a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 37.449
bas to. Kad jednom nagazi, nema se skida sa zenske.Mislim da nisi do sada imao seks sa devojkom, da ti to pravi tu barijeru.
Možda grešim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas to. Kad jednom nagazi, nema se skida sa zenske.Mislim da nisi do sada imao seks sa devojkom, da ti to pravi tu barijeru.
Možda grešim.
Koliko vidim njemu i emocionalna strana ne nedostaje.A ni drustvena.Kaze,zene su mu dosadne.Asex je ok.Ima ljudi koje sex ne zanima.Neki čak ulaze u asexualne brakove,u braku su samo zbog emocija ili druženja a sexa nema.
I asexualci imaju svoju zastavu ali ne znam da li paradiraju po svetu.Zastava je od bele preko nijansi sivih do crne.
Egoista.Ja volim samo sebe,svog jedinog sebe.E pa meni ne treba ni sex, ni druženje, ni emocije koje ne postoje kod mene, kakva li sam onda sorta?
Visok sam tačno toliko, skoro sam se merio...Ovo nije visina 194.![]()
Nisam egoista... Nisam umišljen... Sve ljude gledam jednako...Egoista.Ja volim samo sebe,svog jedinog sebe.![]()
Šta si?Nisam egoista... Nisam umišljen... Sve ljude gledam jednako...
Nemam nikakvo mišljenje o sebi, običan lik koji ide ulicom...Šta si?
Ne treba da odgovoriš meni, već sebi.
E, to.Nemam nikakvo mišljenje o sebi, običan lik koji ide ulicom...
Smatram da su ove današnje veze samo gubljenje vremena i gomila gluposti... E sad pošto nemam interesovanje za žene a nisam ni gej, jel čudno ako ceo život ostanem single tj bez devojke? Moji mi ponekad kažu ma zaljubićeš se ti, ovo ono, mislim se nemam nikakvo interesovanje za suprotni pol (to me jednostavno ne zanima) kao što ima ljudi koje recimo ne zanima nzm sport tako mene ne zanimaju veze i te gluposti pa ni sex (nemam nikakav nagon), razmišljam se dal da kažem majci za to pošto ona misli da ću ja kao nes da promenim nzm... A uskoro punim 23 godine, vodim sasvim normalan život samo što me jedino taj aspekt ne zanima...
ŠaolinОнда си као створен за манастир.
Онда си као створен за манастир.
Nećemo odmah da se vređamo, da ispadne ako nije za devojke odmah znači da hoće da pipa dečake.![]()
Nisam ni gej...Nećemo odmah da se vređamo, da ispadne ako nije za devojke odmah znači da hoće da pipa dečake.![]()
Mozda je i do ugla fotografisanja,ali na slici djelujes kao niska osoba,a ne visoka.Visok sam tačno toliko, skoro sam se merio...
Nije stvar kako ih gledas,nego koliko si spreman da "das"sebe za druge ili za ljubav.Nisam egoista... Nisam umišljen... Sve ljude gledam jednako...
Motor je ogromanMozda je i do ugla fotografisanja,ali na slici djelujes kao niska osoba,a ne visoka.
A 194 je prilicna visina.
Introvert sam, imam mali broj prijatelja sa kojima se retko vidjam, najvise volim da vreme provodim sam.Nije stvar kako ih gledas,nego koliko si spreman da "das"sebe za druge ili za ljubav.
Biće tako... Ne osećam ništa prema ženama... Možda i bolje što je tako... Koliko njih se zaljubi pa posle pateVidećeš do neke 35. Ako si i preko toga singl, to je tvoj izbor, makar ga i ne bio svestan i sebe ubeđivao u suprotno.
Koliko njih se zaljubi pa posle pate
Motor nisam ni primijetila.Motor je ogroman![]()
Valjda forumaljka zna bolje od tebe koliko si visokVisok sam tačno toliko, skoro sam se merio...