Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja se ne identifikujem kroz muziku ali... slusaj kako pevaju npr Simone Simons iz Epice ili Tarja ili Floor Jansen, pa Bruce ili Rob iz Maidena i Judasa... neki najprostiji primeri... a sto se tice onih koji se deru, pa slusaj pojedince iz Black ili Death metal bendova, nije to samo dranje, stavise zahteva ekstremne glasovne sposobnosti da ti tako pevas na sat i po - dva na koncertu... Ili slusaj recimo nesto tipa Symphony X pa kaze da je to prosto za sviranje, mozda Michael Angelo Batio, coveku ne vidis ruke dok svira, a ima jos milion primera... Uozbilji se... Ja se iskreno nadam da se samo zajebavas... jer ne bih o tome kakva bi morala da bude osoba koja bi iskreno tvrdila sve ono sta si ti napisao...

Kakva bi morala da bude osoba?
Neobrazovana,ili pak loš čovek ?

Da li pravi ovde neko razliku između roda i vrste?

Što se tiče Michael-Angela,Yngwie-a i tih izdrkavanja,
to nema veze ni sa čim drugim do tehnikom.

A tehnika je,kako to kaže Tolstoj,samo mehanička sposobnost,nezavisna od sadržaja.

Čuo i Kiss i Gunse i Ac/Dc.
I sve je to na isti kalup.
Onog Axla ne mogu da čujem više kako kmeči.

Zato sam prešao na turbo folk.
I klasiku.

Ti mora da se salis. . . :eek:
Ne znam stvarno sta si lepo video u turbo folku. . TURBO FOLKU!
evo npr. moj brat slusa tradicionalnu muziku, ja iskreno nemam nista protiv te muzike, ti ljudi imaju glas sto je bitno, stihovi su im glupi ali moram da priznam da imaju bar nekog smisla. . meni se to ne svidja, ne volim ali ajde to. . .
ali stvarno ne mogu da shvatim kako mozes da kazes da je turbo folk dobar, sta je lepo uopste tome. . ali mislim da si presao na tu muziku zato sto se tamo svi skidaju nose minice, dodju skoro u gace i bruseve. . .jedino zbog toga ako si to poceo da slusas, drugog razloga ne vidim. . . .

Ti mora da se salis. . . :eek:
Ne znam stvarno sta si lepo video u turbo folku. . TURBO FOLKU!
evo npr. moj brat slusa tradicionalnu muziku, ja iskreno nemam nista protiv te muzike, ti ljudi imaju glas sto je bitno, stihovi su im glupi ali moram da priznam da imaju bar nekog smisla. . meni se to ne svidja, ne volim ali ajde to. . .
ali stvarno ne mogu da shvatim kako mozes da kazes da je turbo folk dobar, sta je lepo uopste tome. . ali mislim da si presao na tu muziku zato sto se tamo svi skidaju nose minice, dodju skoro u gace i bruseve. . .jedino zbog toga ako si to poceo da slusas, drugog razloga ne vidim. . . .

Nisu stihovi uopšte glupi.Zašto bi npr.stihovi neke starogradske pesme bili nekvalitetni?

Kao što sam rekao:

A tehnika je,kako to kaže Tolstoj,samo mehanička sposobnost,nezavisna od sadržaja.

Kakva bi morala da bude osoba?
Neobrazovana,ili pak loš čovek ?

Da li pravi ovde neko razliku između roda i vrste?

Sad je jasno da se za*ebavaš, barem se nadam da je tako... Samo totalna neznalica može da kaže za jednog majstora kao što je Yngwie da je izdrkavanje...

Nisu stihovi uopšte glupi.Zašto bi npr.stihovi neke starogradske pesme bili nekvalitetni?

Kao što sam rekao:

Mislim ja ne znam koliko ti uospte imas godina da kazes nesto tako glupo. . .
ni dete ne bi reklo nesto takvo. .
ti uopste ne znas ni sta pricas covece!!!!!!
Ne ovo je stvarno moj, moj pa preko moga. .
Ja stvarno moram ovo da kazem sto nikad nisam rekla da mislim da ti ne sto nisi obrazovan nego sto si sigurno i los covek, glup. . .nemam pojma kad nesto tako mozes da lupnes ***.:???::eek:

Pa da, vi ste previse pametni za mene... evo, podvio sam rep i sad se spremam da idem na Beer Fest da svoju tugu utopim u alkoholu :hahaha:

Hah, simpaticno:D

Ne podnosim Karleusu iz toliko razloga, ali jedno je sigurno-divim se osobi koja je sa toliko mana i dalje dovoljno sigurna u sebe da se pojavljuje na televiziji, na ulici, medju ljude...
Uh, preterah ga. Sirota Jeca :)

Pa sigurna je u sebe zato sto je toliko glupa da ne kapira koliko je glupa i kakve sve gluposti izlupa XD

E da stvarno treba biti ................................................................!!!
da budes toliko ruzna i netalentovana,
a da se ponasas kao da si najveca riba i zvezda na planeti...
I jos da ubedis toliko ljudi u to...
:eek:

(Mada njena teorija o polnim organima,
je neosporiva...:mrgreen:)
kad se samo setim...:lol:

kakva teorija?

rokerka u dushi je tipicna tinejdz paljevina, ne vredi, nadrealisto, da joj citiras, ne kapira to, mlado je to, i puno hejta..... ona sad samo voli rok rok i rok i mrzi sve i uzgred zivi u kontishu ;)

karleushu za predsednika skupstine!!!!!!

Ja stvarno moram ovo da kazem sto nikad nisam rekla da mislim da ti ne sto nisi obrazovan nego sto si sigurno i los covek, glup. . .nemam pojma kad nesto tako mozes da lupnes ***.:???::eek:
Jeste, jeste, znam ga u dušu, on je loš čovek. Manijak, pijanica, voli da krade, da se kocka, da uznemirava noću decu po parkovima, da bude prostak i neobrazovan.
I povrh svega voli da zayebava ljude preko interfona!

Back