pantelija011
Aktivan član
- Poruka
- 1.942
Onda samuj, tihuj ili kako.se to vec zove.Putem koji meni odgovara? Da zaje*** okolinu i bližnje? Uostalom nikom ništa loše ne činim što mi odgovara samački život.
Samo pojasni da li se ovde hvalis ili zalis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda samuj, tihuj ili kako.se to vec zove.Putem koji meni odgovara? Da zaje*** okolinu i bližnje? Uostalom nikom ništa loše ne činim što mi odgovara samački život.
Ništa... Samo sam pitao jel to čudno, pos sam takav...Onda samuj, tihuj ili kako.se to vec zove.
Samo pojasni da li se ovde hvalis ili zalis![]()
Nije čudno.Ništa... Samo sam pitao jel to čudno, pos sam takav...![]()
roditelji?Nemoj tako prijatelju.
Nek ti nađu roditelji neku što ne mora da se foliraš.
Dođeš sposla, naraniš , napojiš, uđeš ručaš, popijete kafu, pomaziš decu, kad ti se seksira seksiraš kad ne, ne i sutra opet ispočetka.
I tako dok ne uzmete kredit , onda sve isto, samo seksa bude sve ređe.
sta bre ti lupetas? napravili ste nauku o zenama na forumuAko nista, mali je video da treba bezati od solidarnih zena. Zensko je uvek u pravu, a jelte i ona je zena, tu kompromisa i suzivota nema. Preskoci pa makar zenu nikad nemao.
Nisi jer i nije bilo razloga. Što se i dalo zaključiti u nastavku.Isk nis nisam osetio
ali ima ono nije bitno sta se kaze nego koNisi jer i nije bilo razloga. Što se i dalo zaključiti u nastavku.
A misliš li da lepo i da je zaslužila ovakva tovarenja žene zato što je pogrešila u vezi procene tvoje visine sa slike i koja ti je dala dobronameran savet
- Osoba sa tri moždane vijuge
- 20 cm đoke ne ume da proceni
- Pošalji joj sliku đoke
- Mogu i matore mladu piletinu
- Nek se ljudi vole
- Nađite milfari ortaka od 2 metr za geng beng
- Nazivanje žene koja je par godina starija od njih babom samo zato što ti je dala savet koji se njima ne sviđa na njihovom pdf-u
...
Itd, ovo su samo najogavnjij isečci

Ima na 3, 4 strane svegaali ima ono nije bitno sta se kaze nego ko![]()

znas da sam videla reklamu za argetu na plaziIma na 3, 4 strane svega![]()

I? Kad ti stavi do znanja takav primerak samo ignorises.sta bre ti lupetas? napravili ste nauku o zenama na forumuzene su jako jednostavne, ili nas privlacis ili ne i to ti stavimo do znanja!
sta i?I? Kad ti stavi do znanja takav primerak samo ignorises.
Ma daj ( izraz samo, nisam nista trazio da andjelija ne pomisli svasta).Nisi jer i nije bilo razloga. Što se i dalo zaključiti u nastavku.
A misliš li da lepo i da je zaslužila ovakva tovarenja žene zato što je pogrešila u vezi procene tvoje visine sa slike i koja ti je dala dobronameran savet
- Pošalji joj sliku đoke
- Nek se ljudi vole
- Nazivanje žene koja je par godina starija od njih babom samo zato što ti je dala savet koji se njima ne sviđa na njihovom pdf-u
...
Uleces sa random izjavama pa te pitam sta sa tim.sta i?
pa zamisli da sam ove sve rasprave procitala,bolje trazite da se zakljuca tema.Uleces sa random izjavama pa te pitam sta sa tim.
Pašteta i paradajz, mljac. Samo paziti da mljac ne bude u zvučnom dometu sofisticiranih ušiju.znas da sam videla reklamu za argetu na plazi![]()
Decko se pravdao ovoj sto ga nazva niskim, a trebalo je da je otera gde sunce ne sija.pa zamisli da sam ove sve rasprave procitala,bolje trazite da se zakljuca tema.
Decka terate da se pravda kako izgledaa on jos ludji od vas. Od svih vas muskaraca ovde on ima najmanje problema izgleda.
Nadam se da ce sledeci put traziti savete od iskusnijih od sebe.
Pa dobro, ne mora roditelji, neka tetka, strina, ujna mora da ima neku rođaku za udaju.roditelji?![]()
nije trebao,ne treba da se obazire na bilo koji komentar a koliko sam shvatila nije se ni uvredio!Decko se pravdao ovoj sto ga nazva niskim, a trebalo je da je otera gde sunce ne sija.
neku brkatu verovatno,nemojte da pravite ocajnika od decka.Pa dobro, ne mora roditelji, neka tetka, strina, ujna mora da ima neku rođaku za udaju.
Sa doticnom kojoj glumis drvenog advokata kako bi me potkacila sam se sporazumeo. Tebi sam rekao da si toksicna osoba. Mislim da je to dovoljno da skapiras da treba prestanes da me uzimas u tvoje izjave i dalje dokazujes da si takva. Aj ono lepo mi se skloni, zaklanjas mi sunce. Poy, o revoir, au fiderzen, gud baj. M k?Nisi jer i nije bilo razloga. Što se i dalo zaključiti u nastavku.
- Pošalji joj sliku đoke
- Nek se ljudi vole
...
Onda samuj, tihuj ili kako.se to vec zove.
Samo pojasni da li se ovde hvalis ili zalis![]()
Jesi li probao da budes gej? Kako znas da nisi, a nisi probao?Nije ni probao a vec aseksualan...
Kao kad nikad nisi probao neku hranu a unapred kazes da ti se be svidja...