- Poruka
- 1.410
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mito, parada je obavezan uslov, jer veliki broj bitnih zemalja EU ide ka tome da legalizuje brakove izmedju homoseksualaca, to je neizbezno.
Meni samo nije jasno zasto ovi nasi bahati politicari cute o tome?
Па зато је геније баћушка Путин донео закон за НАРЕДНИХ 100 ГОДИНА ДА СЕ НОСЕ ------ а послеН, ко жив - ко мртав..... паметан државник...

Toma-bombona, tako ga valjda zovu ******, ne znam zasto?
![]()
Mene je komšinica zamolila da napišem na forumu
da bi ona mnogo volela kada bi Kurir objavljivao i slike sa golim muškarcima
ali je sramota da to napiše... evo je vrišti što sam je pomenuo... prekrila lice obema rukama i ciči...
Pa ako može Kurir... zbog žena znate... muško i žensko... rubrika ADAM I EVA
Verujem da muški neće gledati kako izgleda suparnik i porediti sa svojim
Pre bih pitao da li oni bilo sta govore.Mito, parada je obavezan uslov, jer veliki broj bitnih zemalja EU ide ka tome da legalizuje brakove izmedju homoseksualaca, to je neizbezno.
Meni samo nije jasno zasto ovi nasi bahati politicari cute o tome?
Ovaj Kacin ne zna ništa drugo nego o pederima.jel mu ima ko porućit di da se goni...
Boje i ***** bal,nego predaja Kosmeta.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/364519/Kacin-Hrvatska-vise-ne-ispunjava-usloveOvaj Kacin ne zna ništa drugo nego o pederima.
ha ha ha
Potpredsednik delegacije Evropskog parlamenta za jugoistočnu Evropu Jelko Kacin ocenio je da samo hrvatska vlada može da spreči ulazak Hrvatske u Evropsku uniju ovog leta i da je prvostepenom odlukom suda u slučaju Ljubljanske banke, Hrvatska "na pravom putu da u ovome ubedljivo i veoma brzo uspe".