Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Неће да пипа дечаке, написао је да није геј. Дакле, манастир.![]()
Nisam ni gej...
Fora, kao, manastir, sveštenstvo, pipanje dečaka, Kačavenda.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неће да пипа дечаке, написао је да није геј. Дакле, манастир.![]()
Nisam ni gej...

Da...ali nisi sam.Koliko vidim,imas roditelje ili zivis s njima.Introvert sam, imam mali broj prijatelja sa kojima se retko vidjam, najvise volim da vreme provodim sam.
Valjda forumaljka zna bolje od tebe koliko si visok
Mozda joj je vreme za nabavku naocara. Decko izgleda kao da je od brda odvaljen, a ona ce iZgLeDaS kAo nIsKa oSoBa.To mi je vrhunac forumašenja, kad te neko ubeđuje u nešto što ne može ni znati i još ti govori ne, nije tako kako si ti rekao, ja bolje znam.
Mozda joj je vreme za nabavku naocara. Decko izgleda kao da je od brda odvaljen, a ona ce iZgLeDaS kAo nIsKa oSoBa.
Jestejel čudno ako ceo život ostanem single tj bez devojke?
Hoce.Samo ne znam da mi se roditelji ne bune al neće valjda...
Ne samo roditelji, kompletna familija, rodbina, komsije, kolege na poslu...Brine me samo dal neće čudno da bude za nekih 10-20 godina ili kad ostarim, da me ne proglase čudakom ajd to manje više, nego dal će roditelji da budu ok sa tim...
Nece.Nadam se da ce moji da budu ok sa tim...
Naravno da zna.Moze se procijeniti visina.Valjda forumaljka zna bolje od tebe koliko si visok
Al dbr ovi što se zaljubljuju valjda osećaju tu potrebu u sebiOvo ti je argument na nivou 'što da jedem kad ću opet biti gladan'
Pa....kad mi roditelji umru ostajem sam i odgovara mi tako...Da...ali nisi sam.Koliko vidim,imas roditelje ili zivis s njima.
To nije samoca.Samoca je kad si bukvalno sam i nemas nigdje nikoga...ni porodice,ni prijatelja.
E,da li tako volis da zivis?
Ti volis da budes sam u sobi,ali ipak da je kuca puna,da se tako figurativno izrazim.
To je u redu.Ali nece uvijek biti tako,ako se ne potrudis.
Nije lako biti sam.
Ne ubjedjuje niko nikog,i nije napamet,nego na osnovu prilozene fotografije.To mi je vrhunac forumašenja, kad te neko ubeđuje u nešto što ne može ni znati i još ti govori ne, nije tako kako si ti rekao, ja bolje znam.
E,bas cu da guglam visinuBukvalno osoba sa tri moždane vijuge primeti da je motor Suzuki V Strom, odeš na gugl i nađeš da je visina motora 1.405 mm, dok batica viri odokativno na prvu pola metra iznad.
Kaže legendica "nisi ti toliko visok koliko tvrdiš".![]()
Vjeruj,nece ti odgovarati tako.Al dbr ovi što se zaljubljuju valjda osećaju tu potrebu u sebi
Pa....kad mi roditelji umru ostajem sam i odgovara mi tako...
Ne ubjedjuje niko nikog,i nije napamet,nego na osnovu prilozene fotografije.
A ogradila sam se,da mozda ugao fotkanja nije dobar.
Na slici djeluje da je nizak,a ne visok.
Tako da,ne trebaju advokati u ovom slucaju.![]()
E,bas cu da guglam visinu
motora.
Ali dojam sa slike je da nije visok 194.
S obzirom na tvoju sposobnost procene tebe je lako ubediti koliko je 20cmNaravno da zna.Moze se procijeniti visina.
Forumasi(ce) su objektivne,on je subjektivan.![]()
Nosim vec naocari.Pa, ako već ne veruješ čoveku, pre bilo kakve izjave proveriš bar očigledno
Ako ti momak na osnovu priložene fotografije izgleda sitno, onda stvarno oftamologu idiNa slici ne delujem ni kao on približno, a visok sam 189.
![]()

Ко узима стероиде ни не може да има нагон.Brate ne postoji niko sa 194 121 da nije debeo bez steroida, pocni od toga da ne lažeš samog sebe...
A svakako proveri testosteron, cudno je da nemas nagone
Nosim vec naocari.
Ne izgleda mi i tacka.
Neka stavi jos jednu sliku.![]()
Logika ti izgleda nije jaca strana...vidis da je upravo obratno...mene NIJE lako ubijediti.S obzirom na tvoju sposobnost procene tebe je lako ubediti koliko je 20cm
Sinak ne seri, nego da kazes caletu da te nauci da vozis taj motor.Al dbr ovi što se zaljubljuju valjda osećaju tu potrebu u sebi
Pa....kad mi roditelji umru ostajem sam i odgovara mi tako...
A nije..ja mu mogu biti mama.Što ne kažeš da je cela priča o tome da pošalje sliku...
Rising, znaš šta ti je raditi!
A nije..ja mu mogu biti mama.![]()
Naslozila si u glavi 20 po 20 cm, zato ti izgleda nisko lolLogika ti izgleda nije jaca strana...vidis da je upravo obratno...mene NIJE lako ubijediti.
Ma sigurno, provocira pa ce joj on dokazati u ppu.Pa, možeš...
Ali izgleda da se kvalifikuješ i za više kako vidim.
Ne znam gde je to pravilo da se starije ne mogu...
Ma jok.Stalo mi je samo da potvrdim objektivno njegovu visinu.Pa, možeš...
Ali izgleda da se kvalifikuješ i za više kako vidim.
Ne znam gde je to pravilo da se starije ne mogu...
A zasto ti je staloMa jok.Stalo mi je samo da potvrdim objektivno njegovu visinu.![]()