Jel moze bez lizanja?

• Začetnik teme Začetnik teme ZORO-
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a koliko je fuxa blajwilo tvoj tuki i gde si swe gurao, pa ona imak mamla?!:otkacio:
Milion. :lol: Fuxe sam uglavnom uvek izbegavao. Jedino kad nisam znao da je fuxa a i to cim sam saznao sam skartirao. :arrow:

moze...moze i bez p.senja
Pa zvuci kao fer trejd mada... :think: Bez pusenja... :confused: :think:

da se razumemo.
bez lizanja i nekako al bez pooshenja nikako :super:
E ovo je bolji odgovor. ;) :ok:

al ko zna gde je on to sve gurao, i ko zna ko tu sve pre balavio :roll:
Zamisljaj. :lol:
zamisli dan pre kresnuo neku bezimenu u bulju :roll:

A sto ne 3 odjednom? :lol: A danas? A sutra? :lol:

zamislila sam
istockphoto_2234414_sick.jpg

Daklem padne vam na pamet da vam se uopste ne lize njena ribica. Prodje vam kroz glavu misao ko zna koliko i kakvih je tu budjavaca balavilo pre vas i da vam se uopste ne lize. A onda padne na pamet: a obucenog kitona da stavis to ti nije problem? Pa nije on je ipak obucen. :mrgreen: :lol:

:roll::roll::eek:u *ebote!!!a ko zna koliko je tamo nekom "pitonu" puta dudlano...ali NE,zensko je uvek *****,a opet uvek hocete da je deljete!!!ma o tome se raspravljalo i razmatralo jos u 15om veku...stavljena je tacka na takav banalizam.kada bi tako svi razmisljali,jos uvek bi se nevina trazila za brak...a neide nevina ***** nikako i nigde... :arrow:bez uvrede,ovo je moje misljenje.:bye:

:roll::roll::eek:u *ebote!!!a ko zna koliko je tamo nekom "pitonu" puta dudlano...ali NE,zensko je uvek *****,a opet uvek hocete da je deljete!!!ma o tome se raspravljalo i razmatralo jos u 15om veku...stavljena je tacka na takav banalizam.kada bi tako svi razmisljali,jos uvek bi se nevina trazila za brak...a neide nevina ***** nikako i nigde... :arrow:bez uvrede,ovo je moje misljenje.:bye:

sram te bilo da te bilo imas svoje misljenje...yu naopako :mrgreen:

a jesi li nevina ? :rotf:

Back