Jel se SPC ogradjuje od litija?

Jel se SPC ograđuje od litija?
1660594435502.png

Nadam se da je sad tema otvorena u skladu sa pravilnikom :)
S obzirom na litije koje su se odrzale kao protest za predstojecu gay paradu ocekivao sam da SPC komentarise, protestuje, podrzi ili u bilo kakvom kontekstu spomene taj dogadjaj a od njih ni traga ni glasa ni na njihovom zvanicnom sajtu niti nigde.
Kako, zasto :roll:
Било би занимљиво да се ти као постављач теме изјасниш и прокоментаришеш свој став, да ли ти подржаваш овај догађај или не?

Nadam se da je sad tema otvorena u skladu sa pravilnikom :)
S obzirom na litije koje su se odrzale kao protest za predstojecu gay paradu ocekivao sam da SPC komentarise, protestuje, podrzi ili u bilo kakvom kontekstu spomene taj dogadjaj a od njih ni traga ni glasa ni na njihovom zvanicnom sajtu niti nigde.
Kako, zasto :roll:
Cim su litije znaci da crkva podrzava skupove.

Da ustanem kada pricam o Vucicu i Brnabicki........,stvarno imam problem da ti odgovorim.To su dva uz jos nekoliko najvecih zala u istoriji Srbije,unistili cega god su se dotakli,zgrnuli i pokrali sve sto je vredelo,unistili selo,unistili zdravstvo,skolstvo,doveli najveci sljam i fukaru za saradnike ,polu svetom se okruzili da ih niko nista pitao ne bi kada kradu za sebe,za familije.
Ustacu ali od srece kada oni nestanu sa politicke scene Srbije zauvek.
Misliš tebi je idol Vuk, Čeda, Knez Pavle , Krcun, Dinkić, Dusan Mihajlovic, Beba i tako redom.

Не знам, човјек каже да ће их на силу довлачити, значи сад више ти из геј популације неће имати право на приватност, већ ће се морати јавно експонирати у сврху пропаганде ЛГБТ агенде?
Ako znaju koga da dovlace

To je pametovanje glupih ljudi. U Bibliji stoji da sva vlast potiče od Boga. Crkva se samo
pridržava svog učenja. Gde ti tu vidiš poltronstvo?
Pored svega Crkvu interesuje njena moc, uticaj i novac... Komesanja u vrhu Crkve se desavaju kada dodje do nezadovoljstva u odnosu na te faktora...
Samo to pise u Bibliji? Ili ima da pise i nesto sto se ne postuje u samoj Crkvi?

Back