Dijenek
Elita
- Poruka
- 22.033
, mada volim i ja i dobar lizzzz, narocito kad mu nasednem na facu....
....extra
И ја волим кад ми жена седне на фацу...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, mada volim i ja i dobar lizzzz, narocito kad mu nasednem na facu....
....extra

Mislim stvarno, ko zna u kakve je sve smrdljive sekretuse umakao...al ko zna gde je on to sve gurao, i ko zna ko tu sve pre balavio![]()
И ја волим кад ми жена седне на фацу...![]()

novalista, gazdarice to je bila ironija..bem mu cemu onda smajli koji prevrce ocima
aludiralo se na zoroov prvi post, koji je teska piiiiip ...p shodno tome obrnuto srazmerno
joj sto su skocile![]()
ja ne volim

ja ne volim
Milion.a koliko je fuxa blajwilo tvoj tuki i gde si swe gurao, pa ona imak mamla?!tkacio:
Fuxe sam uglavnom uvek izbegavao. Jedino kad nisam znao da je fuxa a i to cim sam saznao sam skartirao. 
Pa zvuci kao fer trejd mada...moze...moze i bez p.senja
Bez pusenja... 
E ovo je bolji odgovor.da se razumemo.
bez lizanja i nekako al bez pooshenja nikako![]()

Zamisljaj.al ko zna gde je on to sve gurao, i ko zna ko tu sve pre balavio![]()
zamisli dan pre kresnuo neku bezimenu u bulju![]()
A danas? A sutra? 
И ја волим кад ми жена седне на фацу...![]()
Daklem padne vam na pamet da vam se uopste ne lize njena ribica. Prodje vam kroz glavu misao ko zna koliko i kakvih je tu budjavaca balavilo pre vas i da vam se uopste ne lize. A onda padne na pamet: a obucenog kitona da stavis to ti nije problem? Pa nije on je ipak obucen.![]()
![]()
u *ebote!!!a ko zna koliko je tamo nekom "pitonu" puta dudlano...ali NE,zensko je uvek *****,a opet uvek hocete da je deljete!!!ma o tome se raspravljalo i razmatralo jos u 15om veku...stavljena je tacka na takav banalizam.kada bi tako svi razmisljali,jos uvek bi se nevina trazila za brak...a neide nevina ***** nikako i nigde...
bez uvrede,ovo je moje misljenje.
u *ebote!!!a ko zna koliko je tamo nekom "pitonu" puta dudlano...ali NE,zensko je uvek *****,a opet uvek hocete da je deljete!!!ma o tome se raspravljalo i razmatralo jos u 15om veku...stavljena je tacka na takav banalizam.kada bi tako svi razmisljali,jos uvek bi se nevina trazila za brak...a neide nevina ***** nikako i nigde...
bez uvrede,ovo je moje misljenje.
![]()

Idem ja sa drugaricama kroz Stari grad Kotor i pita moja drugarica jednog crnogorca da li ima upaljač, tek će on: NE PUŠIM, NO LIŽEM PO POTREBIumrle smo od smeha.![]()

Не знаш шта пропушташ...
pa prvo joj dam da ispere rakijom

....genijalno...... hhehehpa mi ga barem saperemo
penis je cistiji od ruku
ja uvijek perem ruke PRIJE pishanja
a kod vas se ukiseli![]()

ebote, kako li je onda ljubis, pri pomisli koliko je nabudzenih kurrceva poosila![]()