Jel se SPC ograđuje od litija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se SPC ograđuje od litija?
Било би занимљиво да се ти као постављач теме изјасниш и прокоментаришеш свој став, да ли ти подржаваш овај догађај или не?Nadam se da je sad tema otvorena u skladu sa pravilnikom
S obzirom na litije koje su se odrzale kao protest za predstojecu gay paradu ocekivao sam da SPC komentarise, protestuje, podrzi ili u bilo kakvom kontekstu spomene taj dogadjaj a od njih ni traga ni glasa ni na njihovom zvanicnom sajtu niti nigde.
Kako, zasto![]()
Cim su litije znaci da crkva podrzava skupove.Nadam se da je sad tema otvorena u skladu sa pravilnikom
S obzirom na litije koje su se odrzale kao protest za predstojecu gay paradu ocekivao sam da SPC komentarise, protestuje, podrzi ili u bilo kakvom kontekstu spomene taj dogadjaj a od njih ni traga ni glasa ni na njihovom zvanicnom sajtu niti nigde.
Kako, zasto![]()
Misliš tebi je idol Vuk, Čeda, Knez Pavle , Krcun, Dinkić, Dusan Mihajlovic, Beba i tako redom.Da ustanem kada pricam o Vucicu i Brnabicki........,stvarno imam problem da ti odgovorim.To su dva uz jos nekoliko najvecih zala u istoriji Srbije,unistili cega god su se dotakli,zgrnuli i pokrali sve sto je vredelo,unistili selo,unistili zdravstvo,skolstvo,doveli najveci sljam i fukaru za saradnike ,polu svetom se okruzili da ih niko nista pitao ne bi kada kradu za sebe,za familije.
Ustacu ali od srece kada oni nestanu sa politicke scene Srbije zauvek.
Izvini sto sam dosada... Poltronstvo i takvo donosenje odluka to je djavolja rabota i osobina...Mislis li da je to jedina takva osobina u vrhu Crkve?
šta je Q HGB?Vatikan i Katolicka crkva su uvek bili uz zlocince,okupatore,fasiste,Ustase,Austrougare,uvek uz zlo zato ljudi koji nisu Pravoslavci ne razumeju neke stvari.
Nismo isti,zapamtite to,pokazacemo to i sada kada se treba zastiti od zla zvanog LGBT plus.Q HGB i ko zna sta jos.
Meni je idol Tesla,Djokovic.Patrijarh Pavle,nisam jeftin poput mnogih koji ovde pisu.Ne poznajes ti mene da bi zakljucivao.Misliš tebi je idol Vuk, Čeda, Knez Pavle , Krcun, Dinkić, Dusan Mihajlovic, Beba i tako redom.
Dodaju oni slova svaka tri meseca,sire lepezu kako bi ih bilo sto vise.šta je Q HGB?
Znam , malo peckam , ima stvari o kojima se ne priča javno zasto je nesto pušteno a nije dobor za Srbiju a nije dobro ni za ceo svet.Meni je idol Tesla,Djokovic.Patrijarh Pavle,nisam jeftin poput mnogih koji ovde pisu.Ne poznajes ti mene da bi zakljucivao.
Рекли смо да нису литије. У питању је протестна шетња.Cim su litije znaci da crkva podrzava skupove.
Ako znaju koga da dovlaceНе знам, човјек каже да ће их на силу довлачити, значи сад више ти из геј популације неће имати право на приватност, већ ће се морати јавно експонирати у сврху пропаганде ЛГБТ агенде?
Pored svega Crkvu interesuje njena moc, uticaj i novac... Komesanja u vrhu Crkve se desavaju kada dodje do nezadovoljstva u odnosu na te faktora...To je pametovanje glupih ljudi. U Bibliji stoji da sva vlast potiče od Boga. Crkva se samo
pridržava svog učenja. Gde ti tu vidiš poltronstvo?
Nazovi kako hoces,crkva sigurno podrzava te protestne setnje.Рекли смо да нису литије. У питању је протестна шетња.
Незванично вероватно да, званично за сада не. Уколико се Синод или патријарх не огласе.Nazovi kako hoces,crkva sigurno podrzava te protestne setnje.
Pored svega Crkvu interesuje njena moc, uticaj i novac... Komesanja u vrhu Crkve se desavaju kada dodje do nezadovoljstva u odnosu na te faktora...
Nema sta da se oglasavaju,kada su odobrili skup ispred crkve Sv.Marka.Незванично вероватно да, званично за сада не. Уколико се Синод или патријарх не огласе.
Надлежни митрополит тј. патријарх Порфирије није ником дао одобрење за скуп.Nema sta da se oglasavaju,kada su odobrili skup ispred crkve Sv.Marka.
Зар не одређује Бог ко је велики верник ?Ja sam nekad bio bisex i veliki gresnik i nakon sto sam procitao Bibliju, i doziveo katarzu na Uskrs 2000, promenio sam se za 180
i batalio gresni put, i postao veliki vernik! Litije su nam potrebne da otvore oci drugim gresnicima da se pokaju!
Sam odredjujes, pa pijem antipsihotik da se ne bih seksaoЗар не одређује Бог ко је велики верник ?
Nije ni rekao nista protiv,a cutanje je odobravanje.Надлежни митрополит тј. патријарх Порфирије није ником дао одобрење за скуп.
Naravno. Sigurno da Porfirije nije tek tako osudio bludnicenjeNije ni rekao nista protiv,a cutanje je odobravanje.