Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kakva teorija?

rokerka u dushi je tipicna tinejdz paljevina, ne vredi, nadrealisto, da joj citiras, ne kapira to, mlado je to, i puno hejta..... ona sad samo voli rok rok i rok i mrzi sve i uzgred zivi u kontishu ;)

karleushu za predsednika skupstine!!!!!!

Hahaha mozda jesam paljevina ali znam da cenim muziku sto je najvaznije i uzgred ne slusam samo rock, slusam malo i metal, domaci rock ali da slusam turbo folk i rock :eek:
Mislim pre bih se ubila. . . :hahaha: ovo je zalosno

I da znas mrzim sve. . ali ja tu nista ne mogu sto ne podnosim ljude kao ti. . tu stvarno nista ne mogu. . . :roll:

Joj, boze zezam se :lol:
Smisao za hoomor vam je kao i meni: na nooli :D

Anyway... kao sto rekoh... recima ne mogu opisati koliko mrzim to... to coodo...
To coodoviste... odvratno...
Mislim na... xm.... Onu_Cije_Se_Ime_Ne_Sme_Izgovoriti
:lol:

Hahaha mozda jesam paljevina ali znam da cenim muziku sto je najvaznije i uzgred ne slusam samo rock, slusam malo i metal, domaci rock ali da slusam turbo folk i rock
Mislim pre bih se ubila. . . ovo je zalosno
I da znas mrzim sve. . ali ja tu nista ne mogu sto ne podnosim ljude kao ti. . tu stvarno nista ne mogu. . .

Mislim da onda nisi sposobna da živiš u Srbiji , žalosno ali demokratija je to ...

sta bese tema?
jelena karleusa?
koliko ja znam, ona nije autor pesama koje izvodi..znaci, ne mogu da je ocenim ni kao tekstopisca, ni kao kompozitora. ako cu da je ocenjujem kao pevacicu, cini mi se da ona nema sluha (ili nema kontrolu nad svojim glasom)
njen izgled ne mogu da komentarisem, zato sto vise i ne znam kako je izgledala pre operacija, a ovo kako sad izgleda mi se ne dopada

sta bese tema?
jelena karleusa?
koliko ja znam, ona nije autor pesama koje izvodi..znaci, ne mogu da je ocenim ni kao tekstopisca, ni kao kompozitora. ako cu da je ocenjujem kao pevacicu, cini mi se da ona nema sluha (ili nema kontrolu nad svojim glasom)
njen izgled ne mogu da komentarisem, zato sto vise i ne znam kako je izgledala pre operacija, a ovo kako sad izgleda mi se ne dopada

To kazi :super:

Potrudiću se da budem što koncizniji:

ae tebrex poshto dajem ispit iz Aristotelove etike bice mi zadovoljstvo da vidim kako ti je poshlo za rukom da jedno takvo prelepo delo poistovetish sa nechim kao shto je''turbo folk''.....

Ma nema to veze s turbo folkom,ima veze sa ovim:

mislim da ti ne sto nisi obrazovan nego sto si sigurno i los covek, glup. . .nemam pojma kad nesto tako mozes da lupnes ***.:???::eek:

E sad,da li ovo ima smisla?
Nema.

Znači,potrebno je samo da imam drugačiji ukus,što se tiče muzike,i sve (intelekt,moral) momentalno (prema slobodnoj proceni) pada u vodu.

Dakle,ja nisam dobar obućar...ovakvo kontraproduktivno zaključivanje vodi do sledećeg zaključka: ja nisam dobar čovek .

Jeste, jeste, znam ga u dušu, on je loš čovek. Manijak, pijanica, voli da krade, da se kocka, da uznemirava noću decu po parkovima, da bude prostak i neobrazovan.
I povrh svega voli da zayebava ljude preko interfona!

Nadam se da se salis :lol: ;)

Sve je tačno,osim ovog za interfon,a decu sam zajebavao možda dva-tri puta.

ne slusam samo rock, slusam malo i metal, domaci rock

:hahaha:

sta bese tema?
jelena karleusa?

sve to jeste tacno, ali moras prizanati da je zanimljiva i da nekad ima dobru foru, kao ono ''bas je dobro biti ja''
ps.luka, ti poslednji za kog bi pomislila da ce da stane na karleusinu stranu.

Back