rotf:

Pa kad ima takvog komšiju nije ni čudo što se uželela da vidi pravog muškarca.

Pred paradu u Podgorici

Doso sin i kaze ocu:

Djetic: E Coce imam jednu dobru i jednu losu vijest za tebe

Otac: A koja ti je to losa crrn ne bijo?

Djetic: E postao sam Gej

Otac: Kukuuu mene sto cu sada (udara se po glavi I prsima junackim)

Djetic: Ne’mo da kukas dok ti ne kazem dobru vijest

Otac: A koja ti je to dobra, vrane te izele

Djetic: Momak mi je junak iz plemena Vasojevica

Otac: E vala bas dobro dva junaka nije vazno sto su.

Poslednja izmena:
Uopste mi nije jasno da taj jedan dan ne mozete da sedite kuci vec morate da idete da ih bijete. Pazi moze da se desi da im se pridruze Vucic i Dacic da ih stite,onda policija mora da intervenise jer im ovi daju platu?
Колико пута треба рећи да се ту уопште не ради ни о хомосексуалцима ни људским правима,па ни о толеранцији.Ради се о "тесту" и понижању.Ако је рест за државна питања "парада " онда нема зашто нико озбиљан да се тестира.

Ajde konacno da se slozimo da budemo svi ****** tako cemo lakse da udjemo u EU bulju.

Back