Jel čudno ako ceo život ostanem single?

Isk nis nisam osetio
Nisi jer i nije bilo razloga. Što se i dalo zaključiti u nastavku.

A misliš li da lepo i da je zaslužila ovakva tovarenja žene zato što je pogrešila u vezi procene tvoje visine sa slike i koja ti je dala dobronameran savet
- Osoba sa tri moždane vijuge
- 20 cm đoke ne ume da proceni
- Pošalji joj sliku đoke
- Mogu i matore mladu piletinu
- Nek se ljudi vole
- Nađite milfari ortaka od 2 metr za geng beng
- Nazivanje žene koja je par godina starija od njih babom samo zato što ti je dala savet koji se njima ne sviđa na njihovom pdf-u
...
Itd, ovo su samo najogavnjij isečci

A misliš li da lepo i da je zaslužila ovakva tovarenja žene zato što je pogrešila u vezi procene tvoje visine sa slike i koja ti je dala dobronameran savet
- Pošalji joj sliku đoke
- Nek se ljudi vole
- Nazivanje žene koja je par godina starija od njih babom samo zato što ti je dala savet koji se njima ne sviđa na njihovom pdf-u
...
ali ima ono nije bitno sta se kaze nego ko :mrgreen:

- Pošalji joj sliku đoke
- Nek se ljudi vole
...
Ma daj ( izraz samo, nisam nista trazio da andjelija ne pomisli svasta).

Dodje zrela zena i od svega na temi prevrce decku ocima na visinu. I to ga nazove niskim, znate li vi kolika je razlika izmedju te visine i niskog?

E sad, zamisli da je dosla sramezljiva devojka od 23 godine, ima problema sa muskarcima za sta krivi sebe. Okaci sliku i napise da ima 65kg, a ja uz prevrtanje ocima kazem da to nije 65kg.
Dzabe njeno uveravanje, ja je na nekoliko strana nazivam debelom.

Bi li i mene branila od napada letnjekise i ekipe?

Poslednja izmena:
pa zamisli da sam ove sve rasprave procitala,bolje trazite da se zakljuca tema.
Decka terate da se pravda kako izgleda😂 a on jos ludji od vas. Od svih vas muskaraca ovde on ima najmanje problema izgleda.
Nadam se da ce sledeci put traziti savete od iskusnijih od sebe.
Decko se pravdao ovoj sto ga nazva niskim, a trebalo je da je otera gde sunce ne sija.

- Pošalji joj sliku đoke
- Nek se ljudi vole
...
Sa doticnom kojoj glumis drvenog advokata kako bi me potkacila sam se sporazumeo. Tebi sam rekao da si toksicna osoba. Mislim da je to dovoljno da skapiras da treba prestanes da me uzimas u tvoje izjave i dalje dokazujes da si takva. Aj ono lepo mi se skloni, zaklanjas mi sunce. Poy, o revoir, au fiderzen, gud baj. M k?

Onda samuj, tihuj ili kako.se to vec zove.
Samo pojasni da li se ovde hvalis ili zalis 😅

Trazi validizaciju, i neku vrstu paznje...

Treba da proba tj da plati zensku pa posle da prica.Da plati jer ga mrzi da se udvara devojkama...

Nije ni probao a vec aseksualan...

Kao kad nikad nisi probao neku hranu a unapred kazes da ti se be svidja...

Dade tu opis sebe od glave do pete sa motorom plus, meni tu nesto ne stima...

Back